ΑΟΥΤΣ! Δεν έχω και πόνεσα που το είδα.
Φαροφύλακα, κανένα μυστήριο. Χτύπημα στο στήθος. Και αν έχει εισβάλει ο κόκκινος στρατός στην πόλη; Διπλώνεσαι στα δύο από τον πόνο.
ΑΟΥΤΣ! Δεν έχω και πόνεσα που το είδα.
Φαροφύλακα, κανένα μυστήριο. Χτύπημα στο στήθος. Και αν έχει εισβάλει ο κόκκινος στρατός στην πόλη; Διπλώνεσαι στα δύο από τον πόνο.
Πω πω τι ερχόμουνα να πω και τι κάθομαι και λέεωω! Πού είναι η πόρτα ρε παιδιά γιατί θόλωσα. Σου 'ρχομαι Μικέ και ετοίμαζε να μου ρίξεις φάσκελα!
Τσίου, ακριβώς η σκέψη μου όταν το είδα!! Στιλλ, πολύ πετυχημένο!
![]()
Ένα βιβλίο για να είναι διαχρονικό πρέπει να χρησιμοποιεί το πνεύμα της εποχής κι όχι την τεχνολογία της.
Πόνεσες κι εσύ ενώ δεν έχεις;ήταν για πολλά Αουτς αυτή η κλωτσιά. Πρόσφατα έφαγα αγκωνιά σε λεωφορείο. Αλληθώρισα τόσο πολύ από τον πόνο που φοβόμουν μη μείνουν τα μάτια μου για πάντα έτσι.
Έλα μωρΕΪ
![]()
Πω πω τι ερχόμουνα να πω και τι κάθομαι και λέεωω! Πού είναι η πόρτα ρε παιδιά γιατί θόλωσα. Σου 'ρχομαι Μικέ και ετοίμαζε να μου ρίξεις φάσκελα!
Κορυφαίο σε λεωφορείο είναι που δεν κρατιέσαι και ξεκινά ο οδηγός και σύ πέφτεις όπως οι ρόκσταρ που αφήνονται στο κοινό να τους ταξιδέψει απο χέρια σε χέρια. Φάρε κλωτσιά στα μεμέ είναι θάνατος όπως προείπε και η μαμά.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από Στιλλ ιλλ : 25-01-17 στις 23:13
'' Be my rest, be my fantasy ''
“I have to remind myself to breathe -- almost to remind my heart to beat!”
Χάμστερ!![]()
Διότι οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε. [Σταύρος Τσιώλης]
Συναρπαστικές καταστάσεις Βάγγυ, όχι αστεία![]()
Απο κάποιον λεβιέ ταχυτήτων να φανταστώ ?![]()