Search results

1. Σ

Τζο Νέσμπο (Jo Nesbo) : "Νέμεσις" (Sorgenfri)

Είχα διαβάσει πριν λίγα χρόνια τον χιονάνθρωπο, σύμφωνα με πολλούς ίσως το καλύτερο του. Αποφάσισα μετά να πιάσω όλη τη σειρά από την αρχή. Αλλά εκεί στον κοκκινολαιμη κόλλησα. Λίγο τα πολλά γερμανικά ονόματα, λίγο που ίσως να μην ήμουν στην κατάλληλη διάθεση το παράτησα. Τώρα μόλις τελειώσω...
  2. Σ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Μετά από πάρα πάρα πάρα πολύ καιρό είπα να κάνω μια επίσκεψη στην παλιά μου παρέα. Εγώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διαβάζω σχεδόν αποκλειστικά αστυνομικά . Αυτή τη στιγμή διαβάζω την ξηρασία της Τζέιν Χαρπερ.
  3. Σ

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Εγω παλι στο περιβαλλον μου ισως να εχω και πιο πολλους αριστεροχειρες.....Και η μικρη μου νομιζω ειναι αμφιχειρας οπως ο συζυγος,τις εδινα να κραταει μαρκαδορους απο μικρη και με τα δυο χερια αν και τελικα φαινεται πως προτιμαει το δεξι.....Κουταλι πιανει και με τα δυο... Οσο για το θεμα της...
  4. Σ

Μύθοι και ανακρίβειες των blogg σχετικά με τα τρόφιμα...(Μέρος 1ο)

Ειχα διαβασει πως οι λαοι που κατα βαση καταναλωνουν πολλα γαλακτοκομικα προιοντα εχουν μεγαλυτερα ποσοστα οστεοπορωσης απο λαους που παραδοσιακα δεν το εχουν στην διατροφη τους σε τετοιο βαθμο.Δεν θυμαμαι καθολου την πηγη για να δω την προελευση της.Εξαλλου το βιομηχανοποιημενο γαλα μονο...
  5. Σ

Αν σου τελειώσει το μανό, πιάσε την όζα!

Ειναι πιο λογικο καλε να λενε λεμοναδα την σπραιτ και οχι την "λεμονιτα" μα θα με τρελανεται...Την αλλη φορα θα ερθω με ταπερακια τελος
  6. Σ

Το θεμα ειναι γιατι να γραφει λεμονιτα?καλα δεν τα λεει ο νικολας?και πανω στην σπραιτ που στο καλο γραφει λεμοναδα?
  7. Σ

Διαβαζα φαρε για το αυτοανοσο που εχω ανακαλυψει εδω και λιγους μηνες καθως και την συσχετιση ολων των αυτοανοσων με την σχεση που εχουν με την γλουτενη..Διαβαζα σε αρκετα αρθρα πως πολλοι ανθρωποι εχουν θεματα λογω γλουτενης οπως δυσπεψιες η φουσκωματα τα οποια ομως εχουν πλεον παψει να δινουν...
  8. Σ

Παντως δεν ξερω κατα ποσο προκειται περι αστικου μυθου η οχι αλλα η δικια μου κοινη λογικη λεει πως οσο πιο βιομηχανοποιημενη και επεξεργασμενη ειναι μια τροφη τοσο λιγοτερο καλη ειναι για τον ανθρωπο.....Παντως εχω κοψει εδω και πανω απο ενα 4μηνο εντελως τη ζαχαρη.Απο παντου ομως δεν εννοω οτι...
  9. Σ

εμεις παντως δυσκολευτηκαμε αρκετα να φαμε απο βολο και κατω.ψαχναμε για σαντουιτς στο βολο και μας εστελναν σε φουρνους.....βρισκουμε ενα ψητοπωλειο καποια στιγμη με τα πολλα και το συζητουσαμε με τον ψητα και ειχαμε πεθανει στο γελιο.Στην Αθηνα ημουν προετοιμασμενη.Παμε στο γυραδικο και του...
  10. Σ

Μονο το φθινοπωρο με καταλαβαινει....:λυγμ::κλαψ::λυγμ::κλαψ::λυγμ::κλαψ::λυγμ::λυγμ::ωιμέ::ωιμέ:
  11. Σ

Μου αρεσει πολυ να βρισκουμε και να κανουμε στεκια ωρα μαγαζια.Μαλιστα εχουμε 2-3 συγκεκριμενα τετοια που σχεδον παντα βγαινουμε εκει.Απο την αλλη δεν μου αρεσει καθολου που οποτε βγαινουμε πηγαινουμε παντα στα ιδια μαγαζια και δεν εχουμε τη χαρα να γνωριζουμε καινουρια μερη..
  12. Σ

Ασχετο αλλα ειχα συμφοιτητρια Μερτυρη....Καλα οι αισθητικοι συνηθως υπερβαλλουν λιγακι στο σοβαντισμα.και εμενα δεν μου αρεσει να με βαφουν
  13. Σ

Και εγω στην καθημερινοτητα μου αλλα οταν πηγαινω καπου ιδιαιτερα ντυνομαι λιγο τσιρκο μεντρανο (για τα δικα μου δεδοεμνα οφ κορς). Γενικα μετα την μητροτητα μου εχουν γυρισει λιγο τα μυαλα που ειτε θα κυκλοφορω με το μαλλι κιοφτε στο κεφαλι,φορμες και μαυρο κυκλο ως το πηγουνι ειτε θα...
  14. Σ

Και εγω βαριεμαι απεριοριστα του φτιασιδωματα.....Γενικα ολα αυτα τα κανω οταν "πρεπει" πολυ γρηγορα.Πιανει το χερι μου και τα καταφερνω αλλα κανω γρηγορα.Οπως βαριεμαι αφορητα και τα ψωνια.Μεγαλο βασανιστηριο..... Road trip θα θελα παρα πολυ να χω λεφτα να κανω.Βεβαια μετα βλεπω πως πρεπει να...
  15. Σ

Ο Πλανήτης με Τραμπ στο τιμόνι της υπερδύναμης

Παντως να πω την αληθεια αυτος ο ανθρωπος ειναι τοσο "φαουλ" για μενα,εχει πει τοσα και τοσα που δεν ξερω με τι "καρδια" τν ψηφισαν.....Σεξιστης,ρατσιστης και ενα σωρο αλλα -ιστης....Γενικα με τρομαζει που τοσο απροκαλυπτα στηριζεται η μισαλλοδοξια
  16. Σ

Πόση μπίρα πίνουμε την εβδομάδα

Παντως ρε παιδι μου αυτο το δακτυλο του μπαρμαν κλωτσαει μεσα στην διηγηση.....:μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα:
  17. Σ

Που να σφιξουν και οι ζεστες :μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα:
  18. Σ

https://www.youtube.com/watch?v=C8kU8GJFS6M
  19. Σ

:μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα:
  20. Σ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016 - Ρίο Ντε Ζανέιρο

Η επιτυχια ηταν απιστευτη!!!!Πολυ αξιολογο αν σκεφτεις πως ειμαστε μια χωρα με μηδενικη παιδεια προς τα ατομα με αναπηρια