Search results

1. Φ

Βιβλία που σας απογοήτευσαν

Ναι Ιαβερη,και μαλιστα ουτε τα μισα απ'οσα περασε αυτο το κοριτσι δεν εχουν γραφτει...Φαντασου λοιπον,τι ειχε γινει.
  2. Φ

Βιβλία που σας απογοήτευσαν

1.5 χρονο μετα την αναρτηση σου.θελω να σου πω πως αν δεν κανω λαθος,η υποθεση του βιβλιου εχει σαν βαση την ιστορια της Συλβια Μαρι Λινκενς το στορυ εδω ,γι'αυτο και σου φανηκε τοσο αποκρουστικο και απορησες με την φαντασια του συγγραφεα .Υπαρχει και η ταινια An American Crime ,η οποια ειναι...
  3. Φ

Ταινίες που σας έκαναν να κλάψετε

Hachi Με λυγμους,σπαραγμους.Δεν εχω ξανακλαψει ετσι στη ζωη μου,για οτιδηποτε εχει παιχτει στην τηλεοραση. Και μονο που το σκεφτομαι μου ρχεται να ξαναβαλω τα κλαματα.Δεν περιγραφω αλλο...
  4. Φ

Ταινίες εμπνευσμένες από βιβλία

Λορενα,το καλο με την ταινια του '11,ειναι πως καλυπτει ολες τις φασεις της ζωης της Τζεην,γι'αυτο μου αρεσε παρα πολυ. Αριαδνη μου,ο Ροτσεστερ του BBC καλος,αλλα του '11,οντως καλυτερος...
  5. Φ

Η Σκάρλετ και η εποχή της!

Αριαδνη,νομιζω θα διαφωνησω.
  6. Φ

Χαχαχα!Ας μας εξηγησει ενας φιλολογος Αριαδνη μου,εγω ενα πτυχιο λογιστικης προσπαθω να παρω η κακομοιρουλα... Τι εκπληκτικη φωτογραφια,τι καταπληκτικη γυναικα η Λη,και στο Λεωφορειον ο Ποθος,και στο Αννα Καρενινα. Το αλλο το φοβερο με την ταινια ηταν πως,η ντε Χαβιλαντ(Μελανι),οταν ακουσε πως...
  7. Φ

Aπ'οτι βλεπω,πεθανε απο πνευμονικο οιδημα.Νομιζω πως δεν ειχαν τιποτα αυτοι οι 2,αν θυμαμαι καλα,η Βιβιαν Λη ειχε παραπονεθει πως μυριζε η ανασα του ασχημα(ντοινγκ!),και κατι αλλα τετοια κουλα. Εκεινη την περιοδο ο Κλαρκ Γκεημπλ ειχε παντρευτει τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης του,την Λομπαρντ,την...
  8. Φ

Ναι,και η αδερφη της μια κουκλα...Το σκαρι παιδι μου,τι σου κανει... Ζει και η ηθοποιος που επαιζε την Ιντια Γουιλκς. Ως και η Μπονι πεθανε,τι ομορφο παιδακι!
  9. Φ

Μονο η ντε Χαβιλαντ εμεινε;;;; Πω πω,γενικα το καστ της ταινιας απαρτιζοταν απο ανθρωπους οι οποιοι στην προσωπικη τους ζωη δεν ηταν και στα καλυτερα τους,ιδιαιτερα ο Κλαρκ Γκεημπλ και ο Λεσλι Χαουαρντ.
  10. Φ

Φυσικα,ο Ρετ ειχε απιστευτη αισθηση του χιουμορ και ηξερε να διαβαζει τους ανθρωπους απο τα ματια τους.Γι'αυτο και συμπαθησε τη Μελανι,η οποια αν και φαινομενικα "γυναικουλα",ηταν ενας ανθρωπος με τεραστιο ψυχικο πλουτο!Η Σκαρλετ παλι του εξιταρε το ενδιαφερον,μιας και ηταν "αντρακι",και αφου ο...
  11. Φ

Αριαδνη,το καταπληκτικο της ολης υποθεσης ειναι,πως ενας τοσο "κακιασμενος" ανθρωπος,καταφερε και αγαπηθηκε τοσο...Η Βιβιαν Λη,φυσικα και ηταν γεννημενη για να την υποδυθει.Τοτε που γινοταν το καστονγκ,ειχαν παει σχεδον ολες οι γνωστες ηθοποιοι και μαλιστα συζητιοταν εντονα πως τον ρολο θα τον...
  12. Φ

Για μενα Σκαρλετ=Υπερβαση. Σκληρη,καποιες φορες μοχθηρη,ψυχρη,αλλα σε καποιες σπανιες φορες ευαισθητη.
  13. Φ

Aτίθασος αλλά ακαταμάχητος!

Aριαδνη,οχι μονο μια φορα,αλλα πολλες... Πολυ σκυλα γυναικα η Σκαρλετ! Και φυσικα Ρετ Μπατλερ ψηφισα,ιδανικος για συζυγος.Ο Κοβαλσκι ειναι απλα μια εφημερη σχεση!
  14. Φ

Αριαδνη,αν ειναι να μου ερθει κι εμενα ενας Κοβαλσκι-Μαρλον Μπραντο,δεν θα πω οχι,πιστεψε με...
  15. Φ

Οχι,απ'οτι βλεπω εχει γραψει κι αλλα,αλλα εγω μονο αυτο εχω διαβασει.
  16. Φ

Αυτην την εκδοση εχω :γιούπι: Το εχω διαβασει 3 φορες! Εχω διαβασει τα : Οσα παιρνει ο ανεμος Λογικη και ευαισθησια Ο εραστης της λαιδης Τσατερλι ( :κάτω: ) και το Βιλετ. Ψηφιζω Ρετ Μπατλερ ΔΑΓΚΩΤΟ!
  17. Φ

Ταινίες εμπνευσμένες από βιβλία

Εμενα μου αρεσε πολυ η κοπελα που υποδυοταν την Τζεην,ιδιως σε σχεση με του BBC ,πολυ καλυτερη. Ναι,οντως,η λαιδη Καθριν ντε Μπεργκ(την ειχε υποδυθει πολυ καλα).Γενικα η ταινια αυτην ηταν καταπληκτικη,η σκηνοθεσια ηταν καταπληκτικη,και ο Μακ Φαιντεν...αχ...θεε μου!
  18. Φ

Ταινία που θα θέλαμε σε βιβλίο!

Οχι,δεν λεω αυτο.Λεω πως ο κινηματογραφος ειναι εξαρτημενος και απο την λογοτεχνια,και ξαναερωτω,υπαρχει καποιο παραδειγμα που μπορεις να μου δωσεις;Αν θα μπορουσε να θεωρηθει πετυχημενο ολο αυτο που παρουσιαζεται,γιατι δεν ειναι συνηθες,και ειναι το αντιστροφο του; Φυσικα και καθε συγγραφεας...
  19. Φ

Συγχρονης...Ουτε εγω το εχω διαβασει,αλλα ειναι στα αμεσα σχεδια μου.Εχει αριστες κριτικες.Αν το διαβασω θα σου πω αν αξιζει ή οχι...:)
  20. Φ

Yπαρχει σε βιβλιο...