Search results

1. Α

Καλησπέρα σας! Νέα στην πόλη!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
  2. Α

Καλησπέρα σας βιβλιόφιλοι!

Καλώς ήρθες Φίφη! :γεια:
  3. Α

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Καθαρά ενημερωτικά, με τον πολιτικό τα είχε η Βίσση. Σωστές είναι οι πληροφορίες σου @Χρυσόστομος
  4. Α

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Διάβασα για τις αντιδράσεις κατά των απογραφέων και απόρησα... Αφού μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία κάθε 10 χρόνια, τι το κακό έχει αυτή η συγκεκριμένη? Να θεωρηθώ ότι είμαι αλλού, επειδή εκτός του ότι ήμουν πρόθυμη να συνεργαστώ με την απογραφέα, την ρώτησα μήπως θέλει 1 ποτήρι νερό για να...
  5. Α

@Τσίου την φάση των ...σπορακίων την έχω ξεπεράσει πλέον. Τώρα είναι στο mood τα παιδιά μου. Βρίσκω παντού στο δωμάτιό τους τσόφλια!
  6. Α

Ράδιο Φάρος

Αφού αναφερθήκατε στους Faithless δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην ανεβάσω αυτό...
  7. Α

Ράδιο Φάρος

Μία γεύση από "πειραγμένη" παράδοση, που μου αρέσει πολύ!
  8. Α

Ακριβώς! Αναφέρομαι στις κάλτσες που μας έδειξε ο @Μοκαντάσα αλ Σάφερ . :)
  9. Α

Καλημέρα! Ευάερες και ευήλιες!
  10. Α

Αυτό με τα ψηφοδέλτια το κάνουμε κι εμείς! Γιατί να πάει τόσο χαρτί χαμένο?
  11. Α

Χρόνια μας Πολλά

Λίγο σας ξέρω, πολύ σας συμπαθώ! Χρόνια πολλά σε αυτήν την όμορφη παρέα, της οποίας είμαι μέλος μόλις λίγες μέρες!
  12. Α

Χρόνος Ανάγνωσης Βιβλίων

Δεν έχω στάνταρ χρόνο που θα ολοκληρώσω το διάβασμα ενός βιβλίου. Εξαρτάται από το αν μου αρέσει η πλοκή, αν είμαι σε περίοδο διακοπών, αν η μέρα μου είναι κουραστική ή όχι...Το μόνο σίγουρο είναι,πως από την στιγμή που θα ξεκινήσω ένα βιβλίο,θα ολοκληρώσω την ανάγνωση του, μου αρέσει δε μου...
  13. Α

Ένα «γεια» από τη Λέσβο

Καλώς ήρθες @Νατελλ !
  14. Α

Ακούτε μουσική όταν διαβάζετε;

Παρά το γεγονός ότι διαβάζω σε μέρη με φασαρία, βλέπε ΜΜΕ, καφετέριες κλπ, στο σπίτι διαβάζω με ησυχία.
  15. Α

Βιβλιοφιλικά μ' αρέσει δεν μ' αρέσει

Μου αρέσει να αγοράζω βιβλία και να τα διαβάζω πρώτη εγώ. Μετά δεν έχω πρόβλημα να δανείσω το βιβλίο. Δεν μου αρέσει να τσακίζω τις σελίδες των βιβλίων. Ο σελιδοδείκτης είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Μου αρέσει να διαβάζω στα ΜΜΜ που κινούμαι αλλά και το μεσημέρι που η υπόλοιπη οικογένεια...
  16. Α

Από πού το παρωνύμιό σου;

Καλημέρα! Το δικό μου παρωνύμιο αποτελείται από τα αρχικά των ονομάτων της οικογένειάς μου.
  17. Α

Γειά σας κι από μένα!

Καλώς σας βρήκα Σελεφά!
  18. Α

Γειά σας κι από μένα!

Καλημέρα! Καλώς σας βρήκα Μπιατριξ Κιντο!