Search results

1. Δ

Βιβλία αυτοβελτίωσης

Να είσαι καλά Φίφη! Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου βιβλίου σε σύγκριση με άλλα είναι ότι είναι ευκολοδιάβαστο και δεν αναλώνεται σε γενικόλογες θεωρίες αλλά προσφέρει πρακτικά παραδείγματα.
  2. Δ

Γιατί αγαπάμε τα κακά παιδιά και κολλάμε

Κάτι σαν εγχειρίδιο αντιμετώπισης κακών παιδιών; :ανέκφραστος:
  3. Δ

Νομίζω ότι το θέμα έχει καλυφθεί πλήρως από τους προλαλήσαντες. Χειριστικός, αλαζόνας, ναρκισσιστής και ένα φουσκωμένο, υπερτροφικό "εγώ" χαρακτηρίζει το "κακό παιδί". Το πρόβλημα είναι ότι καλύπτει κάποια από τα σκοτεινά στοιχεία τις προσωπικότητάς του με κάποιες αρετές ή χαρίσματα που μπορεί...
  4. Δ

Βιβλία αυτοβελτίωσης

Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία για αυτό το θέμα. Ένα βιβλίο που θα συνιστούσα (το έχω διαβάσει και προσωπικά πιστεύω ότι με βοήθησε) είναι "Νικήστε το άγχος" των Bourne και Garano, εκδόσεις Αλκυών.
  5. Δ

Βιβλία αυτοβελτίωσης

Ευχαριστώ πολύ Βασίλισσα! Επειδή δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση δεν ήξερα για την ύπαρξη της συγκεκριμένης εκπομπής. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα.
  6. Δ

Βιβλία αυτοβελτίωσης

Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την εκτενή σου απάντηση! Περισσότερο με ενδιαφέρει η αυτοβελτίωση σε ανθρώπινο επίπεδο και όχι επαγγελματικό. Βέβαια, υπάρχουν και βιβλία που βοηθούν και στα δύο, όπως π.χ. το Atomic Habits του James Clear (ελληνικός τίτλος: Ένα τίποτα μπορεί να αλλάξει τα πάντα)...
  7. Δ

Πως σας φαίνεται ο Ρόμπιν Σάρμα;

Έχω διαβάσει "ο μοναχός που πούλησε τη Φεράρι του" του Ρόμπιν Σάρμα και μου φάνηκε μέτριο. Γενικά, έχω διαβάσει αρκετά βιβλία αυτοβελτίωσης και έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι δε σου μαθαίνουν αρκετά νέα πράγματα, σε βοηθούν όμως να βγάλεις στην επιφάνεια και να ανακαλύψεις κάποια πράγματα που...
  8. Δ

Βιβλία αυτοβελτίωσης

Τα τελευταία χρόνια έχω εστιάσει το ενδιαφέρον μου στα βιβλία αυτοβελτίωσης (έχω διαβάσει γύρω στα 15). Σε γενικές γραμμές παρατηρώ ότι σε μεγάλο βαθμό δε σου μαθαίνουν ουσιαστικά κάτι καινούριο (τα περισσότερα που θα διαβάσεις είναι πράγματα που τα ξέρεις ήδη), όμως είναι χρήσιμα με την έννοια...
  9. Δ

Οι γυναίκες απλά ελκύονται από κάποια χαρακτηριστικά που έχουν τα "κακά παιδιά" (π.χ. αυτοπεποίθηση, δυναμισμός) και πηγαίνουν μαζί τους. Δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να είναι παλιάνθρωπος :ανέκφραστος:. Από κει και πέρα, ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του...
  10. Δ

Καλησπέρα στην παρέα!

Γεια σου Βασίλισσα!!
  11. Δ

Καλησπέρα στην παρέα!

Σε ευχαριστώ πολύ Κρίτων! Καλώς σας βρήκα!
  12. Δ

Καλησπέρα στην παρέα!

Καλώς σας βρήκα!
  13. Δ

Καλησπέρα στην παρέα!

Καλησπέρα στην όμορφη διαδικτυακή παρέα! Είμαι ο Δημήτρης (φανατικός βιβλιόφιλος, έχοντας παράλληλα και κάποιες συγγραφικές προσπάθειες στο ενεργητικό μου) και χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί σας!