Search results

1. Α

Βιβλία που θέλω να αγοράσω (και γιατί)

Σκέφτομαι να περάσω σήμερα μια βόλτα από την comicdom στην πλατεία Κλαυθμώνος. Καμία πρόταση για αγορά; Εκτός υπερηρωικών - πολεμοχαρικών!
  2. Α

Βιβλία που εξαντλήθηκαν

Καλησπέρα! Ψάχνω το βιβλίο του μουρακαμι για τι πράγμα μιλάω όταν μιλάω για το τρέξιμο.. Έχει κανείς υπόψη του που μπορεί να βρεθεί ακόμα και μεταχειρισμένο ή αν κάποιος το πουλάει;;
  3. Α

Στίβεν Κινγκ (Stephen King)

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Αγόρασα το νεκροταφείο ζώων και τη νυχτερινή βάρδια, για να δούμε!
  4. Α

Στίβεν Κινγκ (Stephen King)

Καλημέρα.. Από Stephen King έχω διαβάσει μόνο το 22/11/63 για κάποιο λόγο δεν έχω ασχοληθεί μαζί του και σκεφτόμουν να ξεκινήσω ενδεικτικά με ένα δύο βιβλία του. Τι θα προτείνατε για αρχή;
  5. Α

Βιβλία - Stephen King - Σπίτι απο Φύλλα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μετά από μια παρουσίαση που διάβασα για το βιβλίο σπίτι από φύλλα, θέλησα να το ψάξω για να το διαβάσω και διαπίστωσα σε τι τιμές κυκλοφορεί. Ο άλλος το δίνει 2000€.. Χωρίς σχόλιο.. Ούτε η βιβλιοθήκη της γειτονιάς μου το έχει, παρόλο που ότι σπάνιο βιβλίο δε...
  6. Α

Αλέξανδρος Δουμάς (Alexandre Dumas) : «Κόμης Μοντεχρήστος». Βιβλιογραφία των ελληνικών μεταφράσεων.

καλημέρα! σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του βιβλίου. Μπορείτε να μου προτείνετε μετάφραση - εκδόσεις;
  7. Α

Αναζητώ: Βαθέος γήρατος - Βαρβέρης Γιάννης

Καλησπέρα, ψαχνω το βιβλίο του Γιάννη Βερβερη, βαθέος γήρατος, μεταχειρισμένο ή μη αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Έχει κανείς υπόψη του που μπορώ να το βρω;
  8. Α

William Blake. 1757–1827

Θα ήθελα μια άποψη για το βιβλίο του Blake W. οι γάμοι του ουρανού και της κόλασης από κάποιον που το έχει διαβάσει ή μια πρόταση για κάποιο άλλο του ιδίου;
  9. Α

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Το έχω μεγάλο παράπονο πως ελάχιστες φορές μου έχουν φέρει δώρο βιβλίο και από αυτές τις λίγες κανένα δεν έχει πετύχει τα αναγνώσματα που προτιμώ. Ευτυχώς υπάρχουν οι κάρτες αλλαγής! Εγώ πάντως όταν ξέρω ότι ένας φίλος/η διαβάζει έστω και λίγο, προτιμώ να πάρω βιβλίο παρά κάτι άλλο γιατί μου...
  10. Α

Γκύντερ Γκράς (Gunter Grass): Το τενεκεδένιο ταμπούρλο

όταν περνώ από κάποιο μαγαζί με παλαιά μεταχειρισμένα βιβλία είτε από κάποιο περίπτερο στο κέντρο που έχουν αρκετά σπάνια βιβλία κοιτάω αλλά προς το παρόν τίποτα που θα πάει κάπου θα το πετύχω. Γρίλος θα με ενδίεφερε να το διαβάσω έστω και ψηφιακά (αν και γενικά τα αποφεύγω) σε ευχαριστώ.
  11. Α

Γκύντερ Γκράς (Gunter Grass): Το τενεκεδένιο ταμπούρλο

καλημέρα, έχει κανείς υπόψη του που θα μπορούσα να βρω το συγκεκριμένο βιβλίο; το ψάχνω καιρό χωρίς αποτέλεσμα. Το έχω βρει μόνο σε αγγελία ιδιώτη σε υψηλή τιμή όμως για την έκδοση της εφημερίδας Βήμα.
  12. Α

Ούρσουλα Λε Γκεν (Ursula K. Le Guin): "Ο αναρχικός των δύο κόσμων" (The Dispossessed)

καλημέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να διαβάσω Ούρσουλα λε Γκεν θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα δύο βιβλία της για αρχή;
  13. Α

Αναζήτηση βιβλίου

Καλημέρα σε όλους. Αναζητώ το βιβλίο του Τζων Φοουλς, ο συλλεκτης, αλλά όπου και αν έχω ψάξει, είτε σε ηλεκτρονικα βιβλιοπωλεία, είτε σε καταστήματα είναι εξαντλημένο. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω ακόμα και μεταχειρισμένο;
  14. Α

Λογοτεχνικά Βιβλία από την εφημερίδα Αγορά

Σήμερα η εφημερίδα έδινε την Τέχνη του Πολέμου του Σουν Τσου.
  15. Α

Σεμπάστιαν Φίτσεκ (Sebastian Fitzek) : "Το πείραμα"

Ευχαριστώ πολύ αλλά το βρήκα στον προμηθέα μαζί με την θεραπεία του ίδιου!Πολύ ωραία βιβλία και τα τρία του Φίτσεκ που έχω διαβάσει.
  16. Α

Λογοτεχνικά Βιβλία από την εφημερίδα Αγορά

Ξέρει κανείς ποιό βιβλίο δίνει αυτό το Σάββατο η Αγορά; Αν συνεχίζει η προσφορά..
  17. Α

Καζαντζάκης στην Ημερησία!

Μήπως ξέρει κάποιος αν θα δώσουν τον τελευταίο πειρασμό; Μου λείπει ο Β τόμος από την προσφορά του Έθνους
  18. Α

Σας ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω και ελπίζω να τα βρω!
  19. Α

έχω διαβάσει το πείραμα και είναι ένα πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ, ενδιαφέρομαι και για τα άλλα δύο βιβλία του ίδιου, το πείραμα μνήμης και τη Θεραπεία αλλά δε μπορώ να τα βρω φαίνεται ότι είναι εξαντλημένα από τον εκδοτικό οίκο, μήπως ξέρει κανείς που αλλού θα μπορούσα να ψάξω;