Καλησπέρα! Ψάχνω το βιβλίο του μουρακαμι για τι πράγμα μιλάω όταν μιλάω για το τρέξιμο.. Έχει κανείς υπόψη του που μπορεί να βρεθεί ακόμα και μεταχειρισμένο ή αν κάποιος το πουλάει;;
Καλημέρα.. Από Stephen King έχω διαβάσει μόνο το 22/11/63 για κάποιο λόγο δεν έχω ασχοληθεί μαζί του και σκεφτόμουν να ξεκινήσω ενδεικτικά με ένα δύο βιβλία του. Τι θα προτείνατε για αρχή;
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μετά από μια παρουσίαση που διάβασα για το βιβλίο σπίτι από φύλλα, θέλησα να το ψάξω για να το διαβάσω και διαπίστωσα σε τι τιμές κυκλοφορεί. Ο άλλος το δίνει 2000€.. Χωρίς σχόλιο.. Ούτε η βιβλιοθήκη της γειτονιάς μου το έχει, παρόλο που ότι σπάνιο βιβλίο δε...
Καλησπέρα, ψαχνω το βιβλίο του Γιάννη Βερβερη, βαθέος γήρατος, μεταχειρισμένο ή μη αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Έχει κανείς υπόψη του που μπορώ να το βρω;
Θα ήθελα μια άποψη για το βιβλίο του Blake W. οι γάμοι του ουρανού και της κόλασης από κάποιον που το έχει διαβάσει ή μια πρόταση για κάποιο άλλο του ιδίου;
Το έχω μεγάλο παράπονο πως ελάχιστες φορές μου έχουν φέρει δώρο βιβλίο και από αυτές τις λίγες κανένα δεν έχει πετύχει τα αναγνώσματα που προτιμώ. Ευτυχώς υπάρχουν οι κάρτες αλλαγής! Εγώ πάντως όταν ξέρω ότι ένας φίλος/η διαβάζει έστω και λίγο, προτιμώ να πάρω βιβλίο παρά κάτι άλλο γιατί μου...
όταν περνώ από κάποιο μαγαζί με παλαιά μεταχειρισμένα βιβλία είτε από κάποιο περίπτερο στο κέντρο που έχουν αρκετά σπάνια βιβλία κοιτάω αλλά προς το παρόν τίποτα που θα πάει κάπου θα το πετύχω. Γρίλος θα με ενδίεφερε να το διαβάσω έστω και ψηφιακά (αν και γενικά τα αποφεύγω) σε ευχαριστώ.
καλημέρα, έχει κανείς υπόψη του που θα μπορούσα να βρω το συγκεκριμένο βιβλίο; το ψάχνω καιρό χωρίς αποτέλεσμα. Το έχω βρει μόνο σε αγγελία ιδιώτη σε υψηλή τιμή όμως για την έκδοση της εφημερίδας Βήμα.
Καλημέρα σε όλους. Αναζητώ το βιβλίο του Τζων Φοουλς, ο συλλεκτης, αλλά όπου και αν έχω ψάξει, είτε σε ηλεκτρονικα βιβλιοπωλεία, είτε σε καταστήματα είναι εξαντλημένο. Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω ακόμα και μεταχειρισμένο;
έχω διαβάσει το πείραμα και είναι ένα πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ, ενδιαφέρομαι και για τα άλλα δύο βιβλία του ίδιου, το πείραμα μνήμης και τη Θεραπεία αλλά δε μπορώ να τα βρω φαίνεται ότι είναι εξαντλημένα από τον εκδοτικό οίκο, μήπως ξέρει κανείς που αλλού θα μπορούσα να ψάξω;