Search results

1. Νιικος

αργή φόρτωση της σελίδας μετά την είσοδο

εαν κάνω είσοδο λογαριασμού η σελίδα σέρνεται στο πρώτο θέμα που ανοίγω και στο δεύτερο κολλάει και πρέπει να κλείσω και να επαναλάβω γιατί συμβαίνει αυτό? μπορεί να διορθωθεί κάπως?
  2. Νιικος

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Παράτησαστην αρχή του την αυτοβιογραφία της Κομανέτσι ,μετά το δυστύχημα δεν είχα διάθεση και όλο τον Μάρτιο έχω ξεφυλλίσει το Αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι.τα πρώτα κεφάλαια όπου μιλάει για τις συμπτώσεις πως 6 απίθανες συμπτώσεις οδήγησαν σε ένα ευτυχές γεγονός μου ήρθε συνειρμικά το βιβλίο...
  3. Νιικος

Ράδιο Φάρος

κουράγιο στις οικογένειες
  4. Νιικος

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Το τσικνίσαμε σήμερα στο πάρτυ του νηπιαγωγείου ήταν ωραία εικόνα να βλέπεις να πιτσιρίκια να χορεύουν με Ζαγοραίο,οι μεγάλοι να έχουν ξεφύγει τελείως από δίπλα φοβάμαι μη γίνουμε θέμα στις ειδήσεις μου άρεσε πάντως περισσότερο απ το προηγούμενο πάρτι που είχαν κάνει,δεν είχα παει αλλά είδα...
  5. Νιικος

Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

Πως μου ήρθε τώρα να διαβάσω την αυτοβιογραφία της Κομανετσι?! μυστήριο λατρεμένη φυσιογνωμία,το απόλυτο 10αρι και σπουδαιότερη αθλήτρια του 20ου αιώνα ίσως πάρω και το μυθιστόρημα που γράφτηκε γι αυτην από την Λαφόν και τα διαβάσω παράληλα
  6. Νιικος

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

τελείωσα το Χορός των Ρόδων του Σουρούνη εκδς Καστανιώτη μέτριο μου φάνηκε αρκετά τίμιο,σχετικά καλογραμμένο,καλή ανάπτυξη των χαρακτήρων -αυτό μου άρεσε περισσότερο δε μου άρεσε που δε μου έδωσε να καταλάβω σε ποια εποχή εξελίσσεται η ιστορία,αυτά τα ξαφνικά πισωγυρίσματα στην Ελλάδα του 50 (?)...
  7. Νιικος

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

αγόρασα το Κάτω απ το χώμα του Τζειμς Πιτερ,το ίδιο απόγευμα που μου είπαν γι αυτό η ιστορία έχει ως εξής (θα αποκαλύψω λίγη απ την υπόθεση,που έτσι και αλλιώς δίνει η σύνοψη) είναι μια παρέα φίλων και ο ένας παντρεύεται,αποφασίζουν να του κάνουν λοιπόν οι υπόλοιποι μια κακόγουστη φάρσα του...
  8. Νιικος

Διαβάζω το Νονός εκδς Ζαρβανος σε μια ενδιαφέρουσα έκδοση δραχμαί 160,ποιος ξέρει από πότε είναι βρίσκομαι στο σημείο που καιρό τώρα ήθελα να διαβάσω όπου ο Μαικλ έχει φτάσει στην Σικελία να κρυφτεί το βιβλίο σκιαγραφεί πολύ καλύτερα τους χαρακτήρες,ιδίος του Τζόνυ Φοντάνα και Τομ Χάγκεν που...
  9. Νιικος

Το Ο άνθρωπος χωρίς ιδιότητες του Μουσιλ εκδς Οδυσσέας
  10. Νιικος

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

το Η διαφθορά της εξουσίας του Σιμοπουλου εκδς Πιρόγα αρκετά ενδιαφέρον,η ερμηνεία του για την αρχαιοελληνική θρησκεία ήταν κάπως ιδιάζουσα σε γενικές γραμμές όμως αξίζει μια ανάγνωση
  11. Νιικος

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Παρακολουθώντας το παγκόσμιο αυτές τις μέρες με στεναχώρησε το πόσες διαφημίσεις και πόσες εταιρείες διαδικτυακών καζίνο υπάρχουν στην Ελλάδα είναι πραγματικά πολλές έγινε μάλιστα θέμα συζήτησης και με άλλους θαμώνες είχα την εντύπωση ότι οι διαφημίσεις τζόγου και τσιγάρων απαγορεύονταν στην...
  12. Νιικος

Χριστούγεννα! (Χωρίς αυτά ο χρόνος δεν ξεκινά...)

καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους και όλες όχι αμιγώς Χριστουγεννιάτικο αλλά δημιουργεί εορταστική ατμόσφαιρα
  13. Νιικος

Μπορεί κάποιος να μου κάνει μια σύγκριση για το Λέσχη του καβγά μεταξύ βιβλίου και ταινίας ? επίσης όσοι διάβασαν το 2 & το 3 πως σας φάνηκε? η ταινία μου άρεσε τόσο πολύ που παίρνω προφυλάξεις πριν διαβάσω τη σειρά από φόβο μη χαλάσει η όμορφη ανάμνηση
  14. Νιικος

Ξεφύλλιζα το Α2 του Ρένου της προάλλες και έπεσα στο σημείο που ο Κουκούλης φωνάζει " δε σας ταΐζουμε για τάφο,για όπλο σας ταΐζουμε" και συνειρμικά θυμήθηκα πως η φράση αυτή χρησιμοποιείται αυτούσια και στο Ψυχή βαθιά του Βούλγαρη,απ τον ανθύπα Τριαντάφυλλο, -ο οποίος,αν δεν έπεσα θύμα...