Search results

 1. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

  @Ιαβερης Πιστεύω οτι αξίζει να το διαβάσεις στα ελληνικά. Έχω σκοπό να διαβάσω τις μέρες των Χριστουγέννων το Christmas carol του Ντίκενς.
 2. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

  Τελείωσα αυτό ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ. Τι να πω για αυτό το υπέροχο βιβλίο; Πρώτη φορά διάβαζω Ντίκενς και με έναν μοναδικό τρόπο έγινε φίλος μου. Το ξεκίνησα πριν ένα μήνα καθώς είναι μεγάλο βιβλίο. Είχα ακούσει κριτικές οτι αυτό και ο Ζοφερός οίκος που ακόμη δεν έχω διαβάσει... είναι από τα...
 3. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

  @Διχασμένη Το Γκιάκ πρέπει να το διαβάσεις. Το οι νεκροί ας θάψουν τους νεκρούς τους... εντάξει διασκεδαστικό είναι το βιβλίο αλλά δεν χάνεις και κάτι αν δεν το διαβάσεις. Η Αλήθεια είναι οτι αυτές οι περιγραφές με απώθησαν και εμένα αλλά είναι μια αλήθεια που συνέβαινε.
 4. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

  @λουκία Εντάξει για τον Μεγάλο Ανατολικό γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται... εκεί ότι και να διαβάσω δεν μου κάνει εντύπωση. Όμως η ιστορία τοποθετείτε στην Κρήτη την εποχή του 50 είναι κάτι που δεν γνώριζα... θα προτιμούσα να είχα μείνει στην άγνοια μου. Δεν μπορώ καν να το κάνω εικόνα όλα αυτό...
 5. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

  Έχω καιρό να μπω στην Λέσχη: Ωστόσο διάβασα κάποια βιβλία. ΓΚΙΑΚ Πραγματικά άλλαξα άποψη για τους ελληνες συγγραφείς. Με δυσκόλεψε πολύ η γλώσσα καθώς χρησιμοποιεί ντοπιολαλιές και την αρβανίτικη διάλεκτο. Έμαθα τακτικές (άσχημες) για εμένα για την εποχή εκείνη. Θεωρώ πως είναι ένα αριστούργημα...
 6. Βασίλισσα

  Προτάσεις για ταινίες

  Είδα αυτή την ταινία. Την βρήκα πολύ καλή και θα έχει και 2ο μέρος. Γενικά έχω παρατηρήσει οτι στις ταινίες που παίζει ο Tom Cruise είναι πολύ καλές.
 7. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Τώρα διαβάζω ένα αστυνομικό και μέχρι στιγμής είναι πολύ διασκεδαστικό ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ
 8. Βασίλισσα

  Ωραίες φωτογραφίες, καρτούν και γελοιογραφίες

  @ΜιΛάμπρος Έπρεπε να υπάρχει και ένας πύργος με αδιάβαστα :))))
 9. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

  Το τελειώσα το βιβλίο. Να το αγοράσεις. Είναι ένα απίστευτο ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου με συνεχόμενες ανατροπές. Το τέλος δε δεν θα το περιμένεις με τπτ. Εμένα μου έφτιαξε το κέφι που ήταν στα πατώματα. Επίσης θεωρώ οτι είναι κατάλληλο για αυτή την περιόδο του καλοκαιριού που θέλεις να...
 10. Βασίλισσα

  Βιβλιονέα

  @Σελεφά Τα θέλαμε ναι!! Χαχα!!
 11. Βασίλισσα

  Βιβλιονέα

  @ΜιΛάμπρος να το πάρεις!! Καλά θα κανείς. Δεν έχω διαβάσει King όποτε δεν έχω γνώμη. Φίλη μου όμως που διαβάζει φανατικά μου έχει μεταφέρει τον προβληματισμό της γτ επαναλαμβάνεται!
 12. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

  Για να πω την αλήθεια άφησα στην μέση ένα υπέροχο βιβλίο. Δεν θα σας πω ποιο γιατί θέλω να επανέλθω το χειμώνα και να σας το παρουσιάσω. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τπτ οπότε ξεκίνησα Η Αγγελία ένα πολύ καλό αστυνομικό.
 13. Βασίλισσα

  Βιβλιονέα

  Νομίζω πλέον από το όνομα King υπάρχει ένας κολοσσός. Δεν γίνεται να βγάζει συνέχεια βιβλία. Προφανώς αυτό που ακούγεται γύρω από το όνομα του... είναι αλήθεια. Μάλλον γράφουν άλλοι αντί για αυτόν.
 14. Βασίλισσα

  Βιβλιονέα

  @Χρυσόστομος Εγώ ενημερώθηκα από το φβ αλλά να σου πω την αλήθεια μου δεν έδωσα σημασία από ποια σίτε ήταν. Φυσικά ο Αναγνώστης και ο Χάρτης που είναι κυρίως για το βιβλίο θα το δημοσίευσαν τώρα στα υπόλοιπα δεν ξέρω.
 15. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  @Εστελλ Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μας πεις την εκπομπή στο youtube? θα ήθελα και εγώ να την δώ.
 16. Βασίλισσα

  Βιβλιονέα

  Ευχάριστα νέα. Επανέκδοση από εκδόσεις Πατάκη αυτή την φορά. Γκύντερ Γκράς (Gunter Grass): Το τενεκεδένιο ταμπούρλο μετάφραση Τούλα Σιέτη.
 17. Βασίλισσα

  Προτάσεις για ταινίες

  Κάτι με έχει πιάσει και βλέπω ταινίες με βιβλία... Book Week μια ταινία αυστραλέζικης παραγωγής. Ο Κεντρικός ήρωας είναι ένας δάσκαλος - συγγραφέας ο οποίος τσακώνεται με όλους για το τι είναι λογοτεχνία. Συγγραφέας παλιάς σχολής με καθολικές απόψεις. Άστατος στην ζωή του... καλός στο γράψιμο...
 18. Βασίλισσα

  Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

  Αρκετά βιβλία @ΜιΛάμπρος μπράβο! Μερικά από αυτά δε εξαντλημένα.
 19. Βασίλισσα

  Αγαπημένοι πίνακες

  Ιντριγκα του Βέλγου εξπρεσιονιστή Τζέιμς Ενσορ.
 20. Βασίλισσα

  Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

  @Δούρης Εσύ τίνος είσαι; πρώτη φορά σε βλέπω... Άλλαξες νικ;
Top