Search results

1. Σελεφά

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Ενδιαφέρον βιβλίο με πολλές κριτικές τόσο καλές, όσο και κακιές. Από όσο θυμάμαι και η ταινία μου είχε αρέσει, αν και νομίζω από τη μέση και μετά ήταν κατά πολύ διαφορετική από το βιβλίο.
  2. Σελεφά

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

@Κεχριμπάρι Από Κινγκ από ό,τι θυμάμαι... Δεν μου άρεσαν Ο τελευταιος πιστολέρο Η τελευταία έξοδος The body Το σκοτεινό εγώ Στο περίπου Το παιχνίδι του Τζέραλντ A good marriage Το αυτό Μου άρεσαν Η λάμψη Μίσερι Το καλοκαίρι της διαφθοράς Νεκρωταφείο ζώων Μ. Μερσέντες Προς αποχώρηση Ωραίες...
  3. Σελεφά

@Κεχριμπάρι @Ιαβερης @Πεταλούδα Ξεκίνησα εδώ και κάποιες μέρες το Ωραίες Κοιμωμένες του Κινγκ και έχω βαρεθεί τη ζωή. Είναι στη μέση κάπου και η ιστορία μοιάζει βα μη προχωράει σε σημείο που σκέφτομαι να το παρατήσω. Αυτό συμβαίνει πάντα με μένα και τον Κινγκ μου αρέσει η ιδέα αλλά δεν μου...
  4. Σελεφά

Παρόλο που δε διάσα το τελευταίο διάστημα αγόρασα τα παρακάτω: Η Πόλη (1,2,3) του Blake Crouch έχει γίνει σειρά από τη FOX. Η αθέατη ζωή της Άντι Λάρι της V. E. Schwab Jade Fire Gold της June C.L. Tan...
  5. Σελεφά

Δε τελείωσα κανένα βιβλίο εδώ και ένα μήνα. 😁🙃🤗
  6. Σελεφά

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Άρχισα τα The Sunlit Man του Brandon Sanderson και Six of Crows (βιβλίο 1ο της ομωνυμης σειράς) της Leigh Bardugo. Μέχρι στιγμής πιο ωραίο από το Shadow and Bone (Σκιές και Οστά), που ποτέ δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το 3ο βιβλίο της σειράς. Ωστόσο, μόλις τελειώσω τη διλογία θα δω και τη σειρά.
  7. Σελεφά

Λιτότης.... Αγόρασα σε μεταχειρισμένο το Η αθέατη ζωή της Άντι Λάρι της V.E. Schwab. Είναι από τα βιβλία που γυρόφερνα καιρό (χρόνια) τώρα... @Στεπ όλο λέω να συνεχίσω τον Τρόχο και όλο τον προσπερνάω... Έχω διαβάσει μόνο τα 2 πρώτα βιβλία και ενώ η ίδια η ιστορία μου αρέσει, οι χαρακτήρες όχι...
  8. Σελεφά

Τελείωσα τα παρακάτω: There There του Tommy Orange Ωραίο βιβλίο, με την ιστορία να εξελίσσετε μέσα από τα μάτια των αυτόχθονων της Αμερικής. Το βιβλίο έχει σκηνές βίας, ενδοοικογενειακή βία και άλλα "ωραία" θέματα, που δείχνουν τη βιοπάλη την αυτόχθονων. Κάποια στιγμή θα αναλύσω διάφορα...
  9. Σελεφά

Μετά από 5 βιβλία που προσπάθησα να διαβάσω και δεν είχα όρεξη άρχισα και συνεχίζω το The good son του You-Jeong Jeong. Ψυχολογικό θρίλερ. Κυκλοφορεί και στα ελληνικά.
  10. Σελεφά

Αν και μου άρεζε η ταινία, τον παπά Ραλφ πάντα τον αντιπαθούσα, και νευριάζα με τη μαμά μου που της άρεσε.
  11. Σελεφά

Το προηγούμενο διάστημα τελειώσα τα βιβλία Αγριόκυκνοι: Τρείς κόρες της Κίνας της Jung Chang. Αυτοβιογραφία... Νομίζω είναι η 3η γενικότερα που διαβάζω και μέχρι στιγμής για μένα ήταν η πιο ενδιαφέρουσα, από πλευρά ιστορίας και προσωπικής εμπειρίας. Σαφώς σε κάποια σημεία γίνεται κουραστικό...
  12. Σελεφά

@Ασάρα το έχεις διαβάσει; Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Φυσικά κάποια στοιχεία που παρουσιάζονται δεν είναι πρωτότυπα, αλλά είναι κάτι που δε με ενοχλεί όταν το βιβλίο είναι καλογραμμένο και όταν η ιστορία πλαισιώνεται από άλλα γεγονότα/καταστάσεις που την κάνουν ξεχωριστή. Αυτά που ξεχωρίζουν...
  13. Σελεφά

Υπερβολές.... 😇
  14. Σελεφά

Και εγώ το έχω βάλει προς αγορά.... Μας εκάψες... λέεεεμε τωρα
  15. Σελεφά

Είπα να διαβάσω από αυτά που έχω στο ράφι... Φέτος μόνο 15 από αυτά μπήκα στη διαδικασία να πιάσω. Οπότε ξεκίνησα Το Όνειρο του Μισισιπή του GRR Martin. Είναι με βρυκόλακες... δεν το ήξερα... Οπότε αφού ξανάπεσα σε τέτοια θεματολογία θα συνεχίσω και με κανένα άλλο με βρυκόλακες για να κλείσει ο...
  16. Σελεφά

Διαβάζω Τελειώνω το A Discovery of Witches της Deborah Harkness, Βιβλίο 1ο της σειράς All Souls. Έχω δει τη σειρά, οπότε μου είχαν αρέσει αρκετά στοιχεία που παρουσιάστηκαν και η τελική ερμηνεία που έδωσαν στη σειρά, οπότε είπα να δώσω μια ευκαιρία στα βιβλία. Στα θετικά θα βάλω τον τρόπο...
  17. Σελεφά

Δε το είπα για να την ακυρώσω. Βιβλιοκους-κους Ωστόσο, ακόμα και αν την ακυρώσω εγώ ή όποιος άλλος, δε νομίζω να την ενοχλήσει στο ελάχιστο, ακόμα και στην περίπτωση που οι ισχυρισμοί είναι ορθοί. Πέρα του ότι έχει τεράστιο φαν κλάμπ, τα χρήματα που έχει βγάλει από τα βιβλία τις φιγούρες τις...
  18. Σελεφά

Έχει 4 χρόνια που το διάβασα και δε θυμάμαι καθόλου τα σημεία. Φαντάζομαι από τη μέση και μετά που πάει στην ακαδημία. Ωστόσο, να σου πω ότι πολλά σημεία της σειράς ίσως είναι λογοκλοπή από μια παλιότερη σεριά βιβλίων το Dark Hunter της Sherrilyn Kenyon. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν η ίδια σειρά και...
  19. Σελεφά

@Αθωα ανεμωνη Όταν λές Η πόλη των οστών εννοείς αυτό; Αν ναι για εμένα δεν καλυτέρευσε... Βέβαια είναι το βιβλίο απευθύνεται και σε άλλες ηλικίες, ωστόσο πολλά νεανικά μου έχουν αρέσει...
  20. Σελεφά

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Είναι στη λίστα μουυυυυ καιρό τώραααα. Περιμένω τη γνώμη σου μόλις το διαβάσεις...