Search results

1. Ειφφελ

Σε ένα δυστοπικο μέλλον τα μέλη της λέσχης αναλαμβάνουν να σώσουν Βιβλία

Τη δίκη του Κάφκα. Νομίζω είναι ο μοναδικός, αποτύπωσε την τρέλα σε βιβλίο. Νούμερο 1 όλοι οι άλλοι μετά :) (υπερβολικός το ξέρω αλλα μ' αρέσει, τι να κάνουμε :) ) Ο κόσμος της Σοφίας. Να έχουμε μια βάση για την εισαγωγή στη φιλοσοφία Το βιβλίο των θρησκειών (του Γκάαρντερ είναι και αυτό)...
  2. Ειφφελ

Βιβλία που θέλω να αγοράσω (και γιατί)

@Αλουκαρδ, έχω διαβάσει μόνο το τούνελ. Είναι πολύ ωραίο βιβλίο. Πέρασα καλά διαβάζοντας το και πιστεύω ότι ικανοποιεί πολλές κατηγορίες αναγνωστών. Θα ψαχτώ για το "περί ηρώων και τάφων" μετά από τα λόγια του @Νικόλας Δε Κιντ γιατί είμαι σε αναγνωστικό αδιέξοδο για μεγάλο διάστημα
  3. Ειφφελ

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Μετά από κάμποσα χρόνια, αγόρασα υπολογιστή. Κλασσικά πλέον με το κινητό, ούτε καν ένιωθα την ανάγκη να κάτσω σε υπολογιστή ούτε να περάσω χρόνο μπροστά στην οθόνη του. Η επαφή μου με την οθόνη ήταν you tube στην τηλεόραση, κλασσικά με τις ενοχλητικές διαφημίσεις και αποβλάκωση στο κινητό...
  4. Ειφφελ

Επιστροφή στην ανάγνωση

Πολύ καλή εικόνα ναι. Εδώ στο Ηράκλειο βέβαια που είμαστε ένα μεγάλο χωριό, οι περισσότερες φορές που το έχω προσπαθήσει (99%) πετυχαίνω γνωστό και πάει η ανάγνωση. Μόνο κουβάλημα 😁😁
  5. Ειφφελ

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Χαίρομαι για το twist. Χε χε.
  6. Ειφφελ

@Κεχριμπάρι εμένα μου άρεσε πολύ το 1Q84. (προφυλάσσομαι μην φάω ντομάτες 😁😁😁). Μου φαίνεται περίεργο που φάνηκε τόσο χάλια στη @Σελεφά (νιώθω λίγο περίεργα που στο πρότεινα εγώ 😜) και στα υπόλοιπα μέλη που δεν τους άρεσε. (ειδική μνεία για τη Σελεφά επειδή της είχα προτείνει να το διαβάσει)...
  7. Ειφφελ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Το αγάπησα. Από τις καλύτερες τριλογίες που έχω διαβάσει. Έχω διαβάσει και το Νορβηγικό δάσος. Πολύ ανώτερο το 1Q84. Το δεύτερο της σειράς το διάβασα σε μια μέρα. Στο καράβι για Αθήνα και στο Νιάρχο, τόσο πολύ μου άρεσε
  8. Ειφφελ

:γιούπι:χαίρομαι που σου άρεσε. Την Ισλανδία την έχω γυρίσει όλη με τροχόσπιτο. Είναι από τις χώρες που συνιστώ ανεπιφύλακτα σε ταξιδιώτες. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι είναι πολύ ακριβη. Αν σου αρέσει η φύση είναι must προορισμός μιας και είναι πολύ έντονη η παρουσία της σε εκφυλιστική...
  9. Ειφφελ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

@Χρυσόστομος αν αφήσει τη ρακί, δεν θα έχουμε πρόβλημα 🤣🤣
  10. Ειφφελ

Ωραίες φωτογραφίες, καρτούν και γελοιογραφίες

Για αυτούς που παίζουν με την τεχνολογία προσέχτε το αυτό. Καλού κακού :φρύδια::φρύδια:
  11. Ειφφελ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Dune :αγαπώ::αγαπώ::αγαπώ: Τι βιβλιαρος είναι αυτός. Είχα δει μικρός την παλιά ταινία, η οποία δεν μου άρεσε καθόλου. Οπότε δεν μου έκανε καμία αίσθηση να το διαβάσω. Θέλω να τα παρατήσω όλα και να διαβάσω όλη τη σειρά. Και μετά να την ξαναδιαβάσω. Το τέλειο sci fi βιβλίο
  12. Ειφφελ

Σήμερα τελείωσα το ή μητέρα του σκύλου. Μετά από το οι φωνές του ποταμού Παμάνο. Και τα δύο μιλάνε για πόλεμο. Πολύ ψυχοπλάκωμα, ελπίζω το επόμενο που θα ψηφίσουμε στην λτβΗ, να είναι λίγο πιο εύθυμο
  13. Ειφφελ

Τι θέλω για την νέα χρονιά - 2023 σου ΄ρχομαι

@ΚρίτωνΓ , ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι. Θέλω απλώς να συνεχίσω να έχω αυτά που έχω. Καλή χρονιά σε όλους
  14. Ειφφελ

Και το δώρο δεν ήταν βιβλίο. Ήταν όμως της αξείας

Καλή χρονιά!!! Τα βιβλία που ανταλλάχτηκαν φέτος
  15. Ειφφελ

Καλησπερα

:λέσχη:καλώς ήρθες
  16. Ειφφελ

Αγαπημένα αποσπάσματα από βιβλία

Ξέχασα τα στείρα επιχειρήματά μου, τα στυγνά συμπεράσματα μου. Αφοσιώθηκα στο να φαντάζομαι το πρόσωπό της, το βλέμμα της -εκείνο το βλέμμα που μου θύμιζε κάτι που δεν μπορούσα να προσδιορίσω-, τον βαθύ και μελαγχολικό τρόπο της σκέψης της. Ένιωσα πως ο ανώνυμος έρωτας που είχα θρέψει τα χρόνια...