Search results

1. Κ

Αναζητώ το "Ιστορία χωρίς τέλος"

Καλησπέρα κι από μένα Μπου! Πράγματι, χάθηκα πάλι!! Ευχαριστώ για την απάντηση. Σε όσα βιβλιοπωλεία έψαξα, βρήκα την καινούρια έκδοση. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω την παλιά έκδοση. Είναι από αυτά που δανείζεις και δεν επιστρέφονται ποτέ...
  2. Κ

Αναζητώ το "Ιστορία χωρίς τέλος"

Αναζητώ το Ιστορία χωρίς τέλος του Μίκαελ Έντε, εκδόσεως 1997 Σας ευχαριστώ
  3. Κ

Αναζητώ "Τα Ρέστα" του Κώστα Ταχτσή

Δεν το δείχνει διαθέσιμο γιατί το παρέλαβα σήμερα!! ? Ευχαριστώ και πάλι ?
  4. Κ

Αναζητώ "Τα Ρέστα" του Κώστα Ταχτσή

Καλημέρα κι από μένα! Ψάχνω το παραπάνω βιβλίο από τις εκδόσεις Εξάντας, την έκδοση του 1988. Φαίνεται εξαντλημένο ακόμα και στα μεταχειρισμένα. Αν κάποιος το έχει και θέλει να το αποχωριστεί το αγοράζω ευχαρίστως! Ευχαριστώ
  5. Κ

Συνανάγνωση Τάδε Έφη Ζαρατούστρα- Φρήντιχ Νίτσε

Καλημέρα και από μένα. Συνεχίζω το διάβασμα αλλά δυστυχώς κάποια προβληματάκια υγείας που προέκυψαν δεν μου επιτρέπουν τον σχολιασμό. Προσπαθώ παντως να διαβάζω, εκτός από το βιβλίο και τα σχόλιά σας. Χαίρομαι που δεν ξεχάστηκε το νήμα. Σας ευχαριστώ
  6. Κ

Πρόλογος Ζαρατούστρα. Ο υπεράνθρωπος. Ο θεός που κρύβουμε όλοι μέσα μας και πρέπει να τον βρούμε και να τον φέρουμε στην επιφάνεια. Με κάθε κόστος. Τι είναι ο πίθηκος για τον άνθρωπο; Ένα αντικείμενο για περίγελο ή μια επώδυνη ντροπή; Και ακριβώς το ίδιο πρέπει να είναι ο άνθρωπος για τον...
  7. Κ

Σταυρόλεξα και λοιπά συναφή περιοδικά

Φανατική κι εγώ του Τεστ, πάντα σε τόμους! Ξεκινώ από το ομόκεντρο, μετά το διπλό, στη συνέχεια το κυνήγι και για επιδόρπιο το σταυρόλεξο με μέτρημα!
  8. Κ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Πρόλογος του Ζαρατούστρα Σχολιασμός ο4-05 Απριλίου Οι ομιλίες του Ζαρατούστρα -Για τις τρεις μεταμορφώσεις -Για τις έδρες της αρετής -Για τους κήρυκες του άλλου κόσμου -Για τους περιφρονητές του σώματος -Για τις χαρές και τα πάθη Σχολιασμός 11-12 Απριλίου -Για τον...
  9. Κ

Ομάδα ανάγνωσης

Ευχαριστώ Κόρτο Μαλτέζε! Θα το επιχειρήσω!
  10. Κ

Ομάδα ανάγνωσης

Γεια σου Νικόλα. Ναι, για συνανάγνωση. Δεν ήξερα αν έπρεπε να ξεκινήσω, έτσι απλά, ένα νήμα ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία.
  11. Κ

Ομάδα ανάγνωσης

Καλημέρα :) Πως δημιουργούμε μία ομάδα ανάγνωσης; Ευχαριστώ!
  12. Κ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Μετά από...αγρανάπαυση, ξεκίνησα το Τάδε έφη Ζαρατούστρα του Φρήντιχ Νίτσε
  13. Κ

Συνανάγνωση: "Τάδε Έφη Ζαρατούστρα" - Φρήντριχ Νίτσε

Πάλι γκάφα έκανα! Παρακαλώ, διαγράψτε την ανάρτησή μου :)
  14. Κ

Συνανάγνωση: "Τάδε Έφη Ζαρατούστρα" - Φρήντριχ Νίτσε

Ξαναέπιασα, λόγω ανωτέρας βίας (!), το βιβλίο, και ανακάλυψα αυτό το νήμα. Θα ήθελα πολύ να το μελετήσουμε παρέα. Με απασχολεί βέβαια το γεγονός, ότι δεν είμαι και τόσο σίγουρη για το βιβλίο που έχω στα χέρια μου. Κατά πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι μεταφραστικά. Μη βρεθούμε ξαφνικά χαμένοι στη...
  15. Κ

Η ζωή μου επιγραμματικά

Μέρες τώρα κοιτάζω μία άσπρη σελίδα που παραμένει άσπρη. Το απόλυτο ζεν; Όχι, η πλήρης αποβλάκωση! Σκέφτομαι και γράφω. Κυρά μου, ούτε σκέφτεσαι, ούτε γράφεις. Δεν προσπαθείς καν! Προσπαθώ αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Που είναι οι σκέψεις που πετάγονταν και δεν προλάβαινα να τις γράψω; που...
  16. Κ

Αγαπημένοι πίνακες

Πρόκειται για έργο του Νικόλαου Γύζη. Ο χορός των μουσών.
  17. Κ

Αναζήτηση διαφόρων βιβλίων!!

Νικόλα, νομίζω πως έχω το Crash.