Search results

1. Χανκ Μουντυ

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Εδω που τα λεμε, ενα δικιο το εχει η Δημητρουλα. Αλλα οχι και χλεμπονιαρα η Σονια. :ρ
  2. Χανκ Μουντυ

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Τελειωσα και το Εγκλημα και Τιμωρια. Σκεφτομαι να γραψω κατι, αλλα θα αναλωθω σε κλισε και πραγματα που εχουν ειπωθει πολλακις. Τελος παντων, εξαιρετικο!
  3. Χανκ Μουντυ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ξεκινησα το 22/11/63, του Στιβεν Κινγκ.
  4. Χανκ Μουντυ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Βολτα Πατρα και αφου ενας φιλος ηθελε να παει Πρωτοπορια να αγορασει το τριτο βιβλιο της τριλογιας των τριων σωματων του Liu Cixin, ειπα να τον συνοδευσω. Και εφυγα απο εκει με Τα Χρονικα του Αρη (Ρεη Μπραντμπερυ) και το Η Κοιλαδα της Λασπης, το πρωτο βιβλιο της τριλογιας του Δρακου της Πρεσπας...
  5. Χανκ Μουντυ

Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

Ειναι το "Εγκλημα και Τιμωρια" αστυνομικο μυθιστορημα; :φρύδια: Τις προαλλες, που λετε, εχω βρεθει παραλια με δυο φιλους και την κοπελα του ενος. Καποια στιγμη βγαζω το εν λογω βιβλιο να διαβασω (γιατι, αν δεν διαβασεις το Εγκλημα και Τιμωρια στην παραλια, που θα το διαβασεις;). Εκεινη την ωρα...
  6. Χανκ Μουντυ

Προτάσεις για σειρές

Δεν μπορω να πω οτι αλλαζει το υφος της. Οποτε, αφου δεν σε τραβηξε, δεν χρειαζεται να την ξαναδεις νομιζω.
  7. Χανκ Μουντυ

Προτάσεις για σειρές

Ειδα οτι εχει ξαναπροταθει, αλλα δεν πειραζει, θα το επαναφερω στην επικαιροτητα. ΤΙ ΣΕΙΡΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LEFTOVERS! Μου το ειχε προτεινει συναδελφος, και το τελειωσα χθες. Εξαιρετικη σε ολα της. Η πλακα ειναι οτι σαν αντιπροταση, εγω της ανεφερα το Lost, το οποιο τελικα εχει καποια κοινα σημεια...
  8. Χανκ Μουντυ

Ειπα να πιασω κατι κλασσικο, ετσι ξεκινησα το Εγκλημα και Τιμωρια. Δευτερος Ντοστογεφσκι για μενα, μετα τον Παιχτη.
  9. Χανκ Μουντυ

Γυναικες και Το Ταχυδρομειο, του Μπουκοφσκι αμφοτερα. Και δωρακι από τη Λεσχη Noir του Μεταιχμιο, Ο Θανατος του Οδυσσεα, του Δημητρη Σιμου.
  10. Χανκ Μουντυ

Ζωντανος θρυλος ειναι βιβλιαρα. Στο τοπ τεν μου, για να μην πω τοπ φαιβ.
  11. Χανκ Μουντυ

Προτάσεις για σειρές

Ξεκινησα και εχω ηδη τελειωσει τον πρωτο κυκλο του Euphoria. Το οποιο βρισκω πολυ καλο, πραγμα που δεν το περιμενα σε τετοιο βαθμο. Τοσο απο θεματολογια, οσο και απο παραγωγη, σκηνοθεσια κτλ (HBO αφου). Επισης, καταπληκτικη Zendaya.
  12. Χανκ Μουντυ

Δεν άντεξα. Παρήγγειλα πάλι. 71 τα αδιάβαστα. Από Anubis Το Τέλος της Αιωνιότητας, του Ισαάκ Ασίμωφ Νυχτοπτερίτες, του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν Τα Παιδιά από τη Βραζιλία, του Άιρα Λεβιν
  13. Χανκ Μουντυ

Ξεκίνησα το Μηχανάνθρωποι, του Γιάννη Σιδεράκη.
  14. Χανκ Μουντυ

Βιβλιονέα

Συμφωνω με τον @Ιαβερης. Δεν θα σου προτεινα να ξεκινησεις με τον Μαυρο Πυργο. Σε αυτα που σου προτεινει, να συμπληρωσω Το Αυτο, Χρησιμα Αντικειμενα, Νεκρωταφιο Ζωων.
  15. Χανκ Μουντυ

Θα ξεκινησω το "Η Ιστορια του Κοσμου σε 6 Ποτηρια" του Tom Standage, το οποιο ηταν δωρο φιλου.
  16. Χανκ Μουντυ

Τελειωσα το "Ο Μαυρος Πυργος" του Στιβεν Κινγκ, εβδομο και τελευταιο βιβλιο της ομωνυμης σειρας, ολοκληρωνοντας ετσι αυτο το υπεροχο ταξιδι.
  17. Χανκ Μουντυ

Αγορασα 2 βιβλια του Γιαννη Σιδερακη, φιλου και συντοπιτη. Προκειται για τα "Μηχανανθρωποι" και "Ροκεντρο (Dazed and Confused)".
  18. Χανκ Μουντυ

Προτάσεις για ανάλαφρα βιβλία παραλίας

Παρε κατι απο Τομ Ρομπινς. Ή και Λενο Χρηστιδη. Ή και τους δυο.:))))
  19. Χανκ Μουντυ

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει, αλλα εχει γινει και μινι σειρα 4 επεισοδιων με πρωταγωνιστρια την Φρανσις ΜακΝτορμαντ. Πολυ καλη!