Search results

1. Αννετούσκα

Διαβάζω το αγαπημένο σου βιβλίο (Άνοιξη 2023)

@Σαώρη γεια! Διάβασα το Ρουμπαγιάτ σε μια καθισιά αλλά ομολογώ πως χρειάστηκε να διαβάσω λίγο περισσότερο για τον Καγιάμ, τον Ε.Φιτζέραλντ που το μετέφρασε πρώτος, και γενικά να πλαισιώσω την ανάγνωσή του με περαιτέρω πληροφορίες για να μπορέσω να συνδεθώ και να μην κρίνω αυτό που διάβασα...
  2. Αννετούσκα

@Σαώρη χαίρομαι που σου άρεσε και τι ωραία που μου θύμισες αυτά τα αποσπάσματα. Ήσουν πολύ γρήγορη επίσης, εγώ φοβάμαι πως θα καθυστερήσω να διαβάσω το Ρουμπαγιάτ, θα σου'ρθει ξαφνικά στο μέλλον ένα feedback από μένα :ωραίος: Θα διαφωνήσω ελαφρώς, ο Μωπασάν είναι πολύ δυνατός στη μικρή φόρμα...
  3. Αννετούσκα

@Σαώρη αγόρασα από την έκθεση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη το Ρουμπαγιάτ του Καγιάμ γιατί σχεδόν έπεσα πάνω του και μου άρεσε η έκδοση σαν παραμύθι από τα παλιά. Δεν ξέρω πότε θα μου έρθει η έμπνευση να το ξεκινήσω, θα σε ενημερώσω εννοείται όταν κηρύξω την έναρξη. Cheers σε όλους και καλές...
  4. Αννετούσκα

@Σαώρη Μου δίνεις πολύ ωραίες επιλογές! Θα πάω κάποια στιγμή σε βιβλιοπωλείο να τα ψάξω, να τα ξεφυλλίσω και του Χικμέτ και τα εφεδρικά και ποιος ξέρει; Μπορώ να τα πάρω και όλα :τρέλα:
  5. Αννετούσκα

Γεια σου @Σαώρη ! Χάου γιου ντούιν; Νομίζω πως έχουμε γνωριστεί κιόλας, αλλά χάνεται βαθιά μέσα στο χρόνο αυτό! Λοιπόν, χαίρομαι που θα παίξουμε το παιχνίδι μαζί, δεν είμαι πολύ της ελληνικής λογοτεχνίας βέβαια :ντροπή: Επίσης, έχω διαβάσει τον Σεπούλβεδα αλλά επειδή πάει πολύς καιρός θα το...
  6. Αννετούσκα

Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο (Άνοιξη 2023)

Γεια σε όλ@ Μετά από χρόνια, λέω να ξαναμπώ κι εγώ σ'αυτό, άλλωστε μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτήν εδώ τη λέσχη. Οι (μικροκαμωμένες) προτάσεις μου : 1. Γεμάτη ζωή - John Fante 2. Το κλειδί - Jun'ichirō Tanizaki 3. Οι αυτόχειρες - Guy de Maupassant
  7. Αννετούσκα

Συνανάγνωση - Θέατρο

Γεια χαρά κι από μένα, πολύ δυνατή ιδέα, μπράβο. Ένα θεατρικό έργο παίρνει εξίσου πολλή ανάλυση.. Οι δικές μου προτάσεις: Γκαίτε Σοφοκλής Μπέκετ
  8. Αννετούσκα

Συνανάγνωση: "Ζωή, οδηγίες χρήσεως" Ζωρζ Περέκ (Georges Perec)

Παιδιά εγώ σας χαιρετώ, είναι πολύ τρίκι για τη φάση που είμαι. Καλή συνέχεια.
  9. Αννετούσκα

Ελπίζω να έχεις πολλά γιατί θα αυταναφλέγονται ένα-ένα σελίδα τη σελίδα, έως το τέλος, I'm afraid. Αυτό με το σχεδιάγραμμα αρκετά τρομακτικό και εσείς που φτιάχνετε το δικό σας πολύ μερακλήδες, όχι, μπράβο, αλλά να το κοιτάξετε :αργκ: Τίποτα, ο θεός να μας φωτίσει.
  10. Αννετούσκα

Δεν ήταν κυριολεκτική η ερώτησή μου😁
  11. Αννετούσκα

Παιδιά, τι διαβάζουμε;;; Ήρεμα ρωτάω.
  12. Αννετούσκα

Τα χρόνια της αλληλογραφίας

Τι ωραία @Πεταλούδα. Χρειαζόμαστε αναμνήσεις τώρα για να τροφοδοτήσουμε μια καλή διάθεση! Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους κι ας είναι λειψές φέτος.
  13. Αννετούσκα

Επόμενη συνανάγνωση τώρα που γυρίζει;

Καλημέρα, ελπίζω να έχω το βιβλίο (και τα δύο βασικά) μέχρι τις 21, οπότε είμαι οκ. Προσωπικά νομίζω θα μου πέσει βαρύ και με τα δύο βιβλία, ωστόσο δεν το αποκλείω.
  14. Αννετούσκα

@Νικόλας Δε Κιντ ελπίζω να μη θεώρησες ότι εγώ αμφισβήτησα την αξιοπιστία σου, ένα χιούμορ έκανα, στα πλαίσια του γενικότερου αστείου, ειλικρινά δεν είχα αυτή την πρόθεση! Και εγώ παρήγγειλα και τα δύο βιβλία και θα συμμετέχω με χαρά, όπως κάθε φορά, καθώς όντως και τα δύο βιβλία ήταν στη λίστα...
  15. Αννετούσκα

Μα @Πίκος Απίκος γιατί δεν το ανέφερες ότι το έχεις διαβάσει; Υποθέτω ότι θα είχε βγει από τη λίστα.
  16. Αννετούσκα

Μαζί με την ψυχή, μας βγήκε η ΖΩΗ. Έστω. Πάω να φάω.
  17. Αννετούσκα

@Ιαβερης πόσο χρονών είσαι του λόγου σου; Απλά ρωτάω. :))))
  18. Αννετούσκα

Και παπιγιόν! Για να το ισιώσει όπως του υπέδειξες @Τσίου μου!