Search results

1. Γ

Ημερησία του Σαββάτου - Βιβλία σχετικά με την οικονομική κρίση

εχω βαρεθει να διαβαζω για σκανδαλα κ κακους "χειρισμους".θελω να αρχισω να διαβαζω για λυσεις αμεσες κ εφαρμοσιμες.
  2. Γ

Καλησπέρα σε όλους!

καλως σε βρηκαμε!!
  3. Γ

Από τη Λόλα να ένα μήλο στο η …του ήλιου

ισως το "ε του ελεφαντα"να ειναι ο τροπος διδασκαλιας της συγκεκριμενης δασκαλας.σε καθε γενια η γλωσσα προσαρμοζεται στην εποχη.λεξεις η φρασεις παλαιοτερες "αποσυρονται" στην αργκο κ κωδικοποιουνται σε διαφορες κατηγοριες.τη λεξη τοπι για παραδειγμα πλεον την ακους απο ποδοσφαιροφιλους "το...
  4. Γ

Διαβαζω=ζω

ναι,ειμαστε πολλοι κ ειμαστε παντου..
  5. Γ

καλησπέρα σε όλους

με μεγαλη μου χαρα,καλως ηρθες..χαρα!!
  6. Γ

Βιβλία που δεν χορταίνεις να διαβάζεις

καποια βιβλια της αγκαθα κριστι τα εχω διαβασει δυο -ισως κ τρεις -φορες.αλλα συνηθως ξεφυλλιζω καποια εγκυκλοπαιδεια ιστορικου περιεχομενου.με τον καιρο ξεχναω αυτα που εχω {ξανα}διαβασει οποτε ενα "φρεσκαρισμα" δεν με χαλαει.
  7. Γ

Συνανάγνωση: "Πόλεμος και Ειρήνη" - Λέων Τολστόι

ενα απο τα ονειρα της ζωης μου ειναι να ταξιδεψω με τον υπερσιβηρικο, "απο τον καυκασο στο πεκινο".η ιδεα μου μπηκε απ οταν το γνωστο βιβλιο του βερν.δεν ξερω ποτε θα καταφερω να το κανω,αλλα το "πολεμος και ειρηνη" θα το αρχισω με το βγαινω απ τα περιχωρα της μοσχας κ θα το τελειωσω καθως θα...
  8. Γ

Διαφορά στον αριθμό των σελίδων

εψαχνα να βρω τον "εβδομο σταυρο" της αννα ζεγκερς.το βρηκα σε δυο εκδοσεις. η πρωτη απο "ΚΕΔΡΟΣ" εχει 394 σελιδες. η δευτερη απο "ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙ" εχει 512!!!! ...μεγαλη διαφορα... κ ρωταω τη λεσχη γιατι αυτη η διαφορα, αν στην πρωτη εκδοση εχουν γινει συντομευσεις κ αν το φαινομενο ειναι συνηθες..
  9. Γ

Έχει διαβάσει κανείς Π. Ντ. Τζέιμς;

εχω διαβασει εφτα βιβλια της κ σκοπευω να διαβασω κι αλλα.υπαρχει πολυ μυστηριο κι ακομα περισσοτερη ατμοσφαιρα μυστηριου.στο φιναλε ο ταξιαρχος νταγκλις -που ειναι κ επιτυχημενος ποιητης-δεν συγκεντρωνει τους υποπτους ολους μαζι για να τους παρουσιασει τη λυση αλλα συνηθως το κανει μαζι με την...
  10. Γ

Γεια σε όλους!

καλως ηρθες.
  11. Γ

Στην δική σας βιβλιοθήκη ποιος νικάει;

νομιζω πως κι εγω την αγκαθα κριστι θα βγαλω νικητρια με 20 -στο περιπου- βιβλια.αν κ τα πιο πολλα τα εχω απο τα 15 μου χρονια, η αληθεια ειναι οτι ακομα τα διαβαζω.αλλα κ ο γουιλμπουρ σμιθ ειναι ανταγωνιστικος με -επισης στο περιπου -15 με 20 βιβλια.μμμ...τωρα που το σκεφτομαι θα κατσω να τα...
  12. Γ

Αγαπημένος συγγραφέας και γιατί!

δυσκολο να ξεχωρισεις εναν η να απορριψεις εναν αλλο.ενας συγγραφεας που μ αρεσει ειναι ο wilbur smith.η πλοκη στα βιβλια του ειναι εντονη κ εξελισσεται με "κινηματογραφικη" ταχυτητα.εχω μαθει πολλα για την ιστορια της αφρικης κ απ τα βιβλια του αλλα κυριως απο της "ερευνες"που εκανα μετα για να...
  13. Γ

Αγαπημένα ιστορικά μυθιστορήματα

μερικες φορες κ τα ιστορικα-αστυνομικα μυθ.ειναι καλα.μπορει να μην εχουν την φοβερη πλοκη,αλλα σε ταξιδευουν σε αλλη εποχη κ εκτος του οτι εχεις ενα μυστηριο να λυσεις παιρνεις κ πολλες πληροφοριες για τις κοινωνικες δομες αλλα κ τις συνηθειες των ανθρωπων της εποχης {ο αριστοτελης ντετεκτιβ π.χ.}
  14. Γ

"Ράδιο Πέντραχ" - το ραδιόφωνο της Λέσχης του Βιβλίου

πολυ ωραια η μουσικη κ η εκπομπη.μην βιαστειτε να κανετε αλλαγες,παρτε οσο χρονο χρειαστειτε.ενα βημα τη φορα γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι.ειμαστε μαζι σας μαγκες..KEEP IT UP!!!!
  15. Γ

Αγαπημένα αποσπάσματα από βιβλία

...κ ακουω,απ τη φωνη σου,τις αορατες αιτιες που δινουν στις πολεις ζωη,μεσα απο τις οποιες ισως,οταν θα ειμαι πια νεκρος,να ξαναερθουν στη ζωη. ιταλο καλβινο,αορατες πολεις.
  16. Γ

πολλες καλημερες...

..ελπιζω μονο να μην τα φερει το χολυγουντ..ΓΚΑΣΠ...ΓΚΡΟΥΜΦ!!!!!
  17. Γ

Από πού το αβατάριό σου;

η δικη μου φωτο ειναι ειναι τραβηγμενη στη βουδαπεστη.τωρα ,γιατι ανεβαινα αυτα τα σκαλια κ που πηγαινα..δεν νομιζω να θυμαται κανενας πια..
  18. Γ

Σε μια βροχερή μέρα...

πραγματικα ηλιαχτιδα,σημερα κανεις τη διαφορα..καλως ηρθες!!
  19. Γ

πολλες καλημερες...

ωχ..αλικακη με τσακωσες..ουτε που τα εχω ξαναδει στη ζωη μου!!!κ απ οτι βλεπω στη σελιδα ,σιγουρα ειναι απ τα; καλυτερα κομιξ..