Search results

1. Μ

Που θα πάτε διακοπές?

Αν υπήρχαν λεφτά, αν υπήρχαν, θα κοιτούσαμε για νησάκι. Το καλοκαίρι είναι να πας θάλασσα. Το χειμώνα, πιστεύω, είναι για βουνό. Αλλά πάντα πρώτη προτίμηση είναι η Ελλάδα.
  2. Μ

Τι διαβάζουν οι άνθρωποι στο μετρό, στο λεωφορείο, στο τραμ κ.τ.λ.

Σήμερα στην μπλε γραμμή προς Αγ.Μαρίνα μια κυρία περίπου 50 χρονών και πολύ κομψή διάβαζε της Πύλες της Φωτιάς.
  3. Μ

Ωραίες φωτογραφίες, καρτούν και γελοιογραφίες

Βγήκα μια βόλτα στα Τρίκαλα..
  4. Μ

Αναζήτηση 2 βιβλίων.1) Νεα ταξις 2) Ελληνικη Προκλησις

Αναζητώ 2 βιβλία τα οποία θέλει απεγνωσμένα και ένας φίλος μου. 1ο ) Η νέα Τάξις.Εισαγωγή εις την Εθνικην Βιοθεωρίαν. του Δημητρίου Δημόπουλου. 2ο) Ελληνική Πρόκλησης του Ανδρέα Δενδρινού. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι σε όχι καλή κατάσταση, χρησιμοποιημένα κτλ. Όποιος μπορεί να...
  5. Μ

Σίγουρα όπως λες Άγγελε, δεν έχει σημασία αν είναι ψεύτικη η φωτογραφία αλλά σημασία έχει το μήνυμα που στέλνει. Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό που με ξενίζει είναι η περίπτωση να έβγαλε κάποιος χρήμα ή δόξα από μια ψεύτικη φωτογραφία. Ας είναι και ένα ψεύτικο γατάκι! Αυτό εννοώ ότι με ενόχλησε. Και το...
  6. Μ

χαχαχαααααααααααααααααα
  7. Μ

Ανέκδοτα

χαχαχαχαχα κλαιω!!!!!!!!!!!! :μουάχαχα:
  8. Μ

Πολιτικό μάρκετινγκ

Δεν βρήκα κάποιο άλλο. Αλλά δες και για δημόσια διοίκηση και πολιτική..
  9. Μ

Γεια σας

Καλώς ήρθες και καλές αναρτήσεις!!!
  10. Μ

Προϊόντα που... κάνουν μια κάποια εντύπωση.

Περιττό να πω, πως τα περισσότερα από αυτά τα έχουν βγάλει ασιάτες.. τυχαίο??
  11. Μ

Γιαυτό και είπα πως κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να βγάζουμε πρόσωπο. Και εμένα προσωπικά, εάν δεν φαινότανε το πρόσωπο μου, δεν θα είχα πρόβλημα. Είμαι κατηγορηματικός για το να μην φαίνονται πρόσωπα. Γιαυτό και η φώτο που έβγαλα εγώ δεν έχει πρόσωπο.
  12. Μ

Ίζι καταλαβαίνω πως το εννοείς. Σίγουρα στο φειςμπουκ είναι πολύ δύσκολο να μαζέψεις τον κάθε άσχετο που θέλει να βγάλει τα ψυχολογικά του. Γιαυτό και θεώρησα πως εδώ μέσα έχουμε την κατάλληλη παιδεία να κρατήσουμε το θέμα καθαρά βλέποντας ότι είναι ευχάριστο να βλέπεις κόσμο να διαβάζει...
  13. Μ

Εγω πιστεύω πως αν δεν βγάζεις το πρόσωπο τον ανθρώπων δεν υπάρχει πρόβλημα. Μην ήμαστε και υπερβολικοί τώρα. Εξάλλου αν θέλουμε μπορούμε να να έχουμε και τους κανόνες μας για το να μην φαίνονται πρόσωπα και να μην σχολιάζουμε άσχημα. Εξάλλου εμείς εδώ έχουμε άλλη νοοτροπία όσον αφορά το...
  14. Μ

Αγαπημένοι πίνακες

Ενδιαφέρον άρθρο για πίνακες ζωγραφικής!
  15. Μ

Υπάρχει ένα γρουπάκι στο φέισμπουκ με αυτόν τον τίτλο. Είναι πολύ ωραίο και σκέφτηκα πως καλό θα ήταν να έχουμε και εμείς εδώ το δικό μας! Ξεκινάω εγώ με μία δική μου φωτογραφία. Στο τραμ απο Εδεμ προς Συνταγμα. The great Gatsby.
  16. Μ

Εδώ πολυτεχνείο… απρέπεια ή φυσικό επακόλουθο;

Το γκραφίτι είναι τέχνη φυσικά. Αλλά το θέμα είναι ΠΟΥ γίνεται και ΠΩΣ. Σε ένα χώρο ειδικό για γκράφιτι ναι να γίνει. Αλλά φυσικά δεν είμαι από αυτούς που λέω ότι πρέπει να γίνεται μόνο ελεγχόμενα και σε ειδικούς χώρους. Το γκράφιτι δεν γεννήθηκε να είναι ελεγχόμενο. Αλλά παντού υπάρχουν όρια...
  17. Μ

Εδώ πολυτεχνείο… απρέπεια ή φυσικό επακόλουθο;

Έχει καταντήσει αηδία σε αυτήν την χώρα να μπορεί ο καθένας να παίρνει ένα σπρέι, ένα μαρκαδόρο, μια αφίσα και να καταστρέφει τα παλιά και υπέροχα κτήρια. Και δεν υπάρχει δικαιολογία του στυλ, είναι τέχνη. Όχι δεν είναι. Και ούτε είναι μοντέρνα. Και εγώ 25 χρονών είμαι αλλά κάτι τέτοια με...
  18. Μ

Αγαπημένοι πίνακες

Περπατούσα σ' ένα μονοπάτι με δυο φίλους - ο ήλιος έπεφτε - ξαφνικά ο ουρανός έγινε κόκκινος σαν αίμα - σταμάτησα, νιώθοντας εξαντλημένος, και στηρίχτηκα στο φράχτη - αίμα και γλώσσες φωτιάς πάνω από το μαύρο-μπλε φιόρδ και την πόλη - οι φίλοι μου προχώρησαν, κι εγώ έμεινα εκεί τρέμοντας από την...
  19. Μ

Μάρκες που χαράχτηκαν στη λεξιλογική μας συνείδηση ως αντιπροσωπευτικά είδους

Επίσης να προσθέσω κάτι που λέει ο παππούς μου συνέχεια. Όλα τα αγροτικά τα λέει : Ντάτσουν (Datsun) ! Χαρακτηριστικά θυμάμαι μου είχε πει με περηφάνια : Πήρα ένα νέο ντάτσουν μάρκας Βολφςβαγκεν! Εγώ όπως και όλοι οι γνωστοί μου που ξέρω τα λέω τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ως : αγρότης. Πάρε τον...
  20. Μ

Ερωτηματολόγιο στα πλαίσια της μεταπτυχιακής μου εργασίας

έτοιμο και από εμένα! Περιμένω να δω τα αποτελέσματα!!! Πότε με το καλό?