Search results

1. Δ

Ποια είναι η καλύτερη έκδοση του βιβλίου "Οι άθλιοι" του Βίκτορ Ουγκό;

Γεία σας. Για τις εκδόσεις Καστανίωτη τι άποψη έχετε; Είναι το πλήρες έργο ή είναι περικομμένη έκδοση;
  2. Δ

Αναζήτηση βιβλίων

Εγώ εδώ και καιρό αναζητώ το Κάντιντ ή η αισιοδοξία από τις εκδόσεις πόλις. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το πουλήσει θα με ενδίεφερε!
  3. Δ

καλύτερη έκδοση του Δον Κιχώτη

Σας ευχαριστώ πολύ για την απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι έχω μπει σε δίλλημα γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για την έκδοση του Εξάντα (νομίζω την προτείνει και ο @Φαροφύλακας ). Εχει και ωραία εικονογράφιση. Όμως και η έκδοση της εστίας από ότι φαίνεται είναι εξαιρετική και βραβευμένη.
  4. Δ

καλύτερη έκδοση του Δον Κιχώτη

Γεία σας φίλοι μου. Σκέφτομαι να πάρω την συγκεκριμένη έκδοση του Δον κιχώτη -> https://www.politeianet.gr/books/9789604649068-cervantes-saavedra-miguel-de-exantas-don-kichotis-protos-tomos-200412 . Θεωρείται πως είναι καλή ή έχετε να προτείνετε κάποια άλλη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Δ

Προσοχή Έργα

Μπορειτε να δειτε παλαιοτερα μηνυματα δικα σας και αλλων μελων; Γιατι εγω οταν παω σε καποιο προφιλ ενος μελους και πατησω το link που υποτιθεται σου βγαζει τα παλαιοτερα μηνυματα του (οπως γινοταν και στην προηγουμενη εκδοχη του site αλλα και σε ολα τα forum που εχω κανει λογαριασμο), μου...
  6. Δ

Προσοχή Έργα

Βασικα τωρα που κοιταξα και σε ενα αλλο μελος τυχαια μου τις βγαζει. Αρχικα ειχα πατησει απο περιεργεια πανω στο προφιλ του κ. Σαραντακου και οντως μου βγαζει ''no result found'', ομως μετα οταν κοιταξα σε καποιο αλλο μελος μου τις εβγαζε :/
  7. Δ

Προσοχή Έργα

https://www.xn--ixauk7au.gr/forum/index.php?threads/%CE%86%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF-%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%BF.1058/ Και εδω παρατηρω οτι δεν το...
  8. Δ

Προσοχή Έργα

Πολυ ομορφο το νεο site! Προσωπικα θεωρω οτι και αισθητικα και λειτουργικα φαινεται πολυ καλυτερο απο την παλια του μορφη. Για το θεμα της ανακατευθυνσης, επειδη δεν ειμαι και ιδιαιτερος γνωστης περι πληροφορικης-υπολογιστων κτλ, θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο για το οτι οταν παταω τον...
  9. Δ

Αναζήτηση: ''Εν ψυχρώ'' από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Tελικά το βιβλίο βρέθηκε και το παρέλαβα σήμερα!
  10. Δ

Έχω ψάξει σε πολλά site και σχεδόν παντού γράφουν ότι είναι εξαντλημένη από τον εκδότη. Υπάρχει βέβαια καινούργια έκδοση με μετάφραση του Αύγουστου Κορτώ αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ την συγκεκριμένη (του 2006 από τον Καστανιώτη). Θα κοιτάξω πάντως και στην Πρωτοπορία αλλά είμαι σχεδόν...
  11. Δ

Γεια σας! Άμα κάποιος έχει την συγκεκριμένη έκδοση (2006) και ενδιαφέρεται να μου την πουλήσει, ας με ενημερώσει με πμ.
  12. Δ

Συνανάγνωση ''Πόλεμος και ειρήνη''

Kαι εγώ διαβάζω το βιβλίο απλά δυστυχώς έμεινα πίσω γιατί έλειπα μια εβδομάδα διακοπές (που προέκυψαν τελευταία στιγμή) και στην συνέχεια έμπλεξα με τις υποχρεώσεις της σχολής. Παρόλα αυτά πιστεύω θα προλάβω το τελικό χρονοδιάγραμμα, απλά δεν ξέρω με σιγουριά σε ποία φάση θα συμβαδίσω μαζί σας!
  13. Δ

Λοιπόν ξεκινάμε σήμερα. Συζήτηση επί της εβδομαδιαίας ''ύλης'' κάθε Σαββατοκύριακο. Οι συμμετέχοντες προς το παρόν: 1) Δημήτρης Αυγερινός 2) Αμάντα 3) Φαίη Μ 4) ΦιλοΣοφία 5) Πίκος Απίκος 6) Αιγίπαν 7) Γρίλος 8) Zωζωκα 9) Λιακάδα Αν ενδιαφερθεί και κάποιος άλλος ας μας το πει. Ίσως φανούν...
  14. Δ

Εγώ πήρα το βιβλίο σήμερα και όντως μια χαρά με βολεύει ο χωρισμός του Γρίλου (βγαίνουν λιγότερες σελίδες ανά εβδομάδα αλλά είναι πράγματι μεγάλoυ μεγέθους :p). Δεν ξέρω βέβαια αν ''χαλάει'' κάποιους η μεγάλη διάρκεια της συνανάγνωσης. Τέλος πάντων αύριο κάνουμε μια τελική καταμέτρηση αυτών που...
  15. Δ

Εμένα μου φαίνεται σωστός ο χωρισμός του Γρίλου. Μένει να πάρω το βιβλίο την Παρασκευή να δω πως αντιστοιχίζεται και σε εμένα. Ας δούμε βέβαια και αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι.
  16. Δ

Οι φίλοι σας διαβάζουν;

Συνολικά στον τόπο που σπουδάζω καθώς και στην πόλη καταγωγής μου έχω γύρω στους 12-13 φίλους (προφανώς δεν είναι όλοι αυτό που λέμε οι ''κολλητοί'' μου). Αν βάλουμε μαζί και άτομα που κάνουμε παρέα και συναναστρέφομαι μαζί τους σχεδόν επί καθημερινής βάσης χωρίς να μπορώ να τους συναντώ συχνά...
  17. Δ

Παντως για την χρονικη διαρκεια επειδη ειναι πολυ μεγαλο βιβλιο προτεινω τουλαχιστον 2 μηνες να διαρκεσει η συναναγνωση. Η καινουργια εκδοση του Γκοβοστη ειναι 1168 σελιδες αλλα πολυ μεγαλες και με μικρα γραμματα που σημαινει οτι σε χρονικη διαρκεια 2 μηνων βγαινει περιπου 20 σελιδες την ημερα...
  18. Δ

Ωραία σε προσθέτω και εσένα! :) Αν μπορείς πες μου αν το βιβλίο είναι χωρισμένο σε ''μέρη'' και πόσα είναι αυτά. Εγώ λογικά θα το αγοράσω την Παρασκευή. 1)Δημήτρης Αυγερινός 2)Αμάντα 3)Φαίη Μ 4)ΦιλοΣοφία 5)Πίκος Απίκος 6)Αιγίπαν 7) Γρίλος 8)Zωζωκα Οπότε περιμένουμε να δούμε και αν οι...
  19. Δ

Ωραία χαίρομαι που βλέπω και άλλους ότι θέλουν να συμμετέχουν :) Νομίζω αρχικά καλό είναι να δούμε ποιοι ενδιαφέρονται να το διαβάσουμε -όπως είπε και η Καστάλια-και σε δεύτερη φάση την ημερομηνία έναρξης της συνανάγνωσης! Από ότι έχω καταλάβει οι ενδιαφερόμενοι προς το παρόν είναι: 1)Δημήτρης...
  20. Δ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

H αληθεια ειναι οτι και το συγκεκριμενο βιβλιο ενδιαφερον μου φαινεται. Ωστοστο επειδη εδω και πολυ καιρο εχω παντα στην ακρη του μυαλο μου να διαβασω επιτελους το ''Πολεμος και Ειρηνη'' θα με βολευε προσωπικα να ξεκινουσε πρωτα η συναναγνωση του πρωτου και μετα νομιζω δεν θα ειχα προβλημα να...