Search results

1. Α

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Βορράς και νότος ,το συνιστώ για ολες τις ρομαντικές κυρίες του φόρουμ έχει γυριστεί και σε σειρά οχι η του 80' σειρά αλλά του 2004! Ωραία γραφή , συναρπαστική.
  2. Α

Προτάσεις για ταινίες

Είδα την Μαίρη Σέλλεϋ πολύ καλό θα έδινα άνετα Όσκαρ στην ερμηνεία της πρωταγωνίστριας, στην Ελένφανινγκ , 20 χρόνων κορίτσι και έδωσε ρέστα.
  3. Α

Γιατί αγαπάμε τα κακά παιδιά και κολλάμε

To καλό παιδί είναι για τεκνοποίηση το κακό γιατί; Να κάνεις κακά παιδιά πάλι στα βάσανα!
  4. Α

Καλύτερη μεταφορά βιβλίου στην τηλεόραση!

Η ζωή εν τάφω πλέον έγινε σειρά με πολύ καλές προοπτικές από την ΕΡΤ, παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη στις 10.
  5. Α

Βιβλιοπροτάσεις για halloween

Πήρα από μπαζααρ το βιβλίο " χεβεν στην σκιά του φόβου" όπου ήταν μπεστ σέλερ στην δεκαετία του 80' όπου ανακυρηχθηκε και πολύ ψηλά ως ποιότητα από την εφημερίδα "the New York Times" . Το χει διαβάσει κανείς;
  6. Α

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Καμιά σχέση με την γενέτειρα σου οπότε..αν διαβάζω καλά στο προφίλ σου Γρυλε
  7. Α

Μία καφετέρια στην πόλη μου δίνει βιβλία οποίο θες με αγορά ενός καφέ στο χερι ή να καθίσεις εκεί! Περιττό να σας πω πως το επισκέπτομαι μέρα παρά μέρα! Πήρα ντισνευ βιβλία , την πόλη του Πλασκοβιτη, τον Μογλη και άλλα πολλά. Ωραία κίνηση.
  8. Α

Δεν τον έχω τον Ζαχο να μάσα τα λόγια του πχ.για την Αλικη δεν έχει πει τα καλυτεροτερα ακόμα και τότε που ή σταρ ήταν στα καλύτερα της νομίζω πως αν θέλει κάτι να πει το λέει.
  9. Α

Δεν θα μάθουμε τίποτα φτουυυυυ !! Δεν μου τα λεγες πιο πριν! Θα μου μείνει ο Ροβινσωνας τουλάχιστον..Ήθελα να μάθω και για την αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό την Καρεζη ήταν ο πρώτος σύζυγος.
  10. Α

Έκανε , έκανε είναι αυτό που λένε " μία νύκτα από την ζωή μου ολόκληρη δική σου" ο Ζαχος έζησε , 94 ετών σήμερα και πετάει ακόμα. Έχει πολύ ωραία έκδοση του Ροβινσωνας Κρουσο το πρωτο θέμα σε κόμιξ εξαιρετικη έκδοση !!! Τι να σας λέω αξίζει αγοραστέ το γι αυτό τουλάχιστον αν όχι για τον Χατζηφωτιου
  11. Α

Επειδή ειμαι πολύ του ρετρό, σήμερα το πρώτο θέμα δίνει Ζαχο Χατζηφωτιου οπότε θα την αγοράσω την εφημερίδα. Τίτλος: Τα εν οίκω μη εν δημω και είναι ή πολύκροτη αυτοβιογραφία του.
  12. Α

Αγαπημένη λογοτεχνική ηρωίδα παγκόσμιας λογοτεχνίας

Φτιάξει μία Τσιου με μοντέρνες ηρωίδες , το κατεχεις το θέμα πολύ καλά!! Εγώ δεν τις ξέρω καλά.
  13. Α

Αγαπημένη λογοτεχνική ηρωίδα παγκόσμιας λογοτεχνίας

Τσιου δεν είναι ρετρό ηρωίδα σίγουρα ή Ολιφαντ, οπότε δεν θα μπορούσε να μπει εδώ. Ζητάμε κλασσικές ηρωίδες. Οπότε και συ από κλασσικές υποκύπτει ς στην γοτθική γοητεία της Ευρ.
  14. Α

Αγόρασα τον Γιαννη Μαρη που μου αξίζει! Τεσσερα βιβλία του , περιπτώσεις Χ , ιδιωτική υπόθεση , επιχείρησης εκδίκηση και κουαρτέτο, συν το καινούριο της Αγκαθας Κριστι ενώ μου ήρθε και ή Ρεβεκκα από τα παπλικ. Χωρίς αυτούς τους δύο αγκαθα και Μαρη, καλοκαίρι δεν βγαίνει, να δω τι θα αγορασω και...
  15. Α

Προτάσεις για σειρές

Σήμερα ή ερτ - 2 βάζει σε επανάληψη και τον θάνατο του" Τιμοθεο Κωνστα" του Μαρη σε μία ώρα από τώρα δηλ.στις 10 που τον έβαζε και τότε στα μέσα της δεκαετία του 80'
  16. Α

Προτάσεις βιβλίων για το καλοκαίρι

Ολαα μα όλα ότι δεις από αγκαθα αγόρασε το θες ειδικά κάτι που να μιλά για καλοκαίρι;
  17. Α

O Γιαννης Μαρης στα παραπολιτικά

Υπάρχουν πολλά ακόμα του Μαρη που δεν έχουν δοθεί και είναι εξαντλημένα στον εκδότη αυτήν την στιγμή, μία εφημερίδα να τα δώσει, πλιζζ! Θα ήθελα πολύ το μυστικό του άσπρου βράχου. Αυτήν την στιγμή διαβάζω το εξαντλημένο βιβλίο " αυτόπτης μάρτυρας" το οποίο διαδραματίζεται στην Θεσαλλονικη. Και...
  18. Α

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Τον αυτόπτη μάρτυρα του Μαρη, ότι πρέπει για καλοκαιράκι ! Και φυσικά το αριστούργημα " τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας" , υπερ- αριστούργημα ! Ή υποθεση με τον Μαρη ξετιλυγεται στην Θεσαλλονικη με τον δημοσιογράφο Μακρη να ψάχνει την τύχη του φίλου του ενός νεαρού δημοσιογραφου που αυτοκτόνησε...
  19. Α

Προτάσεις για σειρές

Όχι σε ένα είδος πουλιών σπάνιων της αυστραλιας , εμμέσως ίσως δεν ξέρω αν ο παππάς έμοιαζε στον Τσαμπερλειν ε τότε...δικαίως!
  20. Α

Προτάσεις για σειρές

Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας για όσους δεν την έχουνε δει ποτέ! Τουλάχιστον δεν θα χάσουν την ώρα τους.