Search results

1. Πακο

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Αγόρασα σήμερα μεταχειρισμένο από μέλος της παρέας μας το βιβλίο Κεντρική Ευρώπη του Βόλμαν και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να ολοκληρώσω αυτο που διαβάζω τώρα για να το ξεκινήσω!
  2. Πακο

Αναζητώ το "Κεντρική Ευρώπη" για αγορά

Μήπως το βρήκες το συγκεκριμένο βιβλίο; Το ψάχνω κι εγώ έστω και μεταχειρισμένο. Ευχαριστώ
  3. Πακο

Προτάσεις για σειρές

@Πιουζυ η καλύτερη λύση είναι το Kodi. Κατέβασε το kodi jarvis 16.1 και πέρασε του το deluxe build απο το grecotm.
  4. Πακο

Λέων Τολστόι : "Πόλεμος και Ειρήνη"

Το σχεδιάγραμμα βοηθάει πολύ,τουλάχιστον στην αρχή για μένα ήταν απαραίτητο. Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας Φαροφύλακα. Και έτσι,το Πόλεμος και Ειρήνη έγινε απόλαυση!
  5. Πακο

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Τελείωσα την Φεγγαρόπετρα του Γουίλκι Κόλινς. Κλασσικό αστυνομικό, πρωτοπόρο στο είδος του (who done it). Αλλαγή με το Επικίνδυνος Οίκτος του Zweig...
  6. Πακο

Η Ευρώπη σε Πόλεμο, Norman Davies, Εστία

Σήμερα, 31 Οκτωβρίου διατίθεται ο 2ος τόμος. Εκδόσεις Ιωλκός (Λογικά ο 1ος τόμος το προηγούμενο Σάββατο)
  7. Πακο

Προτάσεις βιβλίων αστυνομικής λογοτεχνίας

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε νωρίτερα σαν πρόταση... Από τα αγαπημένα μου αστυνομικά είναι η τριλογία του Maurice Attia: Το Μαύρο Αλγέρι Η Κόκκινη Μασσαλία Παρίσι Μπλουζ
  8. Πακο

Έχεις δίκιο για το mood :-) Κι εγώ είμαι φαν της αστυνομικής κι έχω προσέξει πως για κάποιον λόγο διαβάζεται ευκολότερα το καλοκαίρι. Να δούμε πως θα πάει φέτος...
  9. Πακο

Μόλις ξεκίνησα την Φεγγαρόπετρα! Γιατί την άφησες;
  10. Πακο

Μάθιου Γκρέγκορι Λιούις (Matthew Gregory Lewis): «Ο Kαλόγερος» (“The Monk”)

Ειναι αριστουργημα,απο την αρχη μεχρι το τελος του. Και τι τελος...
  11. Πακο

Τι θα διαβάσετε μέσα στο νέο έτος;

Το σακίδιο στην πλάτη,ένα χρονολογικό χάρτη και η εξερεύνηση της λατινικής αμερικής ξεκινά!!
  12. Πακο

Προτάσεις για βιβλία περί θρησκειών

Ρίξε αν θέλεις και μια ματιά στο βιβλίο ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΟΓΚΙ του YOGANANDA PARAMAHANSA.
  13. Πακο

Ποια ήταν τα πρώτα σας βιβλία;

Ήμουν πολύ μικρός όταν η νονά μου μας δώρισε την καλύβα του μπαρμπά Θωμα για τον λίγο μεγαλύτερο αδερφό μου,και τον μικρό πρίγκιπα για μένα. Δεν μου άρεσε κανένα απο τα δύο,ήθελα όμως να αποκτήσω τον Δον Κιχώτη που βρισκόταν στην βιβλιοθήκη του σχολείου μου. Κάθε φορά ένιωθα να με κοίτα ο...
  14. Πακο

Με πέντε γράμματα

Αγκαλιάστηκαν δυνατά,συνεπαρμένοι απο πάθος!
  15. Πακο

Με πέντε γράμματα

:χμχμ:Αγάπη..?Τα μπιφτέκια καίγονται,έρχεσαι??:πανικός:
  16. Πακο

@Στρατη 10-11ευρώ το έκαστο τα πήρα,και παραπάνω να είχαν βέβαια πάλι θα τα αγόραζα. Άν βρείς εξαντλημένο βιβλίο θολώνεις,πόσο μάλλον να βρείς τον συγκεκριμένο τίτλο,κάτι που πλέον δεν περίμενα να αποκτήσω,και το ήθελα πολύ. Η πρωτοπορία δεν είχε ολόκληρη την σειρά,ούτε η Πολιτεία ούτε και ο...
  17. Πακο

Βρηκα το 4τομο "Αδελφοί Καραμαζώφ"(εκδ.Γκοβοστη,Μτφ.Αρη Αλεξανδρου)τυχαια σε πολυκαταστημα! Το εψαχνα στα μεγαλυτερα βιβλιοπωλεια,παντου ηταν εξαντλημενο. Στο ψηλοτερο ραφι λοιπον στεκοταν ο 1ος τομος,με επιασε πανικος! ρωτω τον υπαλληλο αν υπαρχει και ο 2ος,καθως ο 3ος κι ο 4ος υπαρχουν παντου...
  18. Πακο

Με πέντε γράμματα

Χολωμένος,δόρατα έριχνε φωνάζοντας..ΛΕΒΙΑΘΑΝ!!
  19. Πακο

Με πέντε γράμματα

Γυρίζοντας η Ζοζεφίνα,φλέρταρε αλόγιστα.:ντροπή:
  20. Πακο

Σχετικά με την αγορά/υιοθεσία κατοικιδίων

Μπορείς καλέ μου άνθρωπε να κάνεις το σκύλο που ονειρέυεσαι να αποκτήσεις,ευτυχισμένο? με ότι αυτό συνεπάγεται.. ΜΟΝΟ τότε πρέπει να τον αποκτήσεις. Είναι δύσκολο να έχεις στην κατοχή σου σκύλο,είναι μεγάλη η ευθύνη,και οι ανάγκες του περισσότερες απ'ότι νομίζεις. Συνιστώ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στους...