Search results

1. Β

Εκδόσεις που δεν διαβάσαν το βιβλίο

:τρέλα::τρέλα::τρέλα: :προσκυνώ::προσκυνώ:
  2. Β

Σειρά ''Βιβλιοθήκη της Αρχαίας Ελλάδας'' από το National Geographic

Εαν είναι είναι έκδοση της Τέσσερα Πι, τότε ναι είναι σαν τη σειρά με τα κλασικά..
  3. Β

Πώς προμηθεύεστε βιβλία;

Παίρνω βιβλία από συγκεκριμένα βιβλιοπωλεία, λόγω τιμών. Επίσης, αγοράζω από το Διαδίκτυο, από το Amazon όταν ψάχνω κάποιο ξενόγλωσσο βιβλίο ή ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα. Από εκθέσεις δεν αγοράζω ποτέ και δεν πηγαίνω πια, είναι απαράδεκτοι στις τιμές τους. Υποτίθεται ότι σε μια έκθεση...
  4. Β

Γιάννης Καλπούζος : "Άγιοι και Δαίμονες - εις ταν Πόλιν"

Το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό και το 'χω στη λίστα με τα προσεχώς για αγορά:))))
  5. Β

Μαρία Ιορδανίδου: "Λωξάντρα"

Υπέροχο βιβλίο! Πάνε χρόνια που το έχω διαβάσει, αλλά η Λωξάντρα πάντα συγκινεί...
  6. Β

Βιβλία μινιατούρες

νομίζω ότι είναι τέλεια!!
  7. Β

Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες : "Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας"

Να το διαβάσεις το βιβλίο, χάνεις! Η ταινία είναι η κλασική "ξενέρα" του κινηματογράφου, όταν θέλει να αποδώσει ένα ωραίο βιβλίο - και ιδιαίτερα ένα μεγάλο βιβλίο - με εικόνες. Καμία σχέση το κείμενο με την ταινία, διάβασέ το και θα με θυμηθείς. ;) Ο Μάρκες ήταν ένας από τους λόγους που έμαθα...
  8. Β

Δανειστική βιβλιοθήκη

Α, μάλιστα... καλά κρασιά! Και καλό κουράγιο, έχεις ακόμα δρόμο.. είμαι απόφοιτος του περασμένου αιώνα, του 1999..
  9. Β

Δανειστική βιβλιοθήκη

Παρακαλώ! Κι εγώ ΤΕΙ Αθήνας τέλειωσα.. Ποιός σας τα έχει πει έτσι ακριβώς; :)))) Σε ποιό εξάμηνο είσαι;
  10. Β

Δανειστική βιβλιοθήκη

Πού σπουδάζεις; ΤΕΙ ή Ιόνιο; Οι δουλειές πια έχουν κλείσει. Ο μεγάλος εργοδότης δεν κάνει προσλήψεις αορίστου, μόνο συμβάσεις οι οποίες είναι καλύτερες από την ανεργία όταν δεν έχεις κάτι άλλο χειροπιαστό. Αλλά και εκεί ο συναγωνισμός είναι μεγάλος, καθότι είμαστε πολλοί πλέον και τα μόρια...
  11. Β

Δανειστική βιβλιοθήκη

Παρόλο που έχω περάσει μια ζωή μέσα στα βιβλία και τελικά κατέληξα να ασχολούμε με αυτά επαγγελματικά, δεν έχω δανειστεί ποτέ βιβλίο από βιβλιοθήκη ούτε είμαι μέλος σε καμία.. είχα πάντα τη "διαστροφή" να αγοράζω τα βιβλία που ήθελα να διαβάσω για να μου μένουν στη βιβλιοθήκη μου. Από τη μια...
  12. Β

Πρώτα διαβάζω το βιβλίο και μετά βλέπω την ταινία ή αντίστροφα;

Μου κάνει εντύπωση που η πλειοψηφία προτιμά να διαβάσει πρώτα το βιβλίο και μετά να δει την ταινία.. όσες φορές το έκανα, απογοητεύτηκα. Όχι γιατί είχα μια συγκεκριμένη εικόνα για την πλοκή στο κεφάλι μου, αλλά δε μου άρεσε που άλλαξαν γεγονότα, παρέλειψαν κάποια και γενικά έκαναν (κάποιες...
  13. Β

Φραντς Κάφκα (Franz Kafka) : "Ο πύργος"

Να σας πω τη πικρή μου αλήθεια, το βιβλίο δεν μπόρεσα να το τελειώσω.. ίσως επειδή έχει μέσα του αυτό το "σκοτεινό" και "αδιέξοδο" που περιγράφετε.