Search results

1. Μ

Ωραίες φωτογραφίες, καρτούν και γελοιογραφίες

Πρέπει να προσέχουμε την υπογραφή μας!!!! Ωραίες και οι 2 πάντως! :γιούπι:
  2. Μ

Aγαπημένη ηρωίδα νεοελληνικής λογοτεχνίας

Φραγκογιαννού! Ένας θύτης θύμα ... Την έχω αγαπήσει!! :κλαψ::κλαψ::κλαψ:
  3. Μ

Ήρθε η ώρα να πω κι εγώ ένα γειά!

Γεια σου Γιάννη! Καλό ταξίδι στη λέσχη!!
  4. Μ

Greeklish ή ανορθόγραφα; Ποιό είναι προτιμότερο;

σε ευχαριστω πολυ ερημιτη :ευχαριστώ::ευχαριστώ:
  5. Μ

Η ζωή μου σε 7 ταινίες

Ποσό όμορφο νήμα !!! :'( με συγκίνησε! Συγχαρητήρια!
  6. Μ

Ανώνυμοι Βιβλιοφάγοι

Ποσό με καλυψες!!!! Βιβλίοερωμένη!!!!! :-) :-) :-) :-) :-)
  7. Μ

Καλησπέρα!

Καλώς ορισες!!!!
  8. Μ

salut! hello! hola!

Καλουτσικος είναι ο Χάνιμπαλ κυρίως στη δεύτερη ταινία! !! Γιατί υπάρχει πιο έντονο το φλερτ με τη ντεντέκτιβ και βλέπεις κι άλλα κομμάτια του! Ακριβώς το νήμα που μου συστησες είχα στο μυαλό μου! Δε το χω διαβάσει αλλά πάντα περιπλιανομουν μεταξύ τέτοιων απόψεων!! Πολύ όμορφο!!! Αν είχε το...
  9. Μ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

:ευχαριστώ::ευχαριστώ::σαςευχαριστώ: Σε χιλιοευχαριστω!!!! B-) B-)
  10. Μ

salut! hello! hola!

Από τα 9 πρόσωπα τα 8 μου ήταν γνωστά!! Ή ερώτηση ήταν ποιος θα ήθελες να είσαι? Από τα 8 γνωστά πρόσωπα κανείς. Όλοι τόσοι κραυγαλέα καήμενοι!! Ο ghost face , ο χανιμπαλ λεκτερ, παρασκευή και 13, Φρέντυ Κρούγκερ κτλΜε λιγα λογια μπλιαχ! Μόνο αυτός ο θλιμμένος κλόουν μου άρεσε! Ίσως γιατί...
  11. Μ

salut! hello! hola!

Μπου Ραντλι και Κόρτο Μαλτέζε Ευχαριστω πολύ!!!!:γιούπι: Μεταλλαγμένη ωραίο όνομα! Καλώς σε βρήκα! Πωλίνα σε ξαναχαιρετιζω! Σου υπόσχομαι ότι θα το προσπαθήσω! Με ζοριζει λίγο σαν βιβλίο!! Δε ξέρω αν φταίει ή θεματολογία! Ευελπιστώντας να το τελειώσω σύντομα!!! ;-) Όπως είπα αναζητούσα...
  12. Μ

salut! hello! hola!

Καλώς σε βρήκα!!! Είμαι λίγο ιδιαίτερη στις προτιμήσεις μου. Αλλά τις αγαπώ. Sopor aeternus είναι λατρεμενη ! Ή χαρά είναι δική μου να τα λέμε! :-) Στεναχωρεθηκα γιατί δε περίμενα ο κλόουν(από το It)να είναι τόσο κακός! Δεν είχα ιδέα ότι ήταν βιβλίου του Κινγκ . βέβαια είναι μια ωραία ευκαιρία...
  13. Μ

Η Επιφάνεια Εργασίας των μελών

Sopor!!!! Αγαπημένη καλλιτέχνις!!!!!
  14. Μ

salut! hello! hola!

Καλησπέρα σας! Ευχαριστω για την αποδοχή στη λέσχη σας! Βρήκα εντελώς τυχαία τον ιστότοπο! Με αφορμή μια ανάρτηση σε κάποια ομάδα στο φατσοβιβλιο σχετικά με το "ποιος δολοφόνος από ταινία εισαι", είχα την εύλογη απορία ότι από τους 9 δολοφόνους οι 8 που γνώριζα δε μου άρεσαν κι ο μοναδικός που...
  15. Μ

Ηλικία Μελών

Ποσό δίκιο έχεις!!!! Πάντως μετά τα 25 μου άρχισαν να μικροδειχνω . τώρα στα 33 μου δεν με ενοχλεί τίποτα. Ίσως εκ του ασφαλους. Πολλοί με κάνουν για 20. Κυρίως αγόρια εκεί γύρω στα 18... :-)
  16. Μ

Greeklish ή ανορθόγραφα; Ποιό είναι προτιμότερο;

Ή λάθος ορθογραφία έχει να κάνει με τη ασθενής μνήμη. Τα greeklish με την ηλιθιότητα!(δε μιλάμε για όταν δεν υπάρχει ελληνική γραφή σε κάποιο πληκτρολόγιο) Σκεφτείτε ότι κάποτε κάποιοι από τους γονείς μας δεν είχαν την δυνατότητα να μάθουν γράμματα και έμειναν ανορθόγραφα! Ή απλοποίηση της...
  17. Μ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ξεκίνησα σήμερα το '' ή φιλοσοφία στο Μπουντουάρ " του Μαρκησίου ντε Σαντ. ;-)