Search results

1. Ζ

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Ένα)

@Μωβ σουρικατα επανέρχομαι! Ο κορωνοϊος έκανε το θαύμα του και στρώθηκα επιτέλους να διαβάσω. Τελικά επέλεξα να πάρω την "αφηγήτρια ταινιών", που τολμώ να πω ότι μου άρεσε πολύ (μέσα σε μια μέρα το τελείωσα, είναι και μικρουλι). Είναι πολύ απλό βιβλίο αλλά με δυνατή γραφή και σφιχτή δομή...
  2. Ζ

@Μωβ σουρικατα χαίρομαι που σου άρεσε. Μέσα στο μήνα θα πάρω κι εγώ το πρώτο από τα δικά σου!
  3. Ζ

Ωραία λοιπόν, επανέρχομαι με 2 νέες προτάσεις για την περίπτωση που θες (και) κάτι άλλο: 1. ΜακΤιγκ, Frank Norris 2. Μη μ' αφήσεις ποτέ, Kazuo Ishiguro
  4. Ζ

@Μωβ σουρικατα, καλησπέρα! Από τα βιβλία που προτείνεις του Ζουργου το έχω διαβάσει, οπότε θα επικεντρωθώ στα άλλα δύο προς το παρόν. Η "αφηγήτρια ταινιών" φαίνεται να είναι πιο πολύ του στιλ μου, αλλά για αυτό θα ξεκινήσω από τον Συλλέκτη, τιμώντας το σκοπό του παιχνιδιού και γιατί δεν έχω...
  5. Ζ

Ωραία ιδέα, δεν έχω ξαναπαίξει αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Οι δικές μου προτάσεις είναι: - Catch-22, Joseph Heller - Σφαγείο νούμερο 5, Kurt Vonnegut - Το κατά Ιησούν ευαγγέλιο, Jose Saramago