Search results

1. Γ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Καλημέρα, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία! Έπεσε στην αντίληψή μου αυτό το βιβλίο https://ekdoseis-memento.gr/product/aigaio-ora-miden/ . Το έχει διαβάσει κάποιος, να μου πει τη γνώμη του....;
  2. Γ

Καλώς σας βρήκα!

Καλώς σας βρήκα! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, σας εύχομαι!
  3. Γ

Οδηγός για επιλογή ηλεκτρονικού αναγνώστη

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιο ή κάποια συγκεκριμένα ereader μεταξύ των οποίων να αγοράσω είτε από Ελλάδα είτε από Ευρώπη, που να έχει τα χαρακτηριστικά αυτά και τα θεωρείς αξιόπιστα? Βασίζομαι στις γνώσεις σας για το θέμα αυτό.
  4. Γ

Καλησπέρα σας και πάλι, καταρχάς να ζητήσω μια συγνώμη για τις απαντήσεις με παράθεση που έκανα πιο πριν. Όντως χωρίς να το σκεφτώ απλά πάταγα στο απάντηση με παράθεση και όχι απάντηση στο νήμα ως όφειλα, στα επόμενα μηνύματά μου φυσικά δεν θα το επαναλάβω! Για τις τρεις αυτές μάρκες που...
  5. Γ

Καστάλια καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχω τάμπλετ, αλλά δεν μπορώ να διαβάσω. Εδώ στον υπολογιστή και δυσκολεύομαι να διαβάσω πολύ ώρα. Θέλω να πάρω ereader αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω... Είναι ότι θέλω κάποια βιβλία να τα αγοράζω αλλά είναι αυτό που με προβληματίζει αν θα...
  6. Γ

Θα μπορέσει κάποιος να με κατευθύνει πια συσκευή e reader τελικά να αγοράσω....?:χμχμ::ανάγνωση::ξεφύλλισμα::χμχμ:
  7. Γ

Καλώς σας βρήκα!

Καλησπέρα σας, καλώς σας βρήκα. Το όνομά μου είναι Γιάννης και κατοικώ στην Αθήνα. Αγαπημένα μου βιβλία είναι τα ιστορικά μυθιστορήματα που αναφέρονται στην αρχαία Ελλάδα, αλλά επιλεκτικά και κάποια αστυνομικά μυθιστορήματα! Αγαπημένο βιβλίο όμως είναι ένα! Το εκπληκτικό και συνάμα μαγικό...
  8. Γ

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα! Εδώ και λίγους μήνες σκέφτομαι να αγοράσω κάποιον ηλεκτρονικό αναγνώστη περισσότερο για να διαβάζω εκτός σπιτιού. Σκεφτόμουν να αγοράσω κάποιο Kindle, αλλά από ότι είδα στο Kindle shop δεν υπάρχουν ελληνικοί τίτλοι. Στα ελληνικά βιβλιοπωλεία που πωλούν...