Search results

1. Φτωχόπαιδο

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Τέλειωσα το: "ΠΑΓΟΣ" της Anna Kavan... Αλλά δε πάγωσα καθόλου! Ξεκίνησα το: "Το όπιο του λαού" του Πέτρου Τασόπουλου Υ.Γ. Επειδή έλειπα... πολλά φεγγάρια, ένα γεια σ' όλους σας!
  2. Φτωχόπαιδο

Ξεκίνησα το: "Έθιμα Ταφής" της Χάνα Κεντ, αρκετά δυνατό στις πρώτες 80 σελίδες... Όπως κι αυτό που μόλις τέλειωσα "21 μαθήματα για τον 21ο αιώνα"!
  3. Φτωχόπαιδο

Τί λέει ένας άθεος στο "Χριστός Ανέστη";

Ωραίο & εύλογο ρώτημα για έναν άθεο, όπως η αφεντιά μου! Αυτοί που με γνωρίζουν δε μου λένε σχεδόν ποτέ "χρηστός ανέστη". Με τους άγνωστους δε, απαντώ ως εξής: Πότε έγινε αυτό? Ότι πεις! Σοβαρά τώρα!? Είσαι σίγουρος? Καλά χριστούγεννα! Καλές απόκριες! Μάλιστα και σε παπά έτσι απαντώ, το έκανα δλδ!
  4. Φτωχόπαιδο

Αρκετά καλό το "Μέση Αγγλία του Τζόναθαν Κόου... Ξεκίνησα το: "21 μαθήματα για τον 21ο αιώνα" του Yuval Noah Harari. (3o βιβλίο του που διαβάζω) Φωτεινή Β, Το "Έθιμα Ταφής" είναι το επόμενο μου:)
  5. Φτωχόπαιδο

Ξεκίνησα το "Μέση Αγγλία" του Τζόναθαν Κόου, πολυδιαβασμένος & αγαπημένος μου συγγραφέας.
  6. Φτωχόπαιδο

Αφού μου τέλειωσε η... "Θιβετιανή Ροδακινόπιτα" του Τομ Ρόμπινς, ξεκίνησα το: "Sapiens Μία Σύντομη Ιστορία του Ανθρώπου" του Yuval Noah Harari. Λίγο πριν την 70η σελίδα του βρίσκομαι, και ομολογώ ότι είναι εκπληκτικό. Νομίζω ότι από κάποια πρόταση της Λέσχης μας το ξεκίνησα :πάνω::)
  7. Φτωχόπαιδο

Ξεκίνησα το: "Θιβετιανή Ροδακινόπιτα" του τρομερού Τομ Ρόμπινς, αυτοβιογραφικές καταστάσεις του Τομ δλδ!
  8. Φτωχόπαιδο

Προτάσεις για σειρές

Είδα τη 1η σεζόν, πολύ καλή θάλεγα:)
  9. Φτωχόπαιδο

Προτάσεις για σειρές

Τελικά λίγο πολύ τα ίδια βλέπουμε! Ομοίως κι εγώ είδα τις σεζόν 1&2 του Strangers Things (8/10 από μένα), το δε αγαπημένο μου Dark (9/10 από μένα) περιμένω με περίσσια επιμονή για τη 2η σεζόν... Εξάλλου με ενδιαφέρει πολύ η "γερμανική" άποψη περί χωροχρόνου! :)
  10. Φτωχόπαιδο

Προτάσεις για σειρές

Είδα τον τελευταίο κύκλο του game of thrones, η βαθμολογία στο imdb είναι σχετικά χαμηλή. Μάλλον δεν άρεσε το τέλος του! Νομίζω και τα 73 επεισόδια του ήταν καταπληκτικά... άντε τα 70!:)
  11. Φτωχόπαιδο

Ξεκίνησα ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα, "Χαμένο παιδί" του Ίαν ΜακΓιούαν... τουλάχιστον στις πρώτες 70 σελίδες του!
  12. Φτωχόπαιδο

Έμπλεξα πάλι με αμιγώς πολιτικό βιβλίο! "Το Χρονικό του Αύριο" του Κώστα Λουλουδάκη & Δημήτρη Κούλαλη
  13. Φτωχόπαιδο

Προσοχή Έργα

Όπως κι αν έχει, η Λέσχη Του Βιβλίου πάντα μου αρέσει :love: στη νέα της μορφή θα πάει ακόμα καλύτερα (y)
  14. Φτωχόπαιδο

Ξεκίνησα το: "Η Μηχανή του Νου" του Colin Blakemore... εντυπωσιασμένος παντελώς! Από το οπισθόφυλλο: Με το βιβλίο αυτό ο Colin Blakemore, καθηγητής της Νευροφυσιολογίας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πραγματοποιεί μια εξερεύνηση στο χώρο του ανθρώπινου εγκεφάλου και νου. Πρόκειται για μια ευφυή...
  15. Φτωχόπαιδο

Ξεκίνησα το μυθιστόρημα: "Ωστικό κύμα" του Νίκου Δαββέτα, αρκετά λάιτ αφού κάπου 150 σελιδούλες είναι :)))
  16. Φτωχόπαιδο

Ξεκίνησα το: Σημειώσεις Ενός Πορνόγερου του Τσαρλς Μπουκόφσκι... σίγουρα έχει πιασάρικο τίτλο! Ίσως και νάναι το μοναδικό βιβλίο του, που δεν διάβασα ακόμα
  17. Φτωχόπαιδο

Προτάσεις για ταινίες

Ετοιμαζόμουν να κάνω εγώ την ανάρτηση για αυτή την καταπληκτική ταινία, με απάλλαξες γι' αυτό ένα φχαριστώ θα το πω...χθες την είδα :))
  18. Φτωχόπαιδο

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Σ' αυτό έχεις δίκιο, να κάνουμε χώρους εντός των καταστημάτων & για ατμιστές!
  19. Φτωχόπαιδο

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Καλημέρες! Επίσημη βρετανική μελέτη δείχνει, ότι, το άτμισμα είναι κατά 95% αβλαβές με τον καπνό!
  20. Φτωχόπαιδο

Τέλειωσα επιτέλους το : "Ο Γυρισμός" μιλάμε για 1000 σελίδες ε! Καλούτσικες εντυπώσεις θα 'λεγα. Ξεκίνησα το πρώτο μου για το 2019, και είναι το :"Από το Τρίτο Ράιχ στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Να σημειώσω ότι, ο συγγραφέας είναι γνωστός μου από το blog "ΠαραλληλοΓράφος", έγραψε επίσης το καταπληκτικό...