Search results

1. Ν

Ερμηνεία του Σάκη Ρουβά στο "Άξιον Εστί":Πώς την αποτιμάτε;

Μια χαρά το είπε. Χαίρομαι να βλέπω καλλιτεχνές να δοκιμάζουν και να τιμούν το έργο.
  2. Ν

Τί είπε η Κική Δημουλά για τους μετανάστες στην Κυψέλη

Έχουμε μπερδέψει τις έννοιες. Η δημοκρατία δεν σημαίνει οτι ο καθένας κάνει οτι θέλει, αυτό λέγεται ασυδοκρατία στο δικό μου λεξιλόγιο. Μια διαμαρτυρία της Δημουλά γνωστών απόψεων που εγώ προσωπικά δεν με βρίσκουν σύμφωνω, δεν σημαίνει "ρατσιστική βία". Η γυναίκα έζησε μιά άλλη εποχή και...
  3. Ν

Απεβίωσε η Ζωρζ Σαρρή

Δεν διάβασα ποτέ βιβλίο της όμως υπήρξε μια ευγενική μορφή των γραμμάτων μας. Ένα καλό με τους συγγραφείς είναι πως μπορείς ακόμα και αν έχουν περάσει αιώνες να τους γνωρίσεις μέσα απο τα βιβλία τους. Καλό Παράδεισο.
  4. Ν

Πωληση Βιβλίων

Οι νέες και τελικές τιμές για οτι ανέρτησα είναι οι εξής. Σειρά υπό μορφή περιοδικού με τίτλο "Νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους", Γεωργίου Ρούσσου Έκδοση "Ελληνικη μορφωτική έστια" τεύχη 2, 3,4,5, 14,15, 23,25, 26,27 Σε πολύ καλή κατάσταση, τιμή και για τα δέκα τεύχη 10 ευρώ ή 1 ευρώ...
  5. Ν

Συνθήματα σε τοίχους

Κάποτε καίγαν τα βιβλία, σήμερα καίνε τα μυαλά. Απο κάποιο τοίχο της Αθήνας.
  6. Ν

Πωληση Βιβλίων

Λόγω του οτι τα συγκεκριμένα κομμμάτια πρέπει να φεύγουν αναμένω και προσφορές σας συνολικά, οι τιμές είναι ενδεικτικές και συζητήσιμες σε κάθε περίπτωση. Θα αναρτήσω και άλλα συμπληρώνοντας σταδιακά το εν λόγω νήμα. Ευχαριστώ
  7. Ν

Έχει διαβάσει κανείς Μίκα Βαλτάρι;

Εκπληκτικός ! Αιγύπτιος, Ρωμαίος, Μαύρος Άγγελος. Βαθύς γνώστης του ιστορικού μυθιστορήματος, έχω σχεδόν όλα του τα έργα και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  8. Ν

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Κοίταξε σαφώς και δεν αναφέρομαι σε αυτό που ονοματίζουμε "στρατευμένη τέχνη" όταν μιλώ για συγκεκριμένο μήνυμα αναφορικά με ένα λογοτεχνικό είδος, ποίηση λογοτεχνία, οτιδήποτε. Φυσικά κάποιος που γράφει έχει πιστεύω ένα προσχέδιο σε σχέση με τον σκελετό του πονήματος και το που θα οδηγήσει αυτό...
  9. Ν

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Για την τιμή δεν γνωρίζω ίσως και ναι. Αλλά για την λογοτεχνική αξία να την κρίνει ο δημιουργός, κανείς δημιουργος δεν θα παραδεχθεί ποτέ πως το έργο του δεν αξίζει. Χρειάζεται κάποιος άλλος τρόπος επιλογής των έργων απο επαγγελματίες αν μπορώ να τους χαρακτηρίσω έτσι. Αν εκδίδει ο καθείς οτι...
  10. Ν

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Τα 3 ευρώ κόστος για το κάθε αντίτυπο, θεωρώ πάντα πως είναι αρκετά χρήματα σε σχέση με την μη - εργασία του εκδότη επάνω στο κείμενο και γενικώς. Επιμέλεια, στήσιμο του βιβλίου έγινε απο εμένα τον ίδιο. Απλώς πληρώνεις κάποια παραπάνω χρήματα απο οτι σε ένα απλό ίσως τυπογραφείο μιάς και το...
  11. Ν

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Έχω εξαιρετικά πικρή πείρα απο τον δικό μου "εκδότη" ο οποίος μου πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε. Ακόμα οι υπάλληλοι στην βιβλιοθήκη απορούν πως εγώ ο ίδιος πήγα το βιβλίο μου για να πάρω ISBN, δεν πάτησε ποτέ στις τρείς παρουσιάσεις του βιβλίου μου και μάλλον μου χρέωσε και αρκετά το κάθε...
  12. Ν

Πωληση Βιβλίων

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να παραληφθούν συνολικά οπότε αν υπάρχει ενδιαφέρον θα γίνουν ακόμα καλύτερες τιμές. Και παλι ευχαριστώ σας.
  13. Ν

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Δυστυχώς και λυπούμαι που το διαπιστώνω, οι εκδότες φταίνε για πολλά σε αυτόν τον τόπο και το κυριότερο για την ποιότητα της λογοτεχνίας μας διότι οι περισσότεροι έχουν ως μόνον γνώμονα το χρήμα, δεν αγαπούν τον αντικείμενο.
  14. Ν

Εκδοτικοί οίκοι για ποίηση

Αγαπητοί Καταρχάς ευχαριστώ για την αποδοχή σε τούτη την πανέμορφη προσπάθεια. Έχω ήδη εκδώσει το πρώτο μου βιβλίο στα νεοελληνικά γράμματα, όμως λόγω του οτι ο εκδότης μου υπήρξε μάλλον απαράδεκτος όσον αφορά την συμπεριφορά του πέραν της οικονομικής συναλλαγής δεν παρέστει ΚΑΝ στις τρείς...
  15. Ν

Πωληση Βιβλίων

Επίσης προστίθενται και τα κάτωθι περιοδικά για τώρα. Εκδόσεις "Μυστική Ελλάδα" Ελληνικοί Άστικοί Θρύλοι και σύγχρονοι μύθοι της Ελλάδας Παραψυχολογία και ανεξήγητα φαινόμενα ειδική έκδοση Στοιχειμένη Ελλάδα Strange τ. 80, Σεπτέμριος 2005 Μυστική Ελλάδα τ. 31, Απρίλιος 2007 Μυστική Ελλάδα...
  16. Ν

Πωληση Βιβλίων

Ξεκινώ με κάποια περιοδικά και ορισμένες σειρές τόμων. Σειρά υπό μορφή περιοδικού με τίτλο "Νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους", Γεωργίου Ρούσσου Έκδοση "Ελληνικη μορφωτική έστια" τεύχη 2, 3,4,5, 14,15, 23,25, 26,27 Σε πολύ καλή κατάσταση, τιμή και για τα δέκα τεύχη 15 ευρώ ή 2 ευρώ...
  17. Ν

Πωληση Βιβλίων

Αγαπητοί Στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος της μάλλον αρκετά μεγάλης μου βιβλιοθήκης και προς εξοικονόμηση του εναπομείναντος χώρου, θα δωθούν απο καιρού είς καιρόν διάφορα βιβλία εδώ σε τιμές καθαρά συμβολικές. Η αξία ενός βιβλίου γιγαντώνεται μόνον όταν περνά και σε άλλα ζευγάρια μάτια. Δεν έχω...
  18. Ν

Ανύπαρκτοι οι Έλληνες Συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας;

Νομίζω οτι πλέον δεν υπάρχει το πηγαίον στην Ελληνική λογοτεχνία. Και για αυτό φταίνε φυσικά και οι εκδότες.
  19. Ν

Τηλεόραση ή Βιβλίο;

Ενδιαφέρον ζήτημα. Θεωρώ πως το βιβλίο ως έντυπο είναι λιγότερο σκηνοθετημένο. Μία ταινία ή ακόμα ακόμα και ένα θεατρικό έργο για να ανέβει στην σκηνή έχει περάσει απο τα φίλτρα του σκηνοθέτη. Στο βιβλίο εσύ σκηνοθετείς.
  20. Ν

Αγαπημένα αποφθέγματα από βιβλία

Να χαμογελάς με τέτοιον τρόπο, ώστε όλοι να νομίζουν πως έχεις δίκιο. Πιέτρο Αρετίνο, "Το σχολείον της Πορνείας", νομίζω στα 1503.