Search results

1. Τρύφωνας

Αγαπημένο βιβλίο - όχι και τόσο αγαπημένη ταινία

Μου άρεσε αρκετά το illuminati ( Σε βιβλίο) Η ταινία δεν μου άρεσε καθόλου :(
  2. Τρύφωνας

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Πολύ καλός μου,φίλος μου έκανε δώρο Το Σιλμαριλλιον. « Πέταξα» από την χαρά ,το είχα δανειστεί για να το διαβάσω. Δεν το είχα στην « συλλογή» μου.
  3. Τρύφωνας

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Καλησπέρα καλή εβδομάδα,έχω ξεκινηση το « Εκκρεμές του Φουκω» ( Ουμπέρτο Εκο) Δεν το είχα στην « βιβλιοθήκη μου» σε τυχαία βόλτα σε βιβλιοπωλείο « έπεσε» μπροστά μου κ το αγόρασα. Είμαι ακόμα στην αρχή,μέχρις στιγμή μου φαίνεται εύκολο διαβαστω.
  4. Τρύφωνας

Τελείωσα,τον Καπετάν Μιχάλη. Μου άρεσε, πάρα πολύ. Και τώρα, είμαι στην μέση Το όνομα του Ρόδου.
  5. Τρύφωνας

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Πριν,από μια εβδομάδα το Dune το πρώτο βιβλίο. Μεταφρασμένο στα Ελληνικά.
  6. Τρύφωνας

Καλησπέρα, έχω αρχίσει το πρώτο βιβλίο Dune. Χωρίς να έχω δει την ταινία,είμαι στην μέση του βιβλίου και μου αρέσει παραπάνω από πολυ!! Η λογική, λέει ότι θα διαβάσω και τα υπόλοιπα βιβλία ... πάντα με την πρώτη ευκαιρία.
  7. Τρύφωνας

Ξεκινάω,με το πρώτο βιβλίο της τριλογίας: The Dark Elf Trilogy: Homeland ( Πατρίδα)
  8. Τρύφωνας

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Πριν φύγει, για τις καλοκαιρινές, διακοπές ο πολύ αγαπημένος μου κουμπάρακος μου. Με φωνάζει στο σπίτι του να πιούμε ένα '' απεριτιφ'' και ξαφνικά, έρχεται η '' μαγική τσάντα!'' Μέσα είχε το βιβλίο, ''Αναμνήσεις Από Το Σπίτι Των Πεθαμένων'' του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι. (Δυστυχώς δεν έχω...
  9. Τρύφωνας

Τελείωσα "Ο Χριστός ξανά σταυρώνεται" του Νίκου Καζαντζάκη. ( Απίστευτο βιβλίο). Και έχω αρχίσει ο '' Γέρος και η Θάλασσά" του Έρνεστ Χέμινγουαίη.
  10. Τρύφωνας

Ράδιο Φάρος

Καλημέρα και καλή Κυριακή!
  11. Τρύφωνας

Διάβασα το 1984 του Τζορτζ Όργουελ, μπορώ να πω οι το βιβλίο ήταν κυριολεκτικά '' αποκαλυπτικό'' Τώρα ξεκίνησα κάτι πολυ ''χαλαρό'' Dan Brown Illuminati.
  12. Τρύφωνας

Γιατί δεν πίνω Amstel και Heineken

Η Άμστελ,δεν μου αρέσει καθόλου σαν μπύρα 🍻 Δεν έχω αναλύσει, ποτέ το " γιατί"? Η αγαπημένη, μου μπύρα 🍻 είναι η Χεινικεν ( πράσινη ποίο λαϊκά) Το ξέρω ότι σάς " απογοήτευσα"!
  13. Τρύφωνας

Γάμος: Υπέρ ή κατά;

Δεν θα πω, ψέματα δεν μου αρέσει ο γάμος. Αλλά,αν κάποια στιγμή το πάρω απόφαση να " Παντρευτώ" θα κάνω σύμφωνο συμβίωσης.
  14. Τρύφωνας

Ευχαριστώ, για τις πληροφορίες :) Βάζω,στα υπόψη ( για κάποια στιγμή) η Θεραπαινίδα.
  15. Τρύφωνας

Εσύ πόσα αδιάβαστα έχεις;

Η αλήθεια, είναι ότι φαίνονται πολύ ενδιαφέρον. Θα δούμε επί του διαβάσματος ... :) Δεν έχω ασχοληθεί, καθόλου με την συγκεκριμένη τριλογία.
  16. Τρύφωνας

Θα το σημειώσω,το βιβλίο για να το έχω στα υπόψη. Ευχαριστώ για την πληροφορία! :)
  17. Τρύφωνας

Στα αδιάβατα,θα προσθέσω και τα έξεις βιβλία 1. Το μεγάλο κόλπο ( John Grisham) Και την τριλογία 2.The dark elf trilogy 1. Πατρίδα 2. Εξορία και 3. Ξενιτιά (R.A. Salvatore) Μου τα κάνανε, δώρο σήμερα και δεν μπορούσα να πω " όχι"!! Οπότε, έχει ανέβει και η δικιά μου λίστα.
  18. Τρύφωνας

Την φάρμα, την έχω διαβάσει και μου άρεσε πάρα πολύ! Η " Θεραπαινίδα", είναι από την ίδιο συγγραφέα?
  19. Τρύφωνας

Είναι, πολύ απλό: " Πιέζω" τον εαυτό μου,να μην αγοράσω βιβλίο! Και το κυριότερο, όταν βλέπω στον δρόμο μου, βιβλιοπωλείο η κάποιον πάγκο με βιβλία "αλλάζω" πεζοδρόμιο!