Search results

1. Δομάζ

Γκράφιτι (φωτογραφίες δικές μας)

Σχεδόν καθημερινά έβλεπα αυτή τη ζωγραφιά σε έναν μεγάλο τοίχο σε ένα σημείο που μάλλον ήταν να γίνει παιδικός σταθμός, αλλά δεν έγινε ποτέ. Σήμερα, είδα ότι το έχουν βανδαλίσει με άλλο σχέδιο (κάποιο ψευδώνυμο) από πάνω. :τσκτσκ: Μου άρεσε πολύ, αν και είχε ένα σοβαρό λάθος ως προς τους Θεούς.
  2. Δομάζ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη γράφει λογοτεχνία και φτιάχνει τέχνη

Βλέποντας πρώτα το σκίτσο στην ανάρτηση του @Φαροφύλακας ήμουν σίγουρος ότι θα έγραφε πως το σκίτσο ήταν από ΑΙ. Έπεσα έξω τελικά. Αν και βρέφος είναι αρκετά έξυπνη για να βγάζει χρήματα.
  3. Δομάζ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη γράφει λογοτεχνία και φτιάχνει τέχνη

Ετυχε το αμέσως πριν διαβάσω το νήμα αυτό να έχω ρωτήσει το chat GPT για το τι μανούβρα πρέπει να κάνω για να παρκάρω ένα αυτοκίνητο. Η απάντηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανέκδοτο. Προσωπικά γέλασα πολύ. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι θα μάθει πολύ γρήγορα να παρκάρει. Σε δέκα απλές ερωτήσεις...
  4. Δομάζ

Χριστούγεννα! (Χωρίς αυτά ο χρόνος δεν ξεκινά...)

@Φαροφύλακας μάλλον για τους ρομαντικούς που προτιμούν το ραδιόφωνο από τα πιο σύγχρονα. Για να υπάρχει ακόμη, μάλλον έχει το κοινό του.
  5. Δομάζ

Χριστούγεννα! (Χωρίς αυτά ο χρόνος δεν ξεκινά...)

Να ενημερώσω όσους πρόκειται να στολίσουν τις προσεχείς ημέρες πως υπάρχει γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας που παίζει αποκλειστικά Χριστουγεννιάτικη μουσική. Πρόσφατα το πληροφορήθηκα και εξεπλάγην!
  6. Δομάζ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Το phantom of the opera είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια ever. Είχα δει το μιούζικαλ στο Λονδίνο (νομίζω το συγκεκριμένο cast είναι που έρχεται) και είχα ενθουσιαστεί! Σίγουρα αξίζει. Είναι αυτό που λέμε υπερπαραγωγή και το εννοούμε.
  7. Δομάζ

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Έξτρα λάικ για αυτή την ατάκα! :αγαπώ:
  8. Δομάζ

Όταν χρειαστεί να ανάψεις θέρμανση μπορεί να μην σου αρέσει τόσο πολύ... Τι έγινε με nikelodeon? Μα που ζω και δεν μαθαίνω τίποτα; Edit: αν έφτιαχνες φρούριο, όπως λες, η κουτσουπιά θα ήταν από τη μέσα η από την έξω μεριά του φράχτη/τοίχου/τάφρου;
  9. Δομάζ

Βιβλιοφιλικά μ' αρέσει δεν μ' αρέσει

Απορία: τελικά η πληροφορική που δεν είναι φυσική ή χημεία αλλά έχει μπόλικα μαθηματικά, χωρίς να είναι όμως μαθηματικά, είναι επιστήμη;
  10. Δομάζ

Νομίζω στην άλλη άκρη της Πλάκας όμως. Δηλαδή αν ο τουρίστας θέλει να δει αρχαία θαρρώ εξυπηρετεί ως στάση. Εσένα μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά για τον τουρίστα είναι μια χαρά. Γιατί νομίζεις γέμισε Airbnb όλη η Άνω Συγγρού; Και για να μην είμαστε και πλεονέκτες: μπορεί να σε βολέψει κάποια από...
  11. Δομάζ

Εκεί ακριβώς δεν είναι το μουσείο της Ακρόπολης; Και σίγουρα πιο κοντά στην Πλάκα σε σχέση με το Φιξ. Δεν χρησιμοποιώ μετρό (since 2006 και βγάλε) οπότε μη βαράτε αν κάτι δεν λέω καλά.
  12. Δομάζ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ξεκίνησα να διαβάζω το εκκρεμές πριν χρόνια αλλά κόλλησα κάπου στα μισά του πρώτου κεφαλαίου. Έκτοτε διάβασα το κοιμητήριο της Πράγας και το Φύλλο μηδέν από τον Εκο και με έκαναν να επιθυμώ ακόμη περισσότερο να διαβάσω το εκκρεμές. Τον τελευταίο καιρό είμαι σαν τον Βλάση Μπονάτσο στους...
  13. Δομάζ

Τέλος στην Χρυσή Αυγή

Να προσθέσω και την καταπληκτική, κατά τη γνώμη μου, ταινία "the wave" που ουσιαστικά δείχνει πως και στον σύγχρονο κόσμο μπορεί να ανθίσει ο φασισμός.
  14. Δομάζ

Τα Τρίκαλα ενδεχομένως να είναι μπροστά, ωστόσο πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ισχύει σε όλη την πόλη και όχι μόνο στο κέντρο αυτής.
  15. Δομάζ

Άντε και τις Χώρες στα κυκλαδονήσια τις ονομάζουμε πόλεις, έχουν ράμπες για ανπήρους; η μήπως έχουν πλατιά πεζοδρόμια; Η μήπως ο Δήμος δεν αδιαφορεί (τουλάχιστον τον χειμώνα); Επίσης, τώρα που το σκέφτομαι, ελπίδες ίσως έχει η Ύδρα, (άντε και οι Σπέτσες), όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων.
  16. Δομάζ

Δεν μπορώ να σκεφτώ ποια Ελληνική πόλη μπορεί να αποκλείεις με την περιγραφή σου...
  17. Δομάζ

Το είχε στην οθόνη του κινητού της η κυρία Δομάζ για πολλά χρόνια. Δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει. Δεν μου αρέσει ο σκύλος του απέναντι που κάθε βράδυ 9 με 12 (ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα) γαυγίζει λες και μπήκαν κλέφτες στο σπίτι τουλάχιστον και δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε τώρα που έχουμε...