Search results

1. Φ

Συνανάγνωση Κουτσό (Ιούλιος-Αύγουστος 2018)

Κόρτο συμφωνώ απόλυτα! Εγώ προσωπικά έχω επιλέξει κάποιους φίλους είτε στο FB είτε στο Goodreads που "ταιριάζουν'' τα γούστα μας ας πούμε και εμπιστεύομαι λίγο περισσότερο τις κριτικές τους Αλλά και πάλι αυτό δεν λέει τίποτα Πάντως νομίζω ότι το project ναυάγησε γιατί το βιβλίο δεν έχει κάποια...
  2. Φ

Κρίμα Εγώ το τελείωσα και μου άρεσε πολύ! Να πω την αλήθεια σε πολλά σημεία που θεωρούσα ότι δεν έχει σημασία για τη ροή της ιστορίας δεν γυρνούσα ξανά πίσω να δω τπτ Σου εύχομαι να σου δοθεί η ευκαιρία να το ξαναπιάσεις στο μέλλον Ίσως δεν ήταν ώρα του ακόμη Πάντως μάλλον οι...
  3. Φ

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γι αυτό είμαι και μαζεμένη και δεν θέλω να σχολιάζω πρώτη. Να πω την αμαρτία μου δεν κρατήθηκα και σχεδόν το έχω τελειώσει Η ανάγνωση του υπήρξε πραγματική απόλαυση αλλά δεν μπορείς να πεις ότι έχει υπόθεση ακριβώς ώστε να παραθέσεις προς σχολιασμό Μου δημιούργησε...
  4. Φ

Σύντομος και περιεκτικός Μάλλον δεν εντυπωσιάστηκες όσο εγώ :χμ: Και επίσης τι εννοείς περνάει ? Ο έρωτας τους μάλλον ? Στο 17 καταλαβαίνουμε καλύτερα και τον Οράσιο μέσα από τα μάτια του Γκρεγκορόβιους "Η πραγματότητα είναι αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα πως εκεί που τελειώνει η οίηση μας αρχίζει...
  5. Φ

Συμφωνώ απόλυτα! Η πλοκή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα εδώ ειδικά με αυτόν τον τρόπο ανάγνωσης. Σημασία έχουν τα συναισθήματα και τα φιλοσοφικά ερωτήματα που σου δημιουργεί η γραφή του βιβλίου. Αυτό που δεν έχω καταλάβει και πολύ καλά είναι τον ρόλο των εμβόλιμων κεφαλαίων με ειδήσεις από εφημερίδες...
  6. Φ

Καλημέρα! Η αλήθεια είναι ότι έχω προχωρήσει πολύ την ύλη παρόλα αυτά δίστασα να σχολιάσω πρώτη. Το βιβλίο με έχει εντυπωσιάσει και δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου. Επιβεβαιώθηκε η άποψη μου ότι ο τρόπος που προτείνει ο συγγραφέας δημιουργεί πολύ περισσότερα συναισθήματα. Πιστεύω ότι...
  7. Φ

Καλημέρα! Καλή αρχή ! Ελπίζω να είμαστε άπαντες παρόντες ως το τέλος ! Έριξα μια ματιά στο βιβλίο το Σαββατοκύριακο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ακολουθήσουμε τον τρόπο που προτείνει ο συγγραφέας γιατί πιστεύω ότι χάνεις πολλά με τη γραμμική ανάγνωση Ίσως παίρνεις την αίσθηση μιας...
  8. Φ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

Καλημέρα Τι γίνεται με το πρόγραμμα ανάγνωσης? Μήπως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο??
  9. Φ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

Τελικά θα το κάνουμε με την σειρά ανάγνωσης που προτείνει ο συγγραφέας?
  10. Φ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

1. Συμφωνώ 2.Κι εγώ 3. Κι εγώ αυτήν έχω :))
  11. Φ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

Και ίσια και ανάποδα...:μουάχαχα: (κάτσε να μπορέσω να το βγάλω....) Μήπως να το κάνουμε 9/7 να συμμετέχει και η Σαώρη? Κατά την άποψη σου πόσους μήνες θέλει για να διαβαστεί το βιβλίο σε +ανάγνωση? Φοβάμαι λίγο αυτό με τον Αύγουστο Σεπτέμβρη που είπα
  12. Φ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

1. οκ 2. Εγώ ενδιαφέρομαι 3.Αυτό για τον Αύγουστο με προβληματίζει λίγο αλλά οκ Από την άλλη ο Σεπτέμβριος μου πάντα είναι χειρότερος τρέχω και δεν φτάνω οπότε να έχουμε τελειώσει σε 2 μήνες? Δεν ξέρω τι πρόγραμμα βγαίνει έτσι. Θα μας βοηθήσεις εσύ φαντάζομαι 4. και τις 2...
  13. Φ

Συνανάγνωση ''Πόλεμος και ειρήνη''

Καλημέρα sorry που δεν έγραψα νωρίτερα λόγω υποχρεώσεων Νομίζω πως καθότι μείναμε όλο κι όλο 2 άτομα (που μάλιστα έχουμε τελειώσει το βιβλίο) δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε την +ανάγνωση Δεν έχει ουσία γιατί δεν γίνεται συζήτηση και απλά παραθέτουμε τι διαβάσαμε. Προσωπικά εγώ έχω βαρεθεί...
  14. Φ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

Νομίζω ότι έχετε δίκιο για τον Αύγουστο....Εγώ συγκεκριμένα δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω υπολογιστή Δεν νομίζω να είμαι και πολύ συνεπής
  15. Φ

Με κάλυψες πλήρως Αιγίπαν Εγώ απλά θέλω να προσθέσω πόσο συγκλονιστική ήταν η σκηνή του θανάτου του Πρίγκηπα όταν επιτέλους αποκαλύπτει τα αισθήματα του στην κόρη του. Εξίσου συγκλονιστική και η σκηνή του Αντριέι όπου συγχωρεί τον Ανατόλ και συνειδητοποιεί πόσο γελοία και μικρά είναι όλα αυτά...
  16. Φ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

Κρίμα.... Εγώ πάντως είμαι της άποψης να μαζευτούμε όσο πιο πολλοί γίνεται γιατί στο Πόλεμος και Ειρήνη έμεινα εγώ κι ο κούκος.....
  17. Φ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

Σαώρη πότε τελειώνει η εξαταστική σου?
  18. Φ

Συνανάγνωση "Κουτσό"

Καλημέρα Μόλις τελείωσα το Πόλεμος και Ειρήνη Αν ισχύει η συνανάγνωση ενδιαφέρομαι ακόμη. Κορτο Μαλτέζε κι εγώ είμαι εντάξει για μετά τις 11/6 Ευκαιρία να κάνω ένα διάλειμμα με κάτι πιο ανάλαφρο ως τότε
  19. Φ

Κόρτο Μαλτέζε ευχαριστούμε για τη φωτογραφία Δεν είχα προσέξει το όνομα που την ανάρτησε και νόμιζα πως τις έβαλε και τις 2 ο Αιγίπαν