Search results

1. Αλουκαρδ

Ράδιο metal

Να προτείνω μερικά "ελαφριά" στα φωνητικά των Opeth που δεν έχουν τα λεγόμενα growls, αυτο που ανέβασα,"To bid you farewell" και το "Hours of wealth"
  2. Αλουκαρδ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ξεκίνησα τον Αναρχικό τραπεζίτη του Φερνάντο Πεσσοα απο εκδόσεις Gutenberg.Μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον μέχρι στιγμής..
  3. Αλουκαρδ

Προτάσεις για σειρές

Προτείνω τη καινούργια σειρά 6 επεισοδίων του Τσαφουλια "17 κλωστές" αληθινή ιστορία μεταφορά απο το ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη.Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλα το έχω στη λίστα μου για αγορά. Ιστορία που είχε συγκλονίσει τα Κύθηρα και την Ελλάδα το 1909, εξαιρετικές ερμηνείες και η...
  4. Αλουκαρδ

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Συμφωνώ, όπως έγραψες και στο 1ο ποστ για το βιβλίο θα βρεις πολλές απαντήσεις και το χτίσιμο των χαρακτήρων στα επόμενα βιβλία,ειδικά στο Μαγο και τη γυάλινη σφαίρα που ανέφερα,ιδανικά θα μπορούσαν να διαβαστούν μαζί αυτά τα 2 βιβλία,κάτι που έχει γίνει στο 1ο κομικ του Πύργου όπου τα έχουν ενώσει.
  5. Αλουκαρδ

@ΜιΛάμπρος Εμένα απο τη σειρά αυτή του King "ο Τελευταίος Πιστολέρο" και το "Ο μάγος και η γυάλινη σφαίρα " είναι τα αγαπημένα μου αν και δεν την έχω ολοκληρώσει όλη τη σειρά...Ήταν και το 1ο βιβλίο του King που διάβασα αυτο δεν είχα (ούτε έχω) διαβάσει άλλο..
  6. Αλουκαρδ

@λουκία εξαιρετικό βιβλίο και εμένα μου άρεσε πολύ, απο άλλη έκδοση το διάβασα εγω βέβαια..
  7. Αλουκαρδ

Έχω ξεκινήσει το "Υπογαια" του Robert Mcfarlane,εξαιρετικά ενδιαφέρον μου φαίνεται μέχρι στιγμής...
  8. Αλουκαρδ

Τελείωσα το "Τέκνο του Θεού " του Κορμακ Μακαρθυ, σκληρό βιβλίο με βίαιες περιγραφές, μπερδεύει λίγο ο τρόπος αφήγησης της ιστορίας όπως περιγράφει τη πορεία του πρωταγωνιστη καθώς αλλάζει συνεχώς σκηνές απο την εγκληματική δράση του ή χρησιμοποιώντας τρίτα πρόσωπα που αφηγούνται μία σύντομη...
  9. Αλουκαρδ

Ράδιο Φάρος

Pink Floyd-Time
  10. Αλουκαρδ

Τελείωσα τα "Κόκκινα φύλλα" του Φωκνερ,ένα πολύ ενδιαφέρον διήγημα με έντονο το αίσθημα καταδίωξης.Η ιστορία είναι μίας φυλής ιθαγενών που το έθιμο τους είναι όταν πεθαίνει ο άρχοντας της περιοχής να τον θάβουν μαζί με το σκύλο, το άλογο και το σκλάβο του,ο σκλάβος όμως αποδρα... Η πλοκή...
  11. Αλουκαρδ

Θα ξεκινήσω το "Κόκκινα φύλλα" του Φωκνερ απο εκδόσεις Κιχλη,το βιβλιαράκι είναι αυτο που λέμε "τσέπης" αποφεύγω να παίρνω σε αυτή τη μορφή αλλα η συγκεκριμένη έκδοση μου άρεσε και δεν υπήρχε και άλλη έτσι και αλλιώς. Πρώτη επαφή με το συγγραφέα, έχω στη λίστα μου για αγορά και το...
  12. Αλουκαρδ

Τελείωσα "Το Μαργαριτάρι" του John Steinbeck ,η έμπνευση για το βιβλίο προέρχεται απο έναν μεξικάνικο μύθο, όπου ένα ζευγάρι ιθαγενών και ο γιος τους που είναι μωρό ζουν σε ένα αχυροκαλυβο φτωχικά αλλα ευτυχισμένα,ώσπου ο άντρας που είναι ψαράς σε μία κατάδυση του βρίσκει ένα μεγάλο μαργαριτάρι...
  13. Αλουκαρδ

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

@Νικόλας Δε Κιντ καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους της περιοχής,χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες κάποιοι καταστράφηκαν εντελώς..μακάρι να υπάρξει κάποια αντίδραση απο το κόσμο προς τη κυβέρνηση και τους δήμους για τις εγκληματικές παραλείψεις και κακοτεχνίες τους που...
  14. Αλουκαρδ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Εχθές στην καθιερωμένη βόλτα πλέον στο Φεστιβάλ βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως όπου κάθε χρόνο αγοράζω τα περισσότερα βιβλία πήρα τα εξής: "Κόκκινα φύλλα-Ουιλλιαμ Φωκνερ" Κιχλη "Πέδρο Παραμο-Χουαν Ρουλφο" Πατάκη "Ταξίδι στην άκρη της νύχτας-Σελιν" Εστία "Τέκνο του Θεού-Cormac McCarthy" Gutenberg...
  15. Αλουκαρδ

Σε ένα δυστοπικο μέλλον τα μέλη της λέσχης αναλαμβάνουν να σώσουν Βιβλία

@Ειφφελ μου άρεσε πολύ η επιλογή και η αιτιολογία της Δίκης το είχα και εγω στο μυαλό μου...:κόλλα5:
  16. Αλουκαρδ

Φίλε @ΚρίτωνΓ εύστοχες επιλογές :ωραίος:, αν και θα προτιμούσα να μην αναφέρουμε σε αυτό το νήμα θρησκευτικά βιβλία ή αρχαίας ελληνικής γραμματείας αλλα λογοτεχνικά βιβλία μόνο.Οποτε αν θα ήθελες περιμένω τις επόμενες επιλογές σου...
  17. Αλουκαρδ

@ΜιΛάμπρος σε καταλαβαίνω απόλυτα, έχουν γίνει πολλά και μακάρι να βγω ψεύτης δυστυχώς έχουμε να βιώσουμε και αλλα χειρότερα...νομίζω αυτό το δυστοπικο μέλλον όπως οδεύουμε είναι αναπόφευκτο..Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις επιλογές στο νήμα,πολύ ενδιαφέρουσες, "Το Υπογαια " όπως σου...
  18. Αλουκαρδ

Τι να κάνω αυτή την έμπνευση είχα..:φιρουλί:πολύ ωραία η αιτιολογία για τις επιλογές σου κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου για ένα ωραίο νήμα, περιμένω τους επόμενους..
  19. Αλουκαρδ

Λοιπόν σε ένα δυστοπικο μέλλον καταστρέφονται όλα τα βιβλία απο όποια αιτία θέλετε να φανταστείτε, εμείς τα μέλη της λέσχης είμαστε μία μυστική ομάδα που έχουμε αναλάβει να σώσουμε απο τρία βιβλία ο καθένας που έχουμε στη κατοχή μας ώστε να μπορέσουν να διαβαστούν απο τις επόμενες...
  20. Αλουκαρδ

Θα ξεκινήσω "Το μαργαριτάρι" του John Steinbeck.