Search results

1. Τ

Εργασίες: Εγκατάσταση SSL

αντε να κανουμε υπομονη...εχει κανα χρονο ισως και παραπανω που δεν εχουμε ομιλητηριο ε?
  2. Τ

φτου..... και το περιμενα πως και πως το ομιλητηριο
  3. Τ

ειπα και γω τι εγινε ηρθε το τελος του κοσμου?
  4. Τ

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

μαρεσουν οι συναντησεις και οι εξορμησεις της λεσχης γιαυτο και κανονιστε τωρα που ειναι καλος ο καιρος να παμε καμμια εκδρομη... αντε αρκετα μουχλιασαμε
  5. Τ

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

κριμα πραγματικα απορω με τους ανθρωπους πως εχουν τετοιο θρασος να ριχνουν φολα σε ζωακια, Δηλαδη τους εχει ορισει κανενας δικαστες να αποφασιζουν το αν θα συνεχιζει να ζει ενα ζωακι η οχι αυθαιρετα?
  6. Τ

Σχετικά με τον πολιτικοποιημένο Αρκά

η αληθεια ειναι οτι κρυβονται αρκετοι αστικοι μυθοι θα ελεγα εγω πισω απο τον αρκα με αποτελεσμα να μην ξερουμε ακριβως αν ειναι πλεον ενας ανθρωπος μεμονομενος η μια ομαδα ανθρωπων κατι που ισως να δικαιολογει και αυτη την αλλαγη στον τροπο γραφης. Αλλωστε εκανε τα πρωτα του βηματα αρχες της...
  7. Τ

Γεια σας

καλως ηρθες
  8. Τ

συγνωμη για το μακαβριο της υποθεσης αλλα η παραπανω φωτογραφια μου θυμιζει ραφηνα των τελευταιων ημερων
  9. Τ

Προτάσεις βιβλίων για το καλοκαίρι

για πειτε κανενα βιβλιο της αγκαθα κριστι αξιολογο για καλοκαιρινη αναγνωση?
  10. Τ

Προτάσεις βιβλίων για το καλοκαίρι

καλοκαιρι και νομιζω οτι εχουμε τη διαθεση να διαβασουμε λιγο παραπανω για προτεινετε κανενα βιβλιο για διαβασμα
  11. Τ

Γιορτή και Bazaar βιβλίων της Νεφέλης, 6/7 στο Πόλις

εγω θα ηθελα να ερθω αν το κανονισετε παμε
  12. Τ

εγω γινομαι 18 τα τελευταια 20 χρονια δικαιουμαι της δυνατοτητας αυτης?
  13. Τ

καταρχήν/κατ’ αρχήν — καταρχάς/κατ’ αρχάς; (και αμφιγραφίες)

στη δουλεια μου παντως η προισταμενη μου εχει εμμονη με τη χρηση των δυο αυτων λεξεων...ετσι και ακουσει κανεναν να λεει καταρχην παει του κολλαει ενα χαρτι στο γραφειο με ενα ταιραστιο ΚΑΤΑΡΧΑΣ
  14. Τ

Απεβίωσε η Ζωρζ Σαρρή

με μια μουσικη στους τιτλους αρχης χαρακτηριστικοτατη ακομα την θυμαμαι!!!
  15. Τ

Απεβίωσε η Ζωρζ Σαρρή

πωπω τι μου θυμησατε τωρα! εχω την εντυπωση πως ο θησαυρος της βαγιας εχει γυριστει και σε εργο...
  16. Τ

οποτε το βρηκα!!! και εμεις θα λεμε οτι υποστηριζουμε το λογο του Θεου αρα τι εκανε ο Χριστος τιποτα αρα και εμεις δε θα δουλευουμε
  17. Τ

Γεια σας...

γεια σου Φεγγαρακι με το ομορφο ονοματακι
  18. Τ

Παραπειστικές ξένες λέξεις

matrimonio ειναι στα Ιταλικά ο γαμος