Search results

1. Ά

Με πέντε γράμματα

Ελεονόρα σκασμός, μάλλον έχεις όρεξη :οργή:
  2. Ά

Γεια!!!

Γεια σου Στιγμές :)
  3. Ά

13η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

θα είμαι στην πόλη μια εβδομάδα αργότερα... κρίμα ;(
  4. Ά

Θα το αγόραζες αν το είχες διαβασμένο;

Ξεκίνησα να διαβάζω τον Καπετάν Μιχάλη, φαντάρος στον Άη Στράτη. Μισοδιαβασμένο το ξέχασα στη Λήμνο (πάνω στον πανικό της μετάθεσης). Αρκετά χρόνια αργότερα, το αγόρασα εκ' νέου και το διάβασα από την αρχή. Πέρσι έμαθα για μία κίνηση συγκέντρωσης βιβλίων για την στελέχωση της βιβλιοθήκης του Άη...
  5. Ά

Όταν λέξεις συναντούν μουσική

Εμπνεύσου λοιπόν (http://kalamoutsos.blogspot.gr/2014/08/blog-post.html) :)) Φυσικά μπορώ να κάνω αλλαγές χάριν προσαρμογής με τη μουσική. Κι αν γίνει τούτο τραγούδι, πρώτα θα μπει σ' αυτό το νήμα!!! εκτός αν φτάσουμε στην περίπτωση της καλημέρας που ανέφερες :P
  6. Ά

Καλησπέρα Νικόλα και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, Ανάθεμά με κι αν ξέρω τι θέλω ή τι είναι τα περισσότερα από αυτά που γράφεις :P Θέλω απλά να κάνουμε την πλάκα μας, να κοινοποιήσουμε κανένα τραγούδι στα social media κτλ. Δεν ξέρω αν πρέπει να κατοχυρώσω δικαιώματα όσων αφορά τους στίχους...
  7. Ά

Καλησπέρα σε όλους, Τελευταία βασανίζει το μυαλό μου η ιδέα, κάποιοι από τους στίχους που συχνά σκαρώνω να γίνουν τραγούδια. Αναρωτιέμαι το λοιπόν, αν υπάρχει κάποιος στη λέσχη που γνωρίζει να γράφει μουσική και επιθυμεί να συνεργαστούμε, σε ερασιτεχνικό πάντα επίπεδο. Σε μια παλιότερη...
  8. Ά

Με πέντε γράμματα

Λάουρα, έλα Σαντορίνη, χάνεις ηλιοβασίλεμα!!!
  9. Ά

Με πέντε γράμματα

Πραγματικά όταν ροχαλίζεις, τρελαίνομαι όμως... :κατάρα!:
  10. Ά

Με πέντε γράμματα

Φώναξε Ιωάννα, αγαπημένη ιριδίζουσα ομορφιά! *Για την Ιωάννα Μος :γιούπι:
  11. Ά

Φανταστικά Διώνυμα

Παιδικός θίασος «τα σκαθάρια»! Μια παράσταση παιδική πέρα για πέρα. Δεν είναι που παίζουν παιδιά, μήτε που απευθύνεται σε παιδιά. Η καινοτομία της παράστασης τούτης είναι πως όλα τα έχουν εμπνευστεί απιδιά. Το σενάριο, τη σκηνοθεσία, όλα! Δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες υποκριτικής, ακριβά...
  12. Ά

Με πέντε γράμματα

Βαρέθηκα, κουράστηκα, ακόμα γελάω όμως!!! :)))
  13. Ά

Με πέντε γράμματα

Θρύψαλα έγινα, μα ξαν' αγάπησα!
  14. Ά

Με πέντε γράμματα

Νικητής είναι ο Καλικάντζαρος :ναι: Τα είπε όλα σε 5 λέξεις και μία εικόνα :προσκυνώ:
  15. Ά

Με πέντε γράμματα

Σας ευχαριστώ πολύ. Ευτυχώς μου έστειλε μήνυμα η Ασημένια και το πήρα χαμπάρι :ωιμέ: Τα νέα μας γράμματα λοιπόν: ΠΑΣΟΚ Με τις υγείες σας :μουάχαχα:
  16. Ά

1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Πρώτη ψηφοφορία!

ΟΚ ΟΚ το παραδέχομαι, δεν διάβασα τους κανόνες :συγνώμη: (Έβαλα τον αριθμό της ανάρτησης της κάθε φωτογραφίας :μαναι: ) Λοιπόν επανορθώνω: Ασημένια \ 19 Καστάλια \ 10 Μεταλλαγμένη \ 15
  17. Ά

ομοιοπρόφερτες φράσεις

Έχεις εμβαθύνει πολύ αγαπημένε Αντέρωτα και σε θαυμάζω!!! :προσκυνώ: Ας κάνω μια νέα προσπάθεια λοιπόν με το: "Αρχή δια του κόσμου" που υπάρχει σε κάποιο εκκλησιαστικό κείμενο αν δεν κάνω λάθος. Την αντίστοιχη πρόταση που προκείπτει μπορεί εύκολα αν τη φανταστεί κάποιος :ρ *Πιο δημοτικό...
  18. Ά

ομοιοπρόφερτες φράσεις

πολύ ενδιαφέρον νήμα :χαχα: Για κάποιο λόγο πάντως μόνο αστεία παραδείγματα μου έρχονται στο μυαλό. Ίσως επειδή τα ακούμε ποιο συχνά. π.χ. Αρχή δια λόγου κάναμε. και Αρχίδια λόγου κάναμε. ή έχει καπό τ' αμάξι σου; και έχει καπότα αμάξι σου; :χαχαχα:
  19. Ά

Greeklish ή ανορθόγραφα; Ποιό είναι προτιμότερο;

Ως απαράδεκτα ανορθόγραφος, θα πω πως η καλύτερη λύση για ένα δημόσιο κείμενο είναι ο ορθογραφικός έλεγχος που πολύ εύκολα μπορεί να μπει σε κάθε browser. Κι εγώ όταν συναντώ κείμενο με Greeklish δεν το διαβάζω γιατί βασανίζομαι. Πέρασα κι εγώ πριν χρόνια μία περίοδο που έγραφα παντού Greeklish...