Search results

1. Γιάννης Αγιάννης

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Διαβάζω το "Μπαουντολίνο" του αγαπημένο Ουμπέρτο Έκο.
  2. Γιάννης Αγιάννης

καλημέρα σας! Ξεκίνησα τον "Καλό στρατιώτη" του Μάντοξ Φόρντ, απο το πρώτο κεφάλαιο με τράβηξε και με γοήτευσε ο τρόπος γραφής του...
  3. Γιάννης Αγιάννης

Πωλούνται: Βιβλία Ξένης Λογοτεχνίας

ΔΟΘΗΚΑΝ 10. Μουσαφίρης στην Κρήτη / Κλάους Μόντικ / Κέδρος / πολύ καλή κατάσταση - 4 € 13. Ο δρόμος προς την Ιερουσαλήμ / Jan Guillou / Ψυχογιός / πολύ καλή κατάσταση - 5 € (Ιστορικό Μυθιστόρημα) 14. Πίσω από τους καταρράκτες / Τζόυς Κάρολ Όουτς / Μεταίχμιο / πολύ καλή κατάσταση - 3 € 15...
  4. Γιάννης Αγιάννης

Διαβάζω το "Ταξίδι στην άκρη της νύχτας" του Σελίν, πολύ καλό, σκληρό και καυστικό βιβλίο..ειμαι περίπου στην μέση..
  5. Γιάννης Αγιάννης

Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα την κάνω την βολτά μου αύριο μιας και περσύ δεν τα καταφέρα.
  6. Γιάννης Αγιάννης

Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

καλημέρα φίλοι, επισκέφτηκε κάποιος το bazaar των εκδόσεων ΄Αγρα να μας πεί εντυπώσεις;;
  7. Γιάννης Αγιάννης

Ξεκίνησα δεύτερη ανάγνωση (μετα απο 10 χρονια) "Το εκκρεμές του Φουκώ", προηγουμένως διάβασα το καταπληκτικο "Ο φτωχούλης του Θεού" και για άλλη μια φορά ένιωσα περήφανος που αυτός ο μεγάλος συγγραφέας ήταν έλληνας. Σε όλα τα έργα του Καζαντζάκη που έχω διαβάσει εως τώρα μου γενναται η θέληση...
  8. Γιάννης Αγιάννης

έως τώρα ειναι πολύ καλο, και όσο περνάνε οι σελίδες γίνεται καλύτερο. Βρισκομαι στην σελ 160 (περίπου στο 1/3 του βιβλιου), η γραφή της Όστεν ρέει πολύ ευκολα με πολλους καλους και αληθοφανέστατους διαλόγους.
  9. Γιάννης Αγιάννης

ξεκίνησα το "Υπερηφάνεια και προκατάληψη" της Τζέην Όστεν, απο τις ωραιές εκδόσεις Σμιλη. Κάτι μου λέει οτι θα είναι σαν το Downton Abbey...τσαγάκι και διάβασμα!
  10. Γιάννης Αγιάννης

μετα την "Καρδιά του σκότους" πέρασα στο ατμοσφαιρικο "Για να μη χάνεσαι στη γειτονιά" του Πατρίκ Μοντιανό, είναι ή πρωτη μου επάφη με τον συγγραφέα που δεν θα είναι και η μοναδικη...
  11. Γιάννης Αγιάννης

9. Τα χελιδόνια της Καμπούλ / Γιασμίνα Χάντρα / Καστανιώτης / πολύ καλή κατάσταση - 5 € - ΔΟΘΗΚΕ
  12. Γιάννης Αγιάννης

11. Πώς έγινα βλάκας / Page Martin / Αστάρτη / πολύ καλή κατάσταση - 4 € - ΔΟΘΗΚΕ
  13. Γιάννης Αγιάννης

Τζόσεφ Κόνραντ - Η καρδιά του Σκότους.....
  14. Γιάννης Αγιάννης

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Δυστυχώς οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν γυναικολογικά προβλήματα και πολύ περισσότερο αυτες που βιώνουν την υπογονιμότητα είναι ευάλωτες και συναισθηματικά ράκος. Είναι πολύ έυκολο να εξαπατηθούν μιας και αναπτύσουν μέσα στις "κοινότητες" αυτές πολύ στενές σχέσεις κατανόησης και αλληλοβοήθειας...
  15. Γιάννης Αγιάννης

Πωλούνται: Βιβλία Ελληνικής Λογοτεχνίας

1. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ / ΜΑΝΤΑ ΛΕΝΑ / ΨΥΧΟΓΙΟΣ / σε πολύ καλή κατάσταση - 4 € 8. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΝΥΦΙΚΟ / ΒΑΛΑΚΑ ΜΗΤΣΗ / ΛΙΒΑΝΗ - σε πολύ καλή κατάσταση - 3 € πουληθηκαν
  16. Γιάννης Αγιάννης

Τελείωσα το "οι Καλοί" της Χάνα Κέντ και μπορώ να πώ οτι μου άρεσε περισσότερο απο τα "Έθιμα Ταφής" συνεχίζω με το "Η επινόηση της μοναξιάς" του Πολ Όστερ.
  17. Γιάννης Αγιάννης

1. Φόνος στη Χαβάη / Charlie Chan / Ηλέκτρα / πολύ καλή κατάσταση - 8 € (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ) 2. Super Jack / Άνταμ Μπάρον / Ίνδικτος / πολύ καλή κατάσταση - 6 € (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ) 3. Ο Δον Κιχώτης (τόμος Ι) / Μιγκέλ Ντε Θερβάντες / Πατάκης / πολύ καλή κατάστασηη - 8 € 4. Οι...
  18. Γιάννης Αγιάννης

Πωλούνται: Βιβλία Ελληνικής Λογοτεχνίας

1. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ / ΜΑΝΤΑ ΛΕΝΑ / ΨΥΧΟΓΙΟΣ / σε πολύ καλή κατάσταση - 4 € 2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ / ΜΗΛΙΑΡΑ Κ. ΜΑΡΙΑ / ΚΕΔΡΟΣ / σε πολύ καλή κατάσταση - 5 € 3. Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ / ΘΕΜΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ / ΚΕΔΡΟΣ / σε πολύ καλή κατάσταση - 4 € 4. Η ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ / ΓΙΟΒΑΝΝΑ / ΠΑΤΑΚΗΣ / σε πολύ καλή...
  19. Γιάννης Αγιάννης

Διαβάζω το "Οι καλοί" της Χάνα Κέντ. Ατμοσφαιρικό και άκρως ενδιαφέρον, το μόνο αρνητικό είναι η επιμέλεια, ώρες - ώρες αναρωτιέμαι υπάρχει; Kάτω απο ποιες συνθήκες γίνεται, σε βιβλία τα οποία αγοράστηκαν απο παζαρια το καταλαβαίνω....αλλα απο τις εκδόσεις Ίκαρος το θεωρώ ανεπίτρεπτο...anyway...