Search results

1. Π

Γιατί δεν πίνω Amstel και Heineken

Οπως είπα έχω φίλους στο μύθο όπως και σε αλλες εταιρίες. Ο μύθος είχε ξεκινήσει απο τον μπουτάρη, τον αδελφό του δημάρχου, που τα τελευταία χρόνια έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Με το δικό μου το μυαλό είναι καλύτερα που πουλήθηκε στην δανέζικη carlsberg γιατί έτσι συνεχίζουν να δουλευουν...
  2. Π

Τώρα η μόνη σχέση μου με τις μπύρες ειναι οι φίλοι που έχω κρατήσει στο μύθο/φιξ στην αθηναϊκή και σε μικρότερες εταιρείες. Μου λένε συχνά κάποιοι απο αυτούς για την προσπάθεια που γίνεται σε δύσκολους καιρούς. Βρισκόμαστε συχνά και πίνουμε μπύρες. Πίνουμε και μύθο και μου φαίνεται καλό που τον...
  3. Π

Γιατι να το λεμε γυρω γυρω ...η παραλια ...; για τον γαμο μυθος-φιξ ; εξαγοραστηκαν απο την δανικη carlsberg, η μυθος 100% και η φιξ 51 %. Η εταιρεία που φτιαχνει και διανεμει τις δυο αυτες μπυρες ειναι θυγατρικη της carlsberg. Δεν βλεπω κατι κακο, σαν να μου φαινεται καλυτερο να εξαγοραστει...
  4. Π

Ακου την ροζα του μητροπανου ..λεει : συγχωρα με που δεν καταλαβαινω τι λενε τα κομπιουτερ και οι αριθμοι ...η αλλιως γηρασκω αει διδασκομενος!!!!
  5. Π

Μπήκα στο φόρουμ για να παρακολουθώ αυτά που γράφει η κόρη μου. Δεν έχω τόσες γνώσεις για να μιλάω εγώ για βιβλία. Έγραψα για τις μπύρες γιατι είδα που πήγαινε η κουβέντα. Μου έκανε εντύπωση που πρότεινες να πίνουμε ελληνικές μπύρες και βλέπω στη πρώτη σου ανάρτηση ότι λες να πίνουμε Μύθος και...
  6. Π

προς αποφυγη παρεξηγησεων φιλικα παντα, εγώ ήθελα να πω ότι οι περισσότερες μπύρες που θεωρούνται ελληνικές γίνονται από 100% εισαγόμενες πρώτες ύλες, εκτός από το νερό βέβαια. Και επειδή κάνετε κάποιες υποθέσεις για τα μηχανήματά τους, να πω και σε αυτό το σημείο ότι και αυτά είναι 100%...
  7. Π

Οχι φίλε καλημερα κιολας, να διαλεγεις οτι σου αρεσει αλλα αν αγοραζοντας μπορεις να βοηθησεις π.χ. τους αγροτες ..τα σχολια για την σημαντικοτητα τοπυ ελληνικου κριθαριου..δεν στεκουν απλα ..να το κανεις..προσωπικα τις δοκιμαζω ολες και αναλογα την περισταση ...διαλεγω.
  8. Π

οι περισσότερες μπύρες που λες '100% ελληνικές' γίνονται με 100% κριθαρι εισαγομενο πούναι και η κύρια ύλη για τη παραγωγή της μπύρας μαζι με τον λυκισκο. Είναι πολύ μπερδεμένο το τι είναι ελληνικό και τι όχι.
  9. Π

εγω διαβαζω οτι η αμστελ παραγει τις ,μπυερς της στην ελλαδα απο ελληνικο κριθαρι ..αληθευει αυτο ; αν ναι γιατι να μη στηριξουμε την ελληνικη αγροτια ;
  10. Π

Αγαπημένο βιβλίο

τα μαυρα φεγγαρια του ερωτα χερμαν μπρυκνερ
  11. Π

Καλώς σας βρήκα!

καλησπερα σε ολους χρονια πολλα