Search results

1. Νιικος

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

αν και κάπως αργοπορημένα χρόνια πολλά σε όλες τις όμορφες γυναίκες εκεί έξω σας αγαπάμε πολύ και φυσικά όπως κάθε χρονιά περάσαμε την 8η Μαρτίου τιμώντας την πρώτη κυρία της ανθρωπότητας και την δεύτερη
  2. Νιικος

Εμείς απέναντι στον Φασισμό και τον Ρατσισμό

Κουράστηκα να βλέπω την βαρβαρότητα γύρω μας να κερδίζει έδαφος εις βάρος του πολιτισμού και το κράτος να σφυρίζει αδιάφορα https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/470224_ekpa-epithesi-apo-koykoyloforoys-ston-proedro-toy-tmimatos-mathimatikon-apeilisan
  3. Νιικος

Εμείς απέναντι στον Φασισμό και τον Ρατσισμό

Καταλαβαίνεις ότι έχεις πιάσει πάτο σαν χώρα όταν οι πανεπιστημιακοί χώροι μοιάζουν με γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης https://x.com/BullshitDrone/status/1890709645938794512 τούτο ήταν το β αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής στο ΑΠΘ -όχι πως στης Αθήνας δε γίνονται έκτροπα,αλλά τουλάχιστον είναι πιο...
  4. Νιικος

Ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων : υπέρ ή κατά ?

Δεν υπάρχει σωτηρία η τρύπα είναι τόσο βαθιά που δεν υπάρχει σωτηρία στη Δημόσια εκπαίδευση
  5. Νιικος

Ο Πλανήτης με Τραμπ στο τιμόνι της υπερδύναμης

https://x.com/i/web/status/1854048858642227550?mx=2 γιορτάζουμε την επιστροφή στην κανονικότητα στις ΗΠΑ με την ελπίδα να ακολουθήσουμε τα επόμενα 4 χρονιά θα είναι κάπως έτσι η αριστερά έπεσε παγκοσμίως,δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε,το γεγονός εξηγεί την κατάσταση πλήρως...
  6. Νιικος

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Πολύ συγκινητική η χθεσινή βραδιά με την εμφάνιση της εθνικής στο γουμπλει από τον λόγο του Μπακασέτα στα αποδυτήρια,το λεπτό σιγής,την υπερπροσπάθεια των παιχτών,το 2 γκολ που θύμισε λίγο "έτσι θέλαν στο 92" και σαν επιστέγασμα το άφταστο συγχαρητήρια σε όλους ..!!
  7. Νιικος

Τελικά η σάτιρα έχει όρια;

Είναι ένα ενδεχόμενο αν μετά από τόσα χρόνια κατάφερες να πρωτοτυπήσεις και να μη γράψεις προφανή και κοινότυπα πράγματα διανθισμένα με δηκτικά σχόλια που φανερώνουν άνθρωπο με απωθημένα αλλά αμφιβάλω
  8. Νιικος

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Δε μου αρέσει η δερματοστιξία,μου μοιάζει βάρβαρη και ακαλαίσθητη πρακτική κάποτε το κάνανε αυτό στα ζώα και τους δούλους,πως κατάφερε να γίνει δημοφιλής πρακτική ?!
  9. Νιικος

Τελικά η σάτιρα έχει όρια;

Σταμάτησα την ανάγνωση του πρώτου μνμ στο Πανούσης ... ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που τον παίρνουν στα σοβαρά ?! ουδέν σχόλιο Επί του θέματος δεν είναι εύκολο να δοθεί απάντηση,τα επιχειρήματα γνωστά ένας αντίλογος θα ήταν γιατί να μην έχει όρια ? κάποτε λέγαμε ότι μόνο το Σύμπαν και η ανοησία δεν...
  10. Νιικος

Είναι η Αθήνα μια πολύ άσχημη πόλη;

Δεν είναι θέμα ζήλου ή επαγγελματισμού ή ευσυνειδησίας,έχει να κάνει καθαρά με τις πρακτικές που ακολουθούνται. Η αστυνομία λόγου χάρη αυτό που θα κάνει είναι να μεταφέρει τον παραβάτη σε ένα κ.κ.,θα τον κρατήσουν λίγες ώρες,πιθανώς να του παρέχουν κατάλυμα και 3 γεύματα,θα δεχθούν ότι στοιχεία...
  11. Νιικος

Είναι η Αθήνα μια πολύ άσχημη πόλη;

Πήγαμε στην Αθήνα και ήταν χάλια,ο Παρθενώνας όμως μαγεύει. Στιβ Τζομπς Δε νομίζω ότι έχω διαβάσει ακριβέστερη περιγραφή για την πρωτεύουσα.
  12. Νιικος

Ράδιο Φάρος

όμορφη μελωδία και υπέροχο βίντεο
  13. Νιικος

Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Ο Γιώργος Λιάνης με ξεναγεί στις φυλακές της Ελλάδας στην δεκαετία του 80 με τη βοήθεια των εκδς Κάκτος κρατώντας το λεξικό Η Ελλάδα στη δεκαετία του 80 εκδς Επίκεντρο ανά χείρας
  14. Νιικος

Ράδιο Φάρος

Η Πόλις Εάλω
  15. Νιικος

Είδα θυμήθηκα το νήμα από το απόγευμα αναρωτιέμαι πως κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το σημείο την κατάσταση στα σχολεία εν τω μεταξύ μου θύμισε αυτόν τον @ΚρίτωνΓ που γράφει εδώ
  16. Νιικος

Επί του θέματος την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων την βλέπω σαν πρόοδο της κοινωνίας με το σκεπτικό ότι παρέχει στα μέλη της ένα επιπλέον δικαίωμα επιλογής κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που ενοχλεί όσους εναντιώνονται. Δε βλέπω πως θα μπορούσε να επηρεάσει την ποιότητα λειτουργίας των δημόσιων...
  17. Νιικος

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου άρεσε που πριν λίγες μέρες,την ημέρα των ερωτευμένων έβλεπες όλες τις μικρούλες να περπατάνε στους δρόμους με λουλούδια στο χέρι ήταν πολύ όμορφη εικόνα