Search results

1. Λ

Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο 2017

Μεταλλαγμενη κ Τσιου μας έχετε ξεσηκώσει να το διαβάσουμε κ εμείς το βιβλιο, όπως κ τα υπολοιπα της σειρας!!! Κ ακόμη δεν έχουμε διαβάσει τα δικά μας μας βαζετε πειρασμούς!! :σάλια:
  2. Λ

Γριλε επέστρεψα έχοντας διαβάσει τη Φόνισσα!! Όπως σου είπα ήθελα καιρό να το διαβάσω (απο το σχολείο μάλλον :χμ: ), το βιβλιο το είχα αλλά κάθε φορά που αποφάσιζα να το ξεκινησω θυμομουν οτι είναι στην καθαρεύουσα και εγκατελειπα την προσπαθεια. Δε θα το κρυψω, η γλώσσα με δυσκόλεψε αρκετά...
  3. Λ

Γεια σου Γριλε! Καλη χρονιά, χρόνια πολλά κ καλες μας αναγνώσεις το 2018! Αχ πολύ χαίρομαι που έκανες την αρχη με το Κορίτσι κ σου άρεσε! Ναι γράφει απλα κ έχει ροή (αν κ παλιότερα που είχα διαβάσει ενα άλλο δικο του δε μου άρεσε καθολου, Μέσα απο τον καθρέφτη κάπως έτσι αν θυμάμαι). Το...
  4. Λ

Γριλε σ'ευχαριστω για την πληροφορία, το έχει σε φοβερή προσφορά!! Και η Πρωτοπορία έχει καλη τιμή τον Εκκλησιαστή, θα το πάρω! Αλλά πέρα απο τον όγκο του είναι κ η βιβλιοδεσία του, αν θυμάμαι είναι βαρύ και στενό... Θα το παλεψω! Το βιβλιο αυτό του Μουρακάμι, δεν είναι "κλασικός" Μουρακάμι και...
  5. Λ

Ταίρι μου Γριλε θα ξεκινησω απο τη φόνισσα (ήθελα καιρο να το διαβάσω και να η ευκαιρια!) Τα αλλά δυο μεγαλουτσικα μου φάνηκαν για τα δεδομένα μου, αλλα μου κίνησε το ενδιαφέρον η πόλη των θαυματων! Τον Εκκλησιαστή το ξέρω κ μου έχουν πει πολλοί καλά λογια γι'αυτο. Πολύ μεγαλο όμως και για την...
  6. Λ

Δεν διαβάζεις άλλο ένα αγαπημένο μου βιβλίο; (έκδοσις 2017)

Σε νιώθω απόλυτα! Εγώ το είχα διαβάσει όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει στα ελληνικά, εντελώς ανυποψίαστη, δεν είχα ιδέα τι θα διαβασω κ με συγκλονισε! Η ταινία απο την αλλη, δε με άγγιξε καθόλου (κ δε μου άρεσε καθόλου η επιλογή της Τιλντα για Ιβα). Απο τα βιβλια που μπορω να μιλάω γι'αυτο μέρες...
  7. Λ

Πρεπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν τιιι βιβλίο!!! Για μέρες μετα δεν μπορουσα να σταματήσω να το σκέφτομαι κ είχα κανει 2 εβδομαδες να ξεκινησω άλλο βιβλιο!
  8. Λ

1. Το σπίτι του ύπνου του Jonathan Coe απο εκδόσεις Πόλις (όταν κάποιος με ρωτάει ποιο είναι το αγαπημένο μου βιβλιο λέω αυτόματα αυτό! Ίσως να μην είναι το πιο αγαπημένο μου αλλά σίγουρα είναι αγαπημένο και είναι το πρωτο που μου έρχεται στο νου!) 2. Το κορίτσι με τα Πορτοκάλια εκδόσεις Λιβάνη...