Search results

1. Μπου Ραντλι

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους !!! Να μην ξεχνάμε επίσης πως σήμερα ξεκίνησε και μία νέα δεκαετία, τα 20'ς της Νέας Χιλιετίας !!! Ευκαιρία για γενικότερη περισυλλογή και σχεδιασμό του μέλλοντος μας...
  2. Μπου Ραντλι

Χρόνια Πολλά Λέσχη μας!

Γεια σου Χρυσόστομε !!! Κάνε μία κίνηση κι έλα πάλι Αθήνα όπως πρόπερσι, να ξεσηκώσουμε τα πλήθη !!!
  3. Μπου Ραντλι

Χρόνια Πολλά Λέσχη μας!

Χρόνια Πολλά στη Λέσχη μας !!! Χαιρετώ τους αγαπητούς φίλους και εραστές του διαβάσματος!!! Δυστυχώς μία σειρά από πολλά προσωπικά προβλήματα, εμπόδισαν την προσωπική μου συμμετοχή τόσους μήνες στα δρώμενα της παρέας. Ελπίζω το επόμενο διάστημα να καταφέρω να επανέλθω, αφού κάτι θετικό...
  4. Μπου Ραντλι

23ο Παζάρι Βιβλίου 2019-Πλατεία Κοτζιά

Πήγα το Σάββατο για μία γερή βόλτα, μαζί με τη Μεταλλαγμένη και άλλα παιδιά. Κάτσαμε γύρω στις δυόμιση ώρες και τελικά πήρα τα εξής : "Ο Εμφύλιος Πόλεμος στη Γαλλία" του Καρλ Μαρξ 3€ (από 5,94 σε "Πολιτεία") "Οι Υφαντές" του Γκέρχαρτ Χάουπτμαν 2€ (από 2,66) "Εξουσία και Ελευθερία - η...
  5. Μπου Ραντλι

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Αφού τελείωσα τα "Ποιήματα" του Ντύλαν Τόμας, μία ιδιαίτερη συλλογή 30 χαρακτηριστικών του έργων, συνεχίσω με το "Φαρενάιτ 451" του Ρέι Μπράντμπερι για να ολοκληρώσω τη "χρυσή" δυστοπική τριλογία...
  6. Μπου Ραντλι

Γεια χαρά σε όλους!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας !!!
  7. Μπου Ραντλι

Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο 2019

Δουλτσινέα καλησπέρα !!! Δεν έχω διαβάσει κανένα από τα τρία βιβλία που προτείνεις οπότε έχω άνεση για μία πρώτη επιλογή. Θα ξεκινήσω λογικά με τον Σινουέ και βλέπουμε...
  8. Μπου Ραντλι

Έλα ρε συ! Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο (2018)

Ελπίζω να πρόλαβα να δηλώσω συμμετοχή !!! 1. "Το Λάθος" Αντώνης Σαμαράκης 2. "Στο Δρόμο" Τζακ Κέρουακ 3. "Τα Εγκλήματα της Οδού Μοργκ" Έντγκαρ Άλαν Πόε Αν όχι, δεν πειράζει, το αμέλησα γιατί είμαι πολύ "πνιγμένος" τους τελευταίους μήνες...
  9. Μπου Ραντλι

Γεια σας!

Καλώς ήρθες στη συντροφιά μας !!!
  10. Μπου Ραντλι

Γεια σας!

11. Μπου Ραντλι

Χαιρετισμός από νέο μέλος!

Καλώς όρισες στην παρέα μας !!!
  12. Μπου Ραντλι

Με ΤΟ ΒΗΜΑ: «Αρχαία Ελλάδα» του Ουμπέρτο Έκο

Καλό φαίνεται !!! Θεωρώ πως όποιος δεν έχει στη βιβλιοθήκη του, ολοκληρωμένο έργο πάνω στην Αρχαιότητα, αξίζει τον κόπο να το ψάξει...
  13. Μπου Ραντλι

Καλημέρα

Καλώς όρισες στη συντροφιά μας !!!
  14. Μπου Ραντλι

Τελείωσα επιτέλους (λόγω πολλών περισπασμών και δουλειάς) τη "Μαζική Ψυχολογία του Φασισμού" του Βίλχελμ Ράιχ. Εντυπωσιακό στη σύλληψη, με πολλές αναφορές στο Μαρξισμό και στη Ρωσική Επανάσταση που λύνουν διάφορα κενά στην κατανόηση της. Δυστυχώς η διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας που...
  15. Μπου Ραντλι

καλησπερα

Καλωσόρισες στην παρέα μας !!!
  16. Μπου Ραντλι

Για αρχή

Καλώς όρισες στη συντροφιά μας !!!
  17. Μπου Ραντλι

Για αρχη

18. Μπου Ραντλι

New kid on the block

19. Μπου Ραντλι

Αφού τελείωσα το "Χαμένο Ευαγγέλιο" που ήταν εξαιρετικό τόσο στις περιπέτειες των χειρογράφων, όσο και στην ανάλυση των Γνωστικών θεωριών, προχωράω σε κάτι πολύ πιο κλασικό : "Ένα Παιδί Μετράει τ'Άστρα" του Μενέλαου Λουντέμη...
  20. Μπου Ραντλι

Αφού τελείωσα τα αστυνομικά του Πόε, διάβασα και ορισμένες από τις ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας του. Με εντυπωσίασε και με συγκίνησε πολύ ο "Μαύρος Γάτος" !!! Τώρα συνεχίζω με το "Χαμένο Ευαγγέλιο" του Χέρμπερτ Κρόσνι, η αναζήτηση για το περιβόητο "Ευαγγέλιο του Ιούδα"...