Search results

1. Α

Λογοτεχνία φανταστικού και ηλικία

Έπρεπε πολύ απλά να του πεις ότι αν το δικό του το μυαλό σταμάτησε να δημιουργεί καινούργια πράγματα και ίσως άρχισε να μυρίζει και λίγο μούχλα δεν είμαστε όλοι το ίδιο!
  2. Α

Το πέρασμα στην Ναβίντια & Διάδοχοι : η πληγή του δράκου

Γνωρίζετε κάποιο από τα δύο αυτά βιβλία ; Ποιό θα αγοράζατε πρώτο ; 1. Μαριανίνα Ζώτου - Το πέρασμα στην Ναβίντια 2. Μουστοπούλου Μαρία - Διάδοχοι:Η πληγή του δράκου.
  3. Α

Βασανισμένες ηρωίδες βιβλίων

Ε ποιο βασανισμένη από την Kahlan Amnell (μητέρα εξομολογ) δεν νομίζω να υπάρχει . Από την σειρά Το Ξίφος της Αλήθειας
  4. Α

Έκλαψα όταν τα διάβασα

Με πολλά ,περισσότερο όμως με το βιβλίο Ο Ναός των Ανέμων (Terry Goodkind)
  5. Α

Διαβάζεις βιβλία στην τουαλέτα; (βγάλ' το από μέσα σου!)

Γιατί υπάρχει κάποιος που δεν διαβάζει ;
  6. Α

Αγαπημένα αποσπάσματα από βιβλία

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ - Terry Goodkind «Ρίτσαρντ, σε άγγιξα με τη μαγεία. Το ένιωσα. Το άκουσα. Το είδα. Πώς είναι δυνατόν να μη ο, έχει επηρεάσει η δύναμη;» «΄Ημουν προστατευμένος.» «Προστατευμένος; Πώς;» «Από την αγάπη μου για σένα. Συνειδητοποίησα πως σε αγαπούσα πε- ρισσότερο κι από...
  7. Α

Ξένη λογοτεχνία που αναμένω να μεταφραστεί...

Του Terry Goodkind 1.Pillars of creation 2.Naked Empire 3.Chainfire 4.Phantom 5.Confessor και 1.The Omen Machine 2.The Third Kingdom 3.Severed Souls 4.Warheart
  8. Α

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ίριδα ,η πόλη της ψυχής μας (Σουζάνα Χατζηνίκολάου).
  9. Α

Βιβλία που θα θέλατε να δείτε στη μεγάλη ή στη μικρή οθόνη.

Διαβάζοντας το Χόμπιτ και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μετά τις ταινίες ήταν από τις λίγες φορές που αυτές ξεπέρασαν τα βιβλία σε τεράστιο βαθμό ,μετά διάβασα την σειρά του Terry Goodkind ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και άρχισα να αναρωτιέμαι καλά είναι δυνατόν αυτά τα βιβλία να μην γίνουν ταινίες ;
  10. Α

Ίριδα - Η πόλη της ψυχής μας

Καλησπέρα το βιβλίο Ίριδα - Η πόλη της ψυχής μας της Σουζάνας Χατζηνικολάου το έχει διαβάσει κανείς ;
  11. Α

Ψάχνω νέο βιβλίο

Οκ φίλε μου θα το δοκιμάσω έχω φίλη να μου το δώσει
  12. Α

Ψάχνω νέο βιβλίο

Πες με παράξενο αλλά είχα το Χόμπιτ και δεν το τελείωσα γιατί δεν μου άρεσε όπωε έγραφε ο παππούς.Και συγκεκριμένα με χάλαγε όταν γυρνούσε κσι μοιλούσε στον αναγνώστη
  13. Α

Ψάχνω νέο βιβλίο

Καλησπέρα μετά την σειρά του Goodkind το Ξίφος της Αλήθειας σειρά που δεν θα ξεχάσω ποτέ διάβασα και αγάπησα τρελά και την Νοέλια της Στεφάνου. Όπως καταλάβατε αναζητώ βιβλία με φανταστικές περιπέτειες αλλά και με δυνατές ιστορίες αγάπης. Τι θα μου προτείνατε να διαβάσω που να έχει τα προηγούμενα ;
  14. Α

θα μεταφραστούν στα Ελληνικά τα βιβλία του Goodkind της σειράς Sword of truth;

Καλημέρα ,γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόβλεψη από κάποιον εκδοτικό οίκο να μεταφράσει στα Ελληνικά τα τρία τελευταία βιβλία του Goodkind της σειράς Sword of truth (Chainfire-Phantom-Confesor);
  15. Α

Αναζήτηση: Η ψυχή της φωτιάς

Μη βαράτε νέος είμαι ,δεν το κατάλαβα είναι και η απελπισία που δεν το βρίσκω ...
  16. Α

Αναζητώ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Γειά σας ψάχνω το βιβλίο Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Β΄ΤΟΜΟ Ευχαριστώ
  17. Α

Αναζήτηση: Η ψυχή της φωτιάς του Τέρι Γκούντκιντ Καλησπέρα σε όλους ,έχω ξεκινήσει να διαβάζω την σειρά (όσα είναι μεταφρασμένα τουλάχιστον) ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ του Terry Goodkind το όποίο μπορώ να πω ότι με μάγεψε (ειδικά η αγάπη των πρωταγωνιστών) και αυτή την στιγμή βρίσκομε στον ΝΑΟ ΤΩΝ...
  18. Α

Αναζήτηση για εξαντλημένα βιβλία

Καλημέρα ,να το βάλω και εδώ μιας και για εξανλημένο πρόκειται ,ψάχνω σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί να βρεθεί (ακόμα και δανεικό να το βγάλω φωτοτυπίες) το βιβλίο Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Β΄ ΤΟΜΟΣ (TERRY GOODKIND). Ευχαριστώ.
  19. Α

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Καλημέρα ,αυτή την στιγμή είμαι στο τρίτο βιβλίο από την σειρά το Ξιφος της Αλήθειας ,το Αίμα του Ποιμνίου. Ωραίος κόσμος και μοναδικά μυνήματα για το τι μπορεί να κάνει στους ανθρώπους η πραγματική αγάπη.
  20. Α

Eυχαριστώ φίλε μου αλλά δεν νομίζω να το έχουν ,ελπίζω σε κάποιον από εδω μέσα μηπως το έχει αλλίως με βλέπω να τελειώνω σε κάνα χρόνο το αγγλίκό βιβλίο !