Search results

1. Ε

Έρμαν Έσσε (Hermann Hesse): "Ο λύκος της στέπας"

Κι εμένα είναι από τα αγαπημένα μου ο λύκος της στέπας. Πολύ καλή παρουσίαση ωστόσο, Γιώργο!:))
  2. Ε

Για την αγορά βιβλίων μέσω Ίντερνετ

Συνηθως δεν αγοραζω απο το ιντερνετ αλλα οι τιμες στο bookdepository ειναι πραγματικα δελεαστικες και σιγουρα θα κανω μια επιδρομη συντομα!
  3. Ε

Σελιδοδείκτης, ο καλύτερος... φίλος τού βιβλίου!

Μου αρεσουν πολυ οι σελιδοδεικτες! Εχω ενα ειδικο ξυλινο κουτι για τους σελιδοδεικτες μου. Ειτε αγοραζω ειτε μου τους δινουν με καποιο βιβλιο που αγοραζω κ φυσικα τους χρησιμοποιω!
  4. Ε

Προτάσεις για ρομαντικά αναγνώσματα!

Οπως ειπε και το μελος Μήτις, σου προτεινω κι εγω Ροζαμουντ Πιλτσερ. Τωρα διαβαζω το βιβλιο της "Σεπτεμβρης". Ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο το ειδος ρομαντικης ιστοριας που ψαχνεις! Καλες αναγνωσεις Μαργαριτα!
  5. Ε

Βιβλίο: Το διαβάζουμε μία ή πολλές φορές ;

προσωπικα αν μου αρεσει παρα μα παρα πολυ το βιβλιο το διαβαζω και 3 και 4 και και και...... ωστοσο υπαρχει καποιο βιβλιο που το διαβαζω σιγουρα μια φορα το χρονο και εννοω το αγαπημενο μου!
  6. Ε

Ακούτε μουσική όταν διαβάζετε;

οσο και αν μου αρεσει η μουσικη, δυστυχως δε μπορω να τη συνδυασω με το διαβασμα αν και πολυ θα το ηθελα! :)
  7. Ε

Οι πρώτες εντυπώσεις

Πολύ ωραίο "Κάποιε άλλε"! Κι εγώ λατρεύω και τη Μυτιλήνη και τον "Μικρό Πρίγκηπα"!
  8. Ε

Οι πρώτες εντυπώσεις

Καλημέρα! Κλεφτά από το χώρο εργασίας μου- προσπαθώ να πλοηγηθώ και να βρω πού θα στείλω τους στίχους μου. Μ' έχει εντυπωσιάσει πολύ το επίπεδο σε ορισμένους τομείς, όπως του συνταξιδιώτη που ασχολείται με τις μεταφράσεις του Ντοστογιέφσκυ.Σχετικά πρόσφατα διάβασα την απόδοση του Παπαδιαμάντη...