Search results

1. Αντέρωτας

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν καποιος ψυχακιας σκιτσογραφος να εφτιαχνε εικονα του Μπαγκς ως Οθωμανου κηπουρου, για να τη βρω εγω; Με το Gemini την εφτιαξα
  2. Αντέρωτας

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Οποτε βλεπω τη λεξη μπαξεβάνης, και το επιθετο Βαξεβάνης (οθωμανικης και περσικης προελευσης, που σημαινει "κηπουρός") παντα μου ερχεται στο μυαλο ο Μπαγκς Μπάνι 😖
  3. Αντέρωτας

Η Τεχνητή Νοημοσύνη γράφει λογοτεχνία και φτιάχνει τέχνη

Δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε μαθηματικα να προβλεψουμε που θα παει η επιστημη. Ναι η πληροφορικη ειναι νεα επιστημη και εξελισσεται εκθετικα. Ομως το συμπαν εχει ορια, υπαρχει απολυτο μηδεν, υπαρχει η μεγιστη θερμοκρασια, η μεγιστη πληροφορια που μπορει να αποθηκευσει ενας χωρος, η ταχυτητα του...
  4. Αντέρωτας

Ραδιο Φαντασία

5. Αντέρωτας

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Εχω ηδη, οποτε δε φαινονται
  6. Αντέρωτας

Μου αρεσουν οι κρεμες του κουταλιου, συμπεριλαμβανομένου του ρυζόγαλου Εντελως comfort food και αφηνουν δροσια και ωραια αισθηση στο στομαχι
  7. Αντέρωτας

Κανονικα δε θα πρεπε να βλεπουμε πριβιου, οπως οταν βαζουμε λινκ του ΥΤ?
  8. Αντέρωτας

Ραδιο Φαντασία

(αλμπουμ)
  9. Αντέρωτας

Εγω παλι δεν εχω δει ποτε πυγολαμπιδες, οπως και ζωντανο σκατζοχοιρο. :/ Ισως ειμαι μικροτερος απο σενα, λου
  10. Αντέρωτας

Πράγματα που έμαθα σήμερα (ή και χθεςπροχθές)

Ο Σονικ ειναι hedgehog, αλλα εκανα ενα πειραμα να τον δουμε ως porcupine σε ενα εναλλακτικο συμπαν
  11. Αντέρωτας

Οταν ημουν μικρος λεγαμε ενα ανεκδοτο. Ηταν ενας παλαβος τυπος που εκανε οτι πετουσε και εκσφενδονιζε απο πανω του κατι πραγματα και μουρμουριζει "ανθρωπακια, παντου ανθρωπακια!". Παει στον ψυχιατρο και συνεχιζει το ιδιο. "Γιατρε εχω γεμισει ανθρωπακια, δεν μπορω να απαλλαγω, πειτε μου τι να...
  12. Αντέρωτας

Κατι σαν φιλία ακούω... αμα αρχισετε να βγαινετε και για κατι σαν καφε, θα αρχισω να ανησυχω.
  13. Αντέρωτας

Θα σε στεναχωρησω αλλα δεν εχω δει ποτε ζωντανο σκατζοχοιρο 🥺
  14. Αντέρωτας

Σημερα εμαθα οτι αυτα τα ζωα ειναι δυο διαφορετικα ειδη 😱
  15. Αντέρωτας

Εννοεις να κανω αλλο ενα κακοφτιαγμενο βιντεακι τυπου 30s Star Wars, Soviet Star Trek κλπ που τα βλεπω παντου; Δε νομιζω να προσφερω κατι στον ηδη υπαρχοντα κορεσμένο σωρό.
  16. Αντέρωτας

Ραδιο Φαντασία

και ενα fan compilation εμπνευσμενο απο τη μουσικη του John Williams