Search results

1. Α

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Διαβασα το μυστικο κλειδί του Τζορτζ για το συμπαν των lucy /stephen hawking. http://www.livanis.gr/gsk/books/book-1/synopsis/index.html αντιγραφω μια φράση που με εκφράζει "Συνδυάζει την παιδική περιέργεια με το πνεύμα μιας ιδιοφυϊας" - Sunday Times Αγοράστε το οπωσδήποτε. Υπάρχουν κάπου 10...
  2. Α

23ο Παζάρι Βιβλίου 2019-Πλατεία Κοτζιά

Πολλά βιβλία και πολλή βαβούρα. Αξίζει όμως κάποιος να πάει μια βόλτα.Καλές τιμές γενικά , αλλά κάποια βιβλία υπάρχουν σε καλύτερες τιμές σε βιβλιοπωλεία. Εχει αγοράσει κάποιος τα βιβλία του ιουλίου βερν από εκδοσεις καλοκάθη; Τα έχουν στα 3 ευρώ.
  3. Α

Αγαπημένα Διηγήματα του Stephen King

Διάβασα τη μέθοδο αναπνοών. Δεν είναι κάποιο φοβερό διήγημα, δεν έχει κάτι πρωτότυπο. Ομως τελειώνοντας το αφήνει μια έντονη θλίψη και γενικότερα έντονοτερα συναισθήματα από αυτά που θα νόμιζες ότι θ αφήσει.
  4. Α

Σχεδιάζοντας ριζική αλλαγή στο φόρουμ

Καλησπέρα δυνατότητα ένωσης των φόρουμ είναι εφικτή ;
  5. Α

λογοτεχνια μυστηριου ,μυθιστορηματα απο εκδοσεις γραμματα

ολα τα βιβλια σε πολυ καλη κατασταση συναντηση αθηνα κεντρο αποστολη για επαρχια σε αγορες ανω των 10 ευρω μυστηρίου 1 εξιλαστήρια θύματα- jessica fletcher and donald bain- κόσμος του επενδυτη2005 -2 ευρώ 2 σερλοκ χολμς - το σημα των τεσσαρων -αρθουρ κοναν ντουλ- αγρα 1991 -4 ευρω 3 σερλοκ...
  6. Α

Προσφορές βιβλίων στις εφημερίδες του Σαββατοκύριακου

Αυτή τη βδομάδα η εφημερίδα <<νέα σελίδα>> δίνει δώρο τον προφήτη του Γκιμπράν.
  7. Α

Απόστολος Δοξιάδης: "Ο θείος Πέτρος και η Εικασία του Γκόλντμπαχ"

To είχα διαβάσει πριν χρόνια και με είχε ενθουσιάσει. Κι εγώ και όσα άτομα έχω μιλήσει το διάβασαν σε λίγες ώρες/ή δυο τρεις μέρες. Είναι δηλαδή βιβλίο εύκολο στην ανάγνωση και που συνεπαίρνει , για αυτό και διαβάζεται σχεδόν μονορούφι.Δε χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός στα μαθηματικά για...
  8. Α

Αγκάθα Κρίστι (Agatha Christie) : Τα καλύτερα βιβλία της

Αυλαία Έγκλημα στο οριαν εξπρές Δέκα μικροί νέγροι
  9. Α

Περίεργες συνήθειες στην ανάγνωση βιβλίων

Κι εμένα μου αρέσει να τα μυρίζω. Επίσης θέλω να είναι όσο γίνεται πιο καινούρια, ατσαλάκωτα και όταν τα αγοράζω και μετά που τα βάζω στη βιβλιοθήκη μου ή σε σακκούλα. Δε μπορώ τα κιτρινισμένα, διαλυμένα βιβλία.