Search results

1. Μαίρη λου

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Οχι, δεν το έχω δει αλλά το τσέκαρα μόλις και μπήκε στη λίστα :)))) Le dîner de cons (1998) κλασική γαλλική κωμωδία Jamais sans mon psy (2024) πρόσφατη, πολύ ευχάριστη, σε θερινό ήταν τέλεια Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? (2014) την λατρεύω, γελάω κάθε φορά που την βλέπω! Υπάρχει και...
  2. Μαίρη λου

Πράγματα που έμαθα σήμερα (ή και χθεςπροχθές)

Κοιτούσα εχθές εάν υπάρχουν υπογεγραμμένα αντίτυπα της Φερράντε για την τετραλογία της Νάπολης. Μετά από ώρες στο ίντερνετ βρήκα ένα μόνο αντίτυπο από την Υπέροχη Φίλη μου στα 6,500 δολάρια !
  3. Μαίρη λου

Μου αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι γαλλικές κωμωδίες! Εχω δει πάρα πολλές, πιο παλιές και αυτές που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια και παίζουν κυρίως στα θερινά. Αν κάποιος έχει κάποια αγαπημένη να προτείνει, please do :)
  4. Μαίρη λου

Οχι εγώ μιλούσα για πέντε κιλά σε δύο εβδομάδες :μουάχαχα: μάλλον δεν υπάρχει ταύτιση χαχαχα!! Τα δύο κιλά σε δύο χρόνια είναι για βραβείο !
  5. Μαίρη λου

Ταξίδια και κιλά! Πότε νομίζω δεν γυρνάς οπως πήγες. Εγω στην Αίγυπτο είχα πάρει πέντε. Τα καλύτερα κεμπάπ της ζωής μου. Αλλά στο Βιετνάμ είχα χάσει πολλά μετά από δηλητηρίαση, στη συνέχεια πήγα Λάος, αρρώστησα ανεβασα 39 πυρετό έχασα κι άλλα και γύρισα πίσω τραγικά. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να...
  6. Μαίρη λου

Βιβλιονέα

Τι τέλειο :γιούπι:
  7. Μαίρη λου

Ναι και εγώ από παιδί έχω να τις δω. Θυμάμαι μια τελευταία ανάμνηση να τις κυνηγάμε στο στενάκι δίπλα στο σπίτι με τα ξαδέρφια μου ένα καλοκαίρι όταν ήμασταν μικρά και μετά από αυτό δεν θυμάμαι να τις έχω ξανά δει. Είχα ξεχάσει ότι υπάρχουν. Κοιτούσαμε το πρωί ένα βιβλίο με ζώα και μόλις τις...
  8. Μαίρη λου

Ισως είσαι μικρότερος…ίσως είσαι εξωγήινος… δεν είμαι πολύ σίγουρη :/
  9. Μαίρη λου

Συνειδητοποίησα σήμερα ότι πάνε χρόνια από όταν είδα πυγολαμπίδες… Καταφέραμε οι άνθρωποι και τις εξαφανίσαμε; Πόσο κρίμα και πόσο δεν μου αρέσει…
  10. Μαίρη λου

Σε άσχετο θέμα τώρα: Το κουτάβι που πήρα τα Χριστούγεννα, αν και υπέροχο, έφτασε η στιγμή, για πολλούς λόγους να το δώσουμε. Ευτυχώς, (και για τις τύψεις μου αλλά και για το κουτάβι) μια πάρα πολύ καλή μου φίλη ήθελε να το πάρει και χθες ήρθαν από το σπίτι. Τους λέω λοιπόν, πρέπει να αλλάξετε το...
  11. Μαίρη λου

Α! Excuse moi! Μου είχε διαφύγει αλλά θα το μελετήσω αυτό το νήμα :διάβασμα8:
  12. Μαίρη λου

Είμαι στην δουλειά και μια πελάτισσα φεύγοντας μου έφερε για δώρο ένα βιβλίο :) Δεν δουλεύω σε τίποτα σχετικό με βιβλία, και ενώ έχουμε γενικά πολύ καλούς πελάτες (όχι πάντα δεν δουλεύω σε ουράνιο τόξο με πεταλούδες!) τα δώρα που μου φέρνουν είναι συνήθως γλυκά, μικρά κοσμήματα, κρασιά κλπ. Και...
  13. Μαίρη λου

Η Τεχνητή Νοημοσύνη γράφει λογοτεχνία και φτιάχνει τέχνη

Εχει παρα πολύ ενδιαφέρον η συζήτηση γύρω από την ΤΝ. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πόση πληροφορία υπάρχει και την αγνοούμε, συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό μου. Συζητούσαμε τις προάλλες και ένα σημείο σημαντικό ήταν το ότι η συζήτηση ξεκινάει από το γεγονός ότι η ΤΝ έχει νοημοσύνη!! Είναι...
  14. Μαίρη λου

Και αυτή είναι η απόδειξη ότι η υπόλοιπη ζωή μας θα είναι ένα ατελείωτο ‘είναι πραγματικό ή ΑΙ;’
  15. Μαίρη λου

Τι συμβαίνει με τον Sonic ??? Τι είναι τελικά ;
  16. Μαίρη λου

Οι σκαντζόχοιροι είναι τέλειοι! Μια φορά πέρασε ένας από τον κήπο και ήταν απίθανο ζωάκι 🦔 Τα άλλα που λες @Αντέρωτας δεν είναι και μέσα στη γλύκα χαχα!
  17. Μαίρη λου

Σήμερα έμαθα ότι μόλις το 0.000091% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει φτάσει στην κορυφή του Έβερεστ!!!
  18. Μαίρη λου

Δεν μου αρέσει, σε βαθμό που με εκνεύρισε τρομερά το παρακάτω γεγονός. Πριν από λίγες μέρες διάβαζαγια τα Epstein files, είδα ντοκιμαντέρ και προσπαθούσα λίγο να καταλάβω κάποια πράγματα. Σε μια φάση, ρώτησα το ChatGPT κάποιες απορίες που είχα και μέσα σε όλα το ρώτησα γιατί δεν έχει κατηγορηθεί...
  19. Μαίρη λου

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Σε άλλο κλίμα εντελώς, μας έφεραν σήμερα δώρο για τον μικρό ένα βιβλίο με παραμύθια από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλές τέτοιες συλλογές, αλλά σε αυτήν εδώ, έχει ιστορίες από Ινδία, Νεπάλ, Θιβέτ, Φιλιππίνες, Αλάσκα, Χώρες της Αφρικής. Νομίζω ανυπομονώ πιο πολύ εγώ να τα διαβάσω :)