Μετά από καθολική απαίτηση (της Βάγγυ και της Διχασμένης) διοργανώνουμε και φέτος άλλο ένα γύρο "Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο πλιζ"
Οι κανόνες είναι τόσο απλοί που τους έχω καταλάβει ακόμα κι εγώ:
Όποιοι ενδιαφέρονται δηλώνουν συμμετοχή εδώ κάνοντας παράλληλα τρεις προτάσεις βιβλίων. Στο τέλος της περιόδου συμμετοχών ένα εξαιρετικό μέλος της λέσχης (εγώ δηλαδή) θα κληρώσει τους/τις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες σε ζεύγη από 2 άτομα το καθένα. Σε κάθε ζεύγος το κάθε μέλος (κάθε ημιζεύγιο δηλαδή) πρέπει να επιλέξει και να διαβάσει εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος τουλάχιστον ένα από τα βιβλία που προτάθηκαν υπό του εταίρου ημίσεος του ζεύγους.
Καλό είναι τα βιβλία να μην:
1. Είναι πολύ ακριβά
2. Είναι πολύ μεγάλα
3. Είναι πολύ εξαντλημένα από την αγορά (εννοώ να έχει εξαντληθεί το στοκ από τους εμπόρους/εκδότες όχι να έχουν πάει για ψώνια και να εξαντλήθηκαν από το σχόπινγκ)
4. Είναι πολύ εξειδικευμένα (θρησκευτικά, πολιτικά, επιστημονικά κοκ)
Συμμετοχές ως την 16η Δεκεμβρίου ημέρα εορτής του Αγίου Μοδέστου, προστάτη των ζώων που σέρνουν άροτρο και γενικά των οικόσιτων ζώων)
Συμμετέχουν:
Βάγγυ
Βασίλισσα
Γρίλος
Διχασμένη
Δουλτσινέα
Ιπποπόταμος
Κόρτο Μαλτέζε
Μεταλλαγμένη
Μπου Ράντλι
Σαώρη
Στιλλ Ιλλ
Τσιου
Χανκ Μούντι
Οι κανόνες είναι τόσο απλοί που τους έχω καταλάβει ακόμα κι εγώ:
Όποιοι ενδιαφέρονται δηλώνουν συμμετοχή εδώ κάνοντας παράλληλα τρεις προτάσεις βιβλίων. Στο τέλος της περιόδου συμμετοχών ένα εξαιρετικό μέλος της λέσχης (εγώ δηλαδή) θα κληρώσει τους/τις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες σε ζεύγη από 2 άτομα το καθένα. Σε κάθε ζεύγος το κάθε μέλος (κάθε ημιζεύγιο δηλαδή) πρέπει να επιλέξει και να διαβάσει εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος τουλάχιστον ένα από τα βιβλία που προτάθηκαν υπό του εταίρου ημίσεος του ζεύγους.
Καλό είναι τα βιβλία να μην:
1. Είναι πολύ ακριβά
2. Είναι πολύ μεγάλα
3. Είναι πολύ εξαντλημένα από την αγορά (εννοώ να έχει εξαντληθεί το στοκ από τους εμπόρους/εκδότες όχι να έχουν πάει για ψώνια και να εξαντλήθηκαν από το σχόπινγκ)
4. Είναι πολύ εξειδικευμένα (θρησκευτικά, πολιτικά, επιστημονικά κοκ)
Συμμετοχές ως την 16η Δεκεμβρίου ημέρα εορτής του Αγίου Μοδέστου, προστάτη των ζώων που σέρνουν άροτρο και γενικά των οικόσιτων ζώων)

Συμμετέχουν:
Βάγγυ
Βασίλισσα
Γρίλος
Διχασμένη
Δουλτσινέα
Ιπποπόταμος
Κόρτο Μαλτέζε
Μεταλλαγμένη
Μπου Ράντλι
Σαώρη
Στιλλ Ιλλ