Πραγματικά τίποτα δε συγκρίνεται με το βιλίο, το απτό, που έχει μυρωδιά, που του αλλάζεις τη σελίδα...
Δεν μπορώ να φανταστώ να διαβάζω και να μην ακούω τη σελίδα να γυρίζει!
Και όταν το τελειώνεις να το φιλάς και να του χαμογελάς (Ναι! Εγώ τα φιλάω στο τέλος και τα ευχαριστώ για την υπέροχη συντροφιά και τους κόσμους που μου άνοιξαν!
)
Και μετά να το προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου και να την καμαρώνεις έτσι μεγαλύτερη κατά έναν τόμο!
Όχι δεν μου αρέσει η ιδέα του ηλεκτρονικού. Και αν τα χάρτινα ωραία μας βιβλία εξακολουθούν να υπάρχουν δε θα τα εγκαταλείψω για μια ψηφιακή βιλιοθήκη.
Ότι ψηφιοποιήθηκε έχασε τη μαγεία του. Δείτε τη φωτογραφία! Άλλη αίσθηση να εμφανίζεις το φιλμ στον θάλαμο, στην ησυχία και το σκοτάδι του
και άλλη να χαζεύεις μια οθόνη όπου εμφανίζονται έτοιμες. Άλλη αίσθηση να βάζεις τις φωτογραφίες στη θήκη του άλμπουμ, άλλη να παίρνεις έτοιμο ένα ψυχρό ψηφιακό.
Η υπόσταση του βιβλίου του δίνει και τη μαγεία του.
Μακάρι να μην μας την στερήσουν.
Δεν μπορώ να φανταστώ να διαβάζω και να μην ακούω τη σελίδα να γυρίζει!

Και όταν το τελειώνεις να το φιλάς και να του χαμογελάς (Ναι! Εγώ τα φιλάω στο τέλος και τα ευχαριστώ για την υπέροχη συντροφιά και τους κόσμους που μου άνοιξαν!
)Και μετά να το προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου και να την καμαρώνεις έτσι μεγαλύτερη κατά έναν τόμο!
Όχι δεν μου αρέσει η ιδέα του ηλεκτρονικού. Και αν τα χάρτινα ωραία μας βιβλία εξακολουθούν να υπάρχουν δε θα τα εγκαταλείψω για μια ψηφιακή βιλιοθήκη.
Ότι ψηφιοποιήθηκε έχασε τη μαγεία του. Δείτε τη φωτογραφία! Άλλη αίσθηση να εμφανίζεις το φιλμ στον θάλαμο, στην ησυχία και το σκοτάδι του
και άλλη να χαζεύεις μια οθόνη όπου εμφανίζονται έτοιμες. Άλλη αίσθηση να βάζεις τις φωτογραφίες στη θήκη του άλμπουμ, άλλη να παίρνεις έτοιμο ένα ψυχρό ψηφιακό.
Η υπόσταση του βιβλίου του δίνει και τη μαγεία του.
Μακάρι να μην μας την στερήσουν.