ε όχι φίλε μου.Ναι, στην ανθρωποτητα εχουν γινει πολυ πιο τραγικα πραγματα απο πολύ πιο ανοητα λαθη των πιο ασήμαντων ανθρώπων. Μπορεί μια μπανανόφλουδα που έριξε ένα παιδάκι να γίνει αιτία να μείνει ανάπηρος ένας άνθρωπος για όλη του τη ζωή. Εαν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί να μη μη μπορεί η μεγαλύτερη εταιρεία να γίνει "ρομπα" απο το λάθος ενός τεμπέλη ή αμόρφωτου γραφίστα;
Εχω δει απο κοντά παραγωγή διαφημήσεων καθώς και σχεδιασμό χάρτη και η ερμηνεία μου φαίνεται εξίσου λογική με την ερμηνεία του οτι όλα είναι πλύση εγκεφάλου.
Σκεψου λιγο σαν Αγγλος. Δεν εχει σημασια αν μια μικρη χερσονησος στον παγκόσμιο χάρτη κάποιοι την αποκαλούμε "ολόκληρη Ελλάδα". Εαν κάνεις πλημμελή δουλειά και νησάκια θα ξεχάσεις, και την Κασπία θα ξεχάσεις και το Βόσπορο θα ξεχάσεις, μαζί με την Ελλάδα και την Τουρκία και θα πεις και "δε θα το προσέξει και κανένας".
να δεχτώ ότι μπορεί σε έναν παγκόσμιο χάρτη να σου φύγουν κάποια μικρά νησιά, άντε μέχρι και Κρήτη.
Αλλά ολόκληρες χώρες προφανώς δεν είναι ένα ατόπημα..
και άντε δεν το είδε ο γραφίστας, τι; μόνο από ένα άτομο περνάει η ενέργεια που κάνει μια πολυεθνική;
δεν θα πέρασε από έναν έλεγχο;
είναι υπερβολικά οφθαλμοφανές... υπερβολικά όμως
δεν ξέρω τις δουλειές του γραφίστα και συγκεκριμένα για χάρτη αλλά απλά δεν στέκει