Έλλη Μ 20 Ιούλ 2021 #61 Ο/Η ΚρίτωνΓ έγραψε: Θεωρω για τον εαυτο μου Μπελμπο στο Εκκρεμες του Φουκω του Εκο. Αντιηρωας, υπερβολικα χαμενος στους στοχασμους μου. Και δειλός! Click to expand... Ονειρευεσαι κι εσυ σάλπιγγες; Ευστοχοι οι χαρακτηρισμοι σου (για τον Μπελμπο) Last edited: 20 Ιούλ 2021
Ο/Η ΚρίτωνΓ έγραψε: Θεωρω για τον εαυτο μου Μπελμπο στο Εκκρεμες του Φουκω του Εκο. Αντιηρωας, υπερβολικα χαμενος στους στοχασμους μου. Και δειλός! Click to expand... Ονειρευεσαι κι εσυ σάλπιγγες; Ευστοχοι οι χαρακτηρισμοι σου (για τον Μπελμπο)
Τσίου 24 Ιούλ 2021 #63 (Έχω σχολιάσει εδώ, δεν παίρνω τίποτα πίσω) Λίγο να αφεθώ, (θα) είμαι ο Γκρεγκουάρ Σιμπσόν απο το 'Ζωή—οδηγίες χρήσεως' του Περέκ. Είμαι πολύ κοντά στο να απαντάω με γρυλλίσματα και να κάνω την παντόφλα μου σταχτοδοχείο.
(Έχω σχολιάσει εδώ, δεν παίρνω τίποτα πίσω) Λίγο να αφεθώ, (θα) είμαι ο Γκρεγκουάρ Σιμπσόν απο το 'Ζωή—οδηγίες χρήσεως' του Περέκ. Είμαι πολύ κοντά στο να απαντάω με γρυλλίσματα και να κάνω την παντόφλα μου σταχτοδοχείο.