Σορι κιολας, αλλα... Προβλεπω να παρεις μια απογοητευση ναααα!!!προσφατα που ημουν στη θεσσαλονικη αγορασα απο το ΚΤΕΛ τους '' Δεκα μικρους νεγρους" και μαλλον μες στις επομενες ημερες θα το διαβασω να δω προς τι ο τοσος ντορος με την Αγκαθα Κριστι...
εννοεις οτι πρεπει να διαβαστει σε πιο μικρη ηλικια;δε ξερω εγω νομιζω οτι θα μου αρεσει.κι απο Σερλοκ Χολμς δεν ειχα ιδεα,αλλα προσφατα που διαβασα ΄την ''κοιλαδα οτυ φοβου'' εξεπλαγην ευχαριστα, τωρα περιμενω πως και πως να βγει ο τομος με τα εργα του Κοναν Ντοιλ απο την ''παγκοσμια λογοτεχνια'' να διαβασω κι αλλες περιπετειες του διασημου ντετεκτιβ...μπορει να γινει το ιδιο και με την ΚριστιΣορι κιολας, αλλα... Προβλεπω να παρεις μια απογοητευση ναααα!!!
Αν δεν εχεις ξαναδιαβασει την Αγκαθα και το κανεις τωρα!
Αλλα ας μην προτρεχω, μακαρι να κανω και λαθος.. Διαβασε εσυ, και περιμενω την αποψη σου
Σορι κιολας, αλλα... Προβλεπω να παρεις μια απογοητευση ναααα!!!
Χαχα... Βρε Λορένα, γιατί τόσο απαισιοδοξία? Να υποθέσω ότι δεν σου αρέσει η Άγκαθα?Σορι κιολας, αλλα... Προβλεπω να παρεις μια απογοητευση ναααα!!!
Αν δεν εχεις ξαναδιαβασει την Αγκαθα και το κανεις τωρα!
Αλλα ας μην προτρεχω, μακαρι να κανω και λαθος.. Διαβασε εσυ, και περιμενω την αποψη σου
εννοει μεγαλη....απογοητευση ρε Μιχαλιο!
Το "ναααα!!!" με ποια έννοια το λες Λορένα;;;
Καλα καλα.. φτασε μεχρι το τελος και τα λεμε.. Τα ιδια ειχα πει και εγω στην αρχη.Λορενα, δεν αντεξα και ξεκινησα το βιβλιο " δεκα μικροι νεγροι'', εχω διαβασει 60 σελιδες μεχρι στιγμης και μπορω να πω οτι με εχει συνεπαρει η πλοκη, ανυπομονω να φτασω μεχρι το τελος, αποψε θα ξενυχτησω αυτο ειναι το μονο σιγουρο...
χαχα, πετυχημενο!Εδώ, Ιαβέρη, ισχύει-νομίζω- το "βρίσκω το διάβασμα της Κρίστι πολύ εκπαιδευτικό. Κάθε φορά που ανοίγω βιβλίο της, πηγαίνω στο άλλο δωμάτιο και βλέπω τηλεόραση!
Φάρε αν δε θες να την πεις κατώτερη, πες την τουλάχιστον πιο εύπεπτη. Δεν μπορούμε να τα βάζουμε στην ίδια κατηγορία όλα. Δεν θα διαφωνήσω καθόλου ότι είναι απολαυστική, αλλά είπε κανείς ότι απολαμβάνουμε μόνο τα ποιοτικά;Η αστυνομική λογοτεχνία δεν είναι μήτε υποδεέστερη, μήτε μια κλάση κατώτερη. Είναι μια χαρά λογοτεχνία και υπάρχουμε πάρα πολύς κόσμος που την βρίσκουμε απολαυστικότατη.
Η αστυνομική λογοτεχνία δεν είναι μήτε υποδεέστερη, μήτε μια κλάση κατώτερη. Είναι μια χαρά λογοτεχνία και υπάρχουμε πάρα πολύς κόσμος που την βρίσκουμε απολαυστικότατη.
Απορώ τί ανάγκη είναι αυτή να βγάζουν το ένα και το άλλο "κατώτερο" από τις δικές τους προτιμήσεις που φυσικά... είναι ανώτερες.. :χαχαχα:
Κι ο τορπιλοειδής τόνος από τα πιο εύπεπτα εδέσματα είναι και φαντάζομαι σούπερ ποιότητα αν κρίνω από τα 1000€ το κιλό, που κοστίζει.Φάρε αν δε θες να την πεις κατώτερη, πες την τουλάχιστον πιο εύπεπτη. Δεν μπορούμε να τα βάζουμε στην ίδια κατηγορία όλα. Δεν θα διαφωνήσω καθόλου ότι είναι απολαυστική, αλλά είπε κανείς ότι απολαμβάνουμε μόνο τα ποιοτικά;
Πού να δεις τη λευκή τρούφα που φτάνει τα 4000 ευρώ το κιλό... (αλλά ξεφύγαμε του θέματος )Κι ο τορπιλοειδής τόνος από τα πιο εύπεπτα εδέσματα είναι και φαντάζομαι σούπερ ποιότητα αν κρίνω από τα 1000€ το κιλό, που κοστίζει.