Πάνε χρόνια από τότε που διάβασα όλα του Πουαρώ, όλα εκδόσεις Λυχνάρι (με τους τραγικά μεταφρασμένους τίτλους...
) Δυστυχώς δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες για να μπορέσω να φτιάξω λίστα προτιμήσεων. Πρόσφατα αποφάσισα να τα ξαναξεκινήσω σιγά σιγά, πλέον στις πρωτότυπες Αγγλικές εκδόσεις. Όλες βρίσκονται στο The Book Depository, ενώ και εδώ Ελλάδα βρίσκονται εύκολα (ο Ευριπίδης στο Χαλάνδρι έχει πάρα πολλά). Ξαναδιάβασα έτσι το αξεπέραστο Roger Ackroyd, το οποίο είναι πραγματικά ασύλληπτο (πρότεινω σε όποιον δεν το έχει διαβάσει να το διαβάσει άμεσα, και επίσης να μην κοιτάξει καθόλου απόψεις, reviews κλπ πριν).
Επίσης, το βιβλίο που έχω ως ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει γενικά, του οποίου η θεματολογία με συναρπάζει σε όσες μορφές και μιμήσεις την συναντώ (παιχνίδια, ταινίες κλπ) είναι το Δέκα Μικροί Νέγροι.

Επίσης, το βιβλίο που έχω ως ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει γενικά, του οποίου η θεματολογία με συναρπάζει σε όσες μορφές και μιμήσεις την συναντώ (παιχνίδια, ταινίες κλπ) είναι το Δέκα Μικροί Νέγροι.