Το διάβασα στις διακοπές και μου άρεσε αρκετά,με κράτησε σε αγωνία και εγρήγορση. Το απόλαυσα πιο πολύ από το "Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές". Ωστόσο, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι δισταγμοί που έχω με αυτό το είδος:πλοκή τραβηγμένη από τα μαλλιά, συγκυρίες που για να συμπέσουν όλες πρέπει να έρθει ο ουρανός ανάποδα, η συγγραφέας παραθέτει επιλεκτικά ό,τι την βολεύει(π.χ αν και μπορεί να διαβάσει την σκέψη των ηρώων,δεν μας λέει τι σκέφτεται ο δολοφόνος, για προφανείς λόγους) χαρακτήρες που δεν τους συμπονάς και δεν σε πολυενδιαφέρουν κ.ο.κ. Γενικά, αυτά τα βιβλία σε τραβάνε και σε απορροφούν,αλλά αυστηρά λογοτεχνικά δεν νομίζω ότι έχουν να προσφέρουν και πολλά πράγματα...
Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι το βιβλίο προφανώς έχει εμπνεύσει και επηρεάσει την κινηματογραφική σειρά τρόμου "SAW" που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία την τελευαία δεκαετία, όπου βεβαίως έχουμε το παιχνίδι πολύ πιο φρικαλέο και ωμό.
Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι το βιβλίο προφανώς έχει εμπνεύσει και επηρεάσει την κινηματογραφική σειρά τρόμου "SAW" που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία την τελευαία δεκαετία, όπου βεβαίως έχουμε το παιχνίδι πολύ πιο φρικαλέο και ωμό.
Last edited by a moderator: