Αναγνωστικές συνήθειες πριν και μετά... την Λέσχη

Πριν την Λέσχη είχα περάσει μια αρκετά μεγάλη περίοδο αποχής από το διάβασμα. Με την Λέσχη ξανάρχισα το διάβασμα! :)
Λοιπόν, εγώ τον τελευταίο περίπου ενα με ενάμιση χρόνο είχα αμελήσει τα "αναγνωστικά μου καθήκοντα", αλλά, ευτυχώς, μετά την εγγραφή μου στη λέσχη ανέβασα ρυθμούς και έχω διαβάσει αρκετά.
Σ' μένα τώρα έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Από τότε που γράφτηκα στη Λέσχη, έχω σταματήσει το διάβασμα και στον λίγο ελεύθερο χρόνο που μου μένει ασχολούμαι κυρίως με τα άκρως ενδιαφέροντα θέματα του φόρουμ! :)

(Χμμμ! πρέπει οπωσδήποτε να βρω ένα τρόπο ισόχρονης κατανομής των δύο αυτών δραστηριοτήτων). :ωιμέ:

Last edited:
Εγώ δε μπορώ να πω πως άλλαξα το είδος που διαβάζω!! Σίγουρα όμως μέσα από τη λέσχη έχω βρει βιβλία που δεν θα αγόραζα ποτέ από μόνος μου και πολλά από αυτά τα έχω λατρέψει!!! Επίσης μπορώ να πω πως διαβάζω περισσότερο από τότε που γράφτηκα και συμμετέχω ενεργά !

Ηθελα χθες που εκλεινα ενα χρονο στη λεσχη να γραψω σ'αυτο το νημα, αλλα δε βολεψε γτ ελειπα ολη μερα.

Τον ενα χρονο λοιπον που ειμαι στη λεσχη, εχουν αλλαξει κατα ενα μερος οι αναγνωστικες μου συνηθειες, οχι απορριπτοντας τα βιβλια ή το ειδος βιβλιων που διαβαζα, αλλα εμπλουτιζοντας τις λογοτεχνικες μου προτιμησεις κυριως με τα κλασσικα, που πριν τα σκεφτομουν αλλα δεν τα τολμουσα ενω τωρα τα απολαμβανω πολυ περισσοτερο απ'οτι περιμενα. Ειναι χαρακτηριστικοτατο για μενα πως οταν μπηκα στη λεσχη ειχα για υπογραφη το ρητο του Μ.Τουεην: "Κλασσικο ειναι ενα βιβλιο που ολοι υμνουν αλλα κανεις δεν εχει διαβασει" κ αυτο τον καιρο διαβαζω σχεδον αποκλειστικα κλασσικα!!! Επισης απο τοτε που μπηκα στη λεσχη εχω πωρωθει ακομη περισσοτερο με τα βιβλια και σιγουρα εχω κανει πλουσιους μερικους βιβλιοπωλες. Πλεον δεν παιζει να εχω χρηματα περισσευουμενα (θα μπορουσε να μπει κ τελεια εδω :ρ) κ να τα ξοδεψω σε κατι αλλο. Τελος να πω πως αν η δουλεια μου ειχε (ή εχει στο μελλον) να κανει με τα βιβλια, θα με εχετε κανει εξπερ καθως μαθαινω πραγματα ακομα κ για συγγραφεις κ βιβλια που δεν γνωριζα ή που δεν εχω σκοπο να διαβασω ποτε.
:ευχαριστώ: