Αναζήτηση για εξαντλημένα βιβλία

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Κατρι καλησπερα! κανε λιγες μερες υπομονη και το Αυτο θα κυκλοφορήσει απο τις εκδοσεις Κλειδαριθμος μες τις επομενες βδομαδες οποτε θα μπορεις πλεον να το βρεις παντου!

Κατρι αν δεν κανω λαθος νομιζω πως το εχω δει στο public στο Ηρακλειο που ειμαι εγω. Δεν ειμαι σιγουρος, με καθε επιφυλαξη στο λεω.

Καλημέρα και καλό μήνα ,Ο άγγελος σιωπούσε και ο Αποτυχημένος - Thanks Έλλη Μ - βρέθηκαν .
Το βιβλίο της εξορίας του Αντόνιο Μουνιόθ Μολίνα αναζητείται ακόμη .
Επίσης αναζητείται για αντικατάσταση φθαρμένου αντιτύπου το :
Κεκρυμμένα από Καταβολής του Rene Girard
Βρέθηκαν όλα εκτός από το Κεκρυμμένα από καταβολής του Rene Girard ,το οποίο ακόμα αναζητείται χωρίς να με καίει κιόλας .

Κατρι καλησπερα! κανε λιγες μερες υπομονη και το Αυτο θα κυκλοφορήσει απο τις εκδοσεις Κλειδαριθμος μες τις επομενες βδομαδες οποτε θα μπορεις πλεον να το βρεις παντου!
Καλησπέρα...ναι το γνωρίζω απλά έλεγα μήπως μπορώ να το βρω λίγο πιο άμεσα. σε ευχαριστώ πολύ πάντως...

Εγώ είμαι Αθήνα και γενικά στα public εδώ δεν υπάρχει....ακόμα στο ψάξιμο είμαι!! σε ευχαριστώ πολύ...

Εγω με την σειρα μου ψαχνω αρκετο καιρο τωρα αυτα τα 2:

1 Ματια - Jesus Aldapuerta
2 Ο τζονι πηρε το οπλο του - Trumbo Dalton

Γεια σας,
ψάχνω απεγνωσμένα το "Ταξίδι στη Χώρα των Ταραχουμάρα" του Αντονέν Αρτώ από τις εκδόσεις Αιγόκερως .

Όποια ή όποιος ξέρει που μπορώ να το βρω θα ήμουν ευγνώμων αν το μοιραζόταν.

Ευχαριστώ

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Έχει διαθέσιμα 2 αντίτυπα, αν δεν είναι από λάθος, το συγκεκριμένα παλαιοβιβλιοπωλείο. (1 και 2)

Πολύ καλημέρα σε όλους! :)) Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εργασίας... Μήπως ξέρεις κανείς που θα βρω τα ''ΝΕΚΡΟΣΚΟΠΟΣ'' 3 και 5 ; Τα υπόλοιπα τα έχω. Ή αν τα πουλάει κάποιος
Α επίσης! ψάχνω κάποια βιβλία στα αγγλικά της Lois mcmaster Bujold.(στα ελληνικά δεν υπάρχουν). Ξερει κάποιος κάποιο βιβλιοπωλείο πχ Αθήνα-Θεσσαλονίκη να έχει επιστημονική φαντασία ή ''ψαγμένα'' ξενόγλωσσα για να τα παραγγείλω; Δε με βολεύει το αμαζον...:ωιμέ:

Last edited:
Ψάχνω το 'Τριανταφυλλάκι' της Jennifer Donnelly από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

Επειδή το είδα που επανεκδόθηκε από άλλο εκδοτικό και μετάνιωσα που δεν το είχα πάρει από την Ωκεανίδα όσο είχα καιρό -δηλαδή πολλά, πολλά χρόνια.

Γειά σας!
Ψάχνω
-Το δέντρο της τύχης/Ντέιβιντ Μίτσελ εκδ. Ελληνικά γράμματα
-Κρασί από πικραλίδα/Ρέι Μπράντμπερι εκδ. Καστανιώτη
-Γράμματα ενός ασήμαντου δολοφόνου/Χοσέ Κάρλος Σομόθα

Αν διαθέτετε κάποιο και ενδιαφέρεστε για πώληση ή ανταλλαγή, ενημερώστε με.

Καλησπέρα σας.
Ψάχνω απεγνωσμένα το ''Αναφορά στον Γκρέκο'' εκδόσεων Καζαντζάκη αλλά το σκληρόδετο. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Αναποφάσιστε το δικό μου αντίτυπο το είχα δανείσει σε μια κοπέλα στην κατασκήνωση το 2005! Δεν το ξαναείδα. Αν θέλεις μπορείς να το διεκδικήσεις στη θέση μου. :))

Ψάχνω το <<ο Κουραδοκοφτης>>,το<Φουστανέλα>> του Ηλία Πετροπουλου καθως και τον 1° τόμο από το <<Εικονοστάσιο των ανωνύμων Αγίων>>του Γιάννη Ριτσου.Έχω ψάξει σε αρκετά παλαιόβιβλιοπωλεία και βιβλιοπωλεία χωρίς επιτυχία.Εάν ενδιαφέρεστε για πώληση ή ανταλλαγή ενημερώστε με

Γεια σας! Αναζητώ το βιβλίο του Robert Bresson που εκδόθηκε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ

Γεια σας! Είμαι καινούριο μέλος και ψάχνω το παιδικό ( για πολύ μικρές ηλικίες) βιβλίο, με τίτλο "Πού είναι ο Σπότ?", του Hill Eric, εκδόσεις Ερευνητές.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πωπω, παίζει να το έχω θαμμένο κάπου, σε κάποια κούτα.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.