Δεν γνωριζω τι ιστορικο εχουμε σαν λαος στον χωρο τις επιστημονικης φαντασιας και τι βηματα εχουμε κανει.Φανταζομαι οχι πολλα.Αλλα γι αυτο εκανα εγγραφη στην λεσχη,για να μαθω πολλα και διαφορα,πραγματα που δεν γνωριζω.Τυχαινει ομως να ξερω λιγα πραγματακια για τον Ντουπα.Συγγραφεας επι. φαντ. με επιροες απο lovecraft. Το εργο του ειναι μκρο αλλα αξιο προσοχης,με διηγηματα και μικρες νουβελες.Το 1973 ξεκινησε να δημοσιευει μικρες ιστοριες σε διαφορα περιοδικα και εγραψε το πρωτο του μυθιστορημα ενα χρονο μετα.Το 1978 υπηρξε μια παυση το συγγραφικου του εργου μεχρι το 1990 που εκανε την επανεμφανιση του με διαφορες συλλογες και απο το 1995 και μετα παλι σιωπη.
Αναλυτικοτερα για εκεινον και το εργο του εδω:
http://wiki.redworlds.gr/tiki-index.php?page=Ανδρέας+Ντούπας
Στην βιβλιοθηκη μου τυχαινει να εχω τα: Κραυγες απο το υπερπεραν/ Οι Μαγισσες του Συμπαντος
Δυο εργα,μικρες συλλογες διηγηματων που συνθετουν μια ιστορια το καθενα με κοινη αφετηρια τον αφηγητη στην εισαγωγη των βιβλιων.
Συνδυασμος Επ. Φαντ. και κοσμικου τρομου που θα εκανε διαφορους ομοτεχνους να ωχριουν,ειλικρινα και δεν "υποστηριζω το σπιτι μου για να μην με πλακωσει"
απλα λεω για τον συγραφεα αυτα που αξιζει να ειπωθουν. Ειναι μεγαλο κριμα παντως που ενα τετοιο τεραστιο ταλεντο δεν εφτασε ψηλα και δεν συνεχισε να γραφει εστω και στα στανταρ της αφετηριας του και κριμα που το μικρο του αλλα αξιολογο εργο του δεν αναλαμβανει ενας εκδοτικος να το επανεκδοση.Μια συλλογη ειναι αρκετη να χωρεσει ολο του το εργο.
Αποκοσμος.
Αναλυτικοτερα για εκεινον και το εργο του εδω:
http://wiki.redworlds.gr/tiki-index.php?page=Ανδρέας+Ντούπας
Στην βιβλιοθηκη μου τυχαινει να εχω τα: Κραυγες απο το υπερπεραν/ Οι Μαγισσες του Συμπαντος
Δυο εργα,μικρες συλλογες διηγηματων που συνθετουν μια ιστορια το καθενα με κοινη αφετηρια τον αφηγητη στην εισαγωγη των βιβλιων.
Συνδυασμος Επ. Φαντ. και κοσμικου τρομου που θα εκανε διαφορους ομοτεχνους να ωχριουν,ειλικρινα και δεν "υποστηριζω το σπιτι μου για να μην με πλακωσει"

Αποκοσμος.